MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! pentru toata lumea!
azi sunt ok, tembelul de cantar mi-a aratat dimineata 64.9kg, e tembel zau, sau organismul meu retine cata apa vrea el!

Valentina

O zi minunata va doresc! eu pana deseara sunt singura cu Vlad asa ca am program de plimbari, de maine e si sotul din dotare in concediu si tare ma bucur, cand e el acasa am timp si de mine ca se ocupa el de Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

meniu ieri:

2 iaurturi mici cu wassa - n-au fost chiar doua, pentru ca am incercat sa scurg lichidul ala care se aduna deasupra si cu ochii in oglinda, n-am observat ca s-a scurt jumatate din iaurt; deci unu si jumatate cu 2 buc wassa.
cotlet porc la gratar, fara nimic altceva.
pastele mele arrabiate - de obicei luam spaghete integrale, acum am gasit fusili integrale si au iesit la fel de extraordinare ca prima oara...n-am pus dovlecei, pentru ca nu aveam prin casa.
fructe: 2 nectarine si 1 felie pepene rosu

am fost si la sala dar n-am facut multi purici pe acolo...cea mica e bolnava asa ca m-am dus acasa sa aplic diverse tratamente de tortura (pus picaturi in nas, aspirat muci, etc)

alinam, am vazut-o pe Bilic invitata pe undeva acum cateva zile si se discuta despre perioada vacantelor. A zis ca o abordare OK este sa-ti asumi de la inceput faptul ca timp de 10 zile vei avea mancare la nas...pe care bineinteles ca o vei indrepta regulamentar catre gura...deci vei lua aprox 2-3 kg. Ideea este ca atunci cand te intorci imediat sa incepi un regim si sa scapi de kg luate in timpul vacantei. Asadar iti urez un UAI de multe stele si de 2-3kg

valentinag, te si eu pentru cumintentia de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

de doua ori am modificat in tabel si la sfarsit imi apare eroare si dispare
turbezzzz

ma calmez si ma apuc sa modific din nou

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. raportez si eu 70.75 kg, deci o scadere de 2.75 kg de cand m-am apucat de monti, adica de 10 zile.
cred ca sunt pregatita acum sa "intru" in tabel, m-am obisnuit deja cu noul stil de viata, mai am din cand in cand pofte, dar le rezist, caci apare contiinta care imi aduce aminte cat de usor se pun kilogramele si cat de greu se dau jos.

pt tabel: inaltime 1.64 m, data inceperii 6.06.2009, greutate initiala: 73.5 kg, IMC: 27.32, greutate tinta: 58 kg - IMC: 21.56(eu imi doresc 55 de fapt, dar parca 58 suna mai usor de atins ...modific eu targetul cand il voi atinge pe asta), greutate actuala 70.75 kg, IMC ACTUAL: 26.3

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

nikolett si somleac am nevoie de inaltimea voastra sa pot sa completez in tabel

gata ... l-am biruit .... sper ca nu am gresit la ce nervi m-au incercat

somleac cele 20 de kg le-am dat jos intr-un an de zile .... nu rapid zic eu

dovlecel umplut cu branza fac asa .... zic umplutura : miezul de la dovlecel cu branza dulce , marar , telemea, ou condimente ..... iese superrrrr

alinam ce variatii ai ... cred ca e cantitatea de mancare ingurgitata si neeliminata

restul fetelor ????? pe unde umblati , nu mai ziceti nimic .... sa stiti ca ma supar si nu mai scriu nici eu .... luati aminte da ?????

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Raportez si eu cu o zi intarziere: 63,7 kg, deci cu doua mai putin de cand m-am apucat de regim.
Nu am mancat deloc paine, cartofi, orez (doar o sarmaluta) doua saptamani si am avut o saptamana fara dulce - duminica am recuperat - o tarta mica-mica de visine facuta de mama (inainte mancam juma' de tava) si 2 linguri de inghetata (a fost ziua prietenei mele la care am refuzat tortul si m-am multumit doar cu inghetata).
Vreau si eu pe listuta!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ellenii 1.71_01.06.2009_65.7_22.6_5719.563.7_21.8

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ymca uite asa ma linistesti tu .

Andanii variatiile mele cred ca sunt mai degraba de la apa pe care o retin la greu, mai ales vara, e drept ca tare imi place sarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salut ftelor!
am 1,60 inaltime
am slabit inca 700g,deci am revenit la 66,3 ,sapt trecuta luasem +
reteta cu dovlacei e super ,mie imi place mararul,
mananc kiwi in fiecare dimineata si seara mi-a reglat tranzitul,chiar l-a accelerat,probabil ca de asta am inceput din nou sa slabesc dupa stagnare
nici nu am vrut sa va scriu am mancat si eu cartofi prajiti,dupa aproape o luna,i-a scos cumnata din gradina sa faca proba si erau mici si frumosi , apoi rumeni gustosi cu marar si usturoiof of, ce va scriu eu aici

Mergi la inceput

gata am facut modificarile din nou introdus inaltimea nikollet .... si adaugate ariel si ellenii felicitari ... da ar fi super daca ati scrie mai des .... ati mobiliza fetele de pe aici cam lenese la scris in ultima vreme.... sa speram ca doar la scris

sa nu va suparati pe mine da am scos concursul , eram deja prea putine in tabara si nu mai avea sens sa am doua tabele diferite

in continuare primim porci sau floricele

ANDANII

Mergi la inceput