Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Ce iaurt degresat?
Dati acolo o friptana ca mi-e foameeee.
care sunteti pe la case faceti un pachetel pt slabanoagele lihnite de foame de pe la munci!

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioano nu se arunca si se fuge ... trebuia sa stai sa faci atmosfera ... hai sa iti treaca

... io ieri am cazut la 15 rapusa de somn si la 18 am tulit-o in oras si am ajuns acasa pe la 00:00 si husbantu ajunsese inaintea mea din Germania ... cica: 'tu stii cat e ceasul?' la care io :'NU'

... so , azi la treaba si gateala mancare ca nu's singura

va si weekend prelungit

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

aida ... da' unde ai umblat nene pana la 00??

eu am urda cu marar si rosii si ardei gras.

A fost o data o printesa ... Emma!

Bazar - Bogdan are nevoie de noi!

Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

... am avut o intalnire cu niste prietene si desi era joi seara , orasul era plin si traficul aglomerat pt ora aia destul de tarzie ... asa ca am facut cateva ture pe strazi cu 'noua' mea masinutza ...
... si io am cireseeee am primit o plasa mare si nu dau la nimeni sper sa o dovedesc in 3 zile

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Cirese ati spus? As manca non stop, sunt preferatele mele.

Mergi la inceput

mergi la furat io numai dau din ale mele si gata ... am doar cateva fructe preferate pe care le pot manca si in varful topului sunt CIRESELE la care am poftit de cand au aparut pe piata , dar am zis ca din principiu nu o sa dau 25roni/kg ca sa imi fac o pofta , desi husbantu a zis ca sunt nebuna de legat ca nu imi iau macar cateva ... si acum am o plasa mare plina

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

eu nu am vazut nici macar o coada de cireasa!!
si Aida vorbeste de o plasa maaaaare si plina

mama Biutei

Mergi la inceput

hm , firar!! nah bineeee , ia de la mine niste cirese ca deja am intrecut masura pe ziua de azi ...

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Multzam fain Aiduto

deja am tot capul bagat in plasa ta cu cirese
stii tu...: ii dai omului un deget....si el iti ia toata sacosa

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sunt foarte bune la cura de slabire, luati cu incredere

Mergi la inceput