Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Reactualizarea lui Bula

Bula, un baietel de 3 ani, in timp ce face baie, isi examineaza testiculele si intreaba:
- Mami, astia sunt creierii mei?
Mama ii raspunde:
- Nu inca, dragul meu!

- Bula, soldat, trimite acasa un pachet in care era o grenada si o notita:
- Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand:
- Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula.
Profesoara i se adreseaza:
- Tu de ce crezi ca esti prost?
- Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hopaaaaaa adina si wendy au intrat si au plecat

mari ia cauta tu mai bine ca eu nu's ce plasa cu ce ai mancat ca a mea e tot acolo

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ayla, ce dulce pupicel!

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata, dragelor!Pupicei adormiti si de la noi!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Aidoooo,tu stai cu barbatu-tau sau calare pe pc?Du-te si-i fa omului una,alta,ce-o pofti si el.
Eu vin si plec ca un meteorit confuz ca sa nu zic chiar batut in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutari! pai voi ati deschis aici restaurant nu gluma, ce cafenea... Mai tinem cura de slabire? sau incepe... de luni?
Am citit doua paginii si deja m-a luat cu foame.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai, nu vorbiti de cirese, ca ma apuc de cautat bilete de avion spre Romania!
Din toate fructele pamantului pe care le gasesti in mall, in market, ciresele sunt cele mai scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Ayla, ce dulce pupicel!

Multumim!
daca vrei s-o vezi iti dau PM cu pagina ei cu poze.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

hai salut!

o cafea si ptru mine, va rog ,si o portie de cirese .........,ca bananaul meu nu vrea sa faca si cirese

AIDO ,da zagarcita mai esti,sa nu vrei tu sa-i cumperi cirese la putzuloi?
bine ca ai dat 140 pe ciocolata intepata

pupiceala la toate
ptru pachet ce vreti?..avem doar supa de ratuste(galuste) si ciulamea de pui

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Marule,tocmai mi-am umplut burta cu cirese.Le mananc cu tot cu samburi.Ce-o urma,Dumnezeu cu mila.N-au savoarea celor de vara dar merge.La noi costa in jur de 4ron.
In schimb turbez cand mananc rosiile astea turcesti.N-au niciun gust,parca 'mananc' apa.Mi-e dor de rosiile de altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Aidoooo,tu stai cu barbatu-tau sau calare pe pc?Du-te si-i fa omului una,alta,ce-o pofti si el.
Eu vin si plec ca un meteorit confuz ca sa nu zic chiar batut in cap.

W

am facut de toate deja pt barbat ... acum mi-a dus masinuta la un prieten in service ca sa vada ce e de reparat la ea ...
te pupam de nu te vezi meteoritoooo si ne e dor de tine

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput