Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ca barbatu' e la centrul de votare(ca alti blenadarai nu exista)si io sunt cu zevzecu' de fi-miu care-mi face mintea creata ca nu e cu tat'sa.
daca auziti de una care si-a aruncat copilu an buda si a tras apa..aia sunt eu...sa stiti

doamne si vine vacantaaaaaaaaaaa...nuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fatoooo , 2 scatoalce sa te trezesti , pai cum sa arunci copilul in buda si sa tragi apa?
Invata-l sa o faca singur si pe asta si stai calma ca pana la urma o sa faca asta si singur . Pai deh , asa mama , asa fiu. Asta ai cerut , asta ai primit. Lasa mah , bine ca nu mai e cu mainile in curu la caine
hai sa iti treaca

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

mda,m-a ascultat DD,ba mi l-a dat cu bonusuri.

ca nu sta cu mana in curu' cainelui ? ei nu?

ieri a pus tarana peste ei,apoi le-a turnat apa ...a facut in casa ca la ghiolan 10 minute cat am pus eu niste fotografii

apropos MARULE,nu ti-am pus fotografii..cum spuneam, am scos namolul din casa

daca nu ar fi asa de dragalas ar fi vai si amar de curu'lui...dar e atat de drgalas mncalar mama ca maaaaaaaaaa....inmoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ma principe, ma gandeam ca ti s-o urcat capsunile la cap, de mie nu mi-ai pus poze

da vad ca fiu-tu a avut grija sa ma razbune

ai mei vin duminica viitoare, o sa ma linistesc dupa ce ii vad in Toronto intregi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna poftiti la si
O zi frumoasa si odihnitoare

Principeso te-ai calmat?

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

la noi sta sa ploua. ieri ne-am copt de caldura. azi cica e mai "bine", adica nu mai sunt 36 de grade, vor fi DOAR 33.

pupam!

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

hello si eu sunt treaza de 3h dar inca nu sunt treaza ati inteles ceva? asa ca va fur 2 cafele poate ma dreg la cap
hai va

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

hello si eu sunt treaza de 3h dar inca nu sunt treaza ati inteles ceva? asa ca va fur 2 cafele poate ma dreg la cap
hai va

...pay daca ai beut sambata... si te/v-am vazut

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

pai ieri a fost duminica ... unde m-ai vazut?

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Neata dragutele....mai aveti ??

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput