Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 18
katiapam spune:
Ioana-am incercat sa-l scot de pe privat
nu folosesc des site-ul dar e mai rapid ca si celalat unde am pe photobucket
sper ca intra acum...
de
Giulia -20 iunie'07
antoni spune:
Katia-acuma merge,tare dulce pitica, are niste ochi albastri, hihi, veti avea de furca cu baietii.Iti sta bine parul!
Victo spune:
meli, multumesc. o sa mai incerc si eu atunci peste cateva zile sa vad dc se mai misca. oricum, el e f cuminte si intelegator si vad ca nu insista daca ii spun ca nu se poate.nu vrea inmuiat, ca am incercat, el vrea in mana, sa muste.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adab spune:
Buna fetelor, mamici, gravidutze si...viitoare gravidutze....tot mai multe doritoare se arata! se pare ca e molipsitor. La noi situatia nu s-a schimbat: eu imi doresc mai peste vreo 2 ani, dar sotul zice categoric nu. SI nu stiu daca reusesc sa-l conving. Fara acordul lui nu as face-o. Vreau sa fie un copil dorit la fel de mult ca si Sara.
Victouuufff....da cred ca ati trecut prin clipe groaznice. Bine ca nu a fost mai grav, stiu ca e f. greu cu papica acuma. Poate reuseste cumva totusi cu paiul. Asa si supica si orice facut mai pasta mai usor le-ar lua. Nu e nimik ca ajunge la rana mancarea. Daca te lasa, dupa ce papa, strege-l in zona suturii cu un tampon cu ser fiziologic. Mancare mai dura poti sa-i dai doar dupa ce nu mai e mobil dintisorul.
bex spune:
Paula mi-a stat inima in loc citind ce ati patit...of, nu stiu cum putem evita asemenea intamplari..oricat de atenti am fi...ma gandeam daca ai incercat sa ii dai lapticul, supica, evetual iaurt de baut cu paiul, sa nu afecteze cusatura. Pe Carina o distreaza foarte tare sa bea cu pauiul si ma gandesc ca poate asa papa mai bine...Multa sanatate va dorim si sa se vindece rapid buzita!
Katiapam e foarte frumoasa Giulia. Imi pac de mor cercelusii ei, bine dupa ochisorii jucausi;). Felicitari pentru printesa
Gabi distractie frumoasa la socrela
pupam fetele si burtica;)
Ioana distactie faina in Turcia si un mare pupic pentru frumuselul de Patrick
Nico ne-a fost dor de voi:)
Fetelor, am luat si noi o decizie in ceea ce priveste cresa/bona. Deocamdata o sa o inscriem la cresa. La Tandarica sau la Milenium, inca nu am decis..ma mai gandesc pana maine. Pentru inceput o sa merga la program scurt si ulterior o sa vedem daca trecem pe program lung. Ma gandesc cu fric ala boli, viroze etc...dar deocamdata mergem pe varianta asta....
Va pupam, revenim:)
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
katiapam spune:
Bex-i-am luat cercelusii anul trecut de la o bijuterie dupa central pe dreapta unde e o bijuterie cu vreo 2-3 scari inalte si nu au costat mult
de fapt i-au luat bunicii
si mie imi plac f mult
multumim de complimente fetelor
de
Giulia -20 iunie'07
ALEX29 spune:
sal
CO succes in alegere ,e tare greu dar sunt convinsa ca veti lua o decizie buna si nu uita e ffff importanta educatoarea pt puisorii ,pt ca ei nu vad celelalte aspecte ca si noi ,oricum e greu sa te hotarasti ,stiu ca am fost in situatia asta ![]()
KATIA zau ca si eu mor dupa cerceii aia is minunatiiii super faini iar ochisorii piticutei adorabil si tu esti o mamica tare frumoasa 
VICTO 

IOANA13 drum bun sa aveti 
NICO am poze puse cu briosele ,pe picassa si multe 
pt viteazul meu 
ADA sa inteleg ca sotul nu mai vrea inca un bebe ?de ce ?el mai are frati ,surori ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
cateva poze printre care si tarta magica
,o pizza si cea mai super mancarica :mamaliguta cu ceapa si branza -la cuptor absolut delicioasa
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/LAGRADI#
http://picasaweb.google.ro/sanda252003/CIRESICA#
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
katiapam spune:
Alex-super pozele
si la noi e prezent bolul de popcorn
am zarit pizza
delioasa dar n-am zarit mamaliguta sau e cea taiata in 4?
locuiesti in manastur?
p.s-cind am cautat cerceii am vrut ceva mai deosebit se gaseau doar cerculete cu pietricele asa putin mai lati peste tot erau la fel si tocmai primise atunci...am avut noroc ca si mie imi plac la nebunie de-mi vine sa mi-i pun mie
pe cuvint!
de
Giulia -20 iunie'07
alinabojuc spune:
Salut dragelor. Eu nu am niciun chef, nici rabdare. maine mergem la cluj la control. ma insel ca ne va spune bebe ce e
in afara de faptu ca e rusinos altceva nu cred ca o sa ne zica. 
Alex revin cu faza cu amoniacul, nu stiu unde ai vazut tu ca am scris de amoniac. in aluat se pune praf de copt in cirese amidon. eu mai fac una sambata cred si o sa si cantaresc exact cantitatile si le pun aici. 
Sanatate la puiuti, burtici si mamici 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009