Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 19
antoni spune:
Bex-imi spui si mie mai multe de tandarica daca ai timp si stii ceva te rog? si noi am opta acolo.mersi mult
sara2007 spune:
SI noi am tras azi o sperietura mare...am lasat-o pe SARA la bunica-mea ca sa pot merge pana in zorilor sa-mi scot niste analize care puteau fi scoase tocmai la orele ei de somn si sa-mi fac putin curat.a dormit,ca de papat n-a papat mai nimic si pe la 3 jum m-a sunat bunica-mea speriata ca arde toata,ca geme,ca-i vine sa verse.am fugit repede si ma fost la pedi2.avea febra 40 cu 2.DOAMNE feri..NICIODATA N-A FACUT ATATA.i-a dat repede un novocalmin.si au inceput s-o consulte.am avut noroc de o dc tare de treaba si draguta.practic nu s-a vazut nimica.ca doar raceala nu are,ca nu-i curge nasul,nu stranuta,tuseste..etc.otita nu,plamanii bine.a vazut putin rosu in gat dar fara puroi.am stat pana a facut putin pipi in borcanel ca sa vada daca nu-i infectie urinara.era la limita.m-a pus maine dim sa recoltez iarasi pipi sa vedem...dar nu era sensibila nici la butica jos la atingere...mi-a dat panadol alternativ cu nurofen si novocalmin la 24 de ore.sper sa fie bine....
KATIAPAM f frumoasa GIULIA...are niste ochisori superbi si cercelasii tare draguti.si SARA avea cand era mai mica ceva asemanator de la nasi dar cu floricica rosie si fara tulpina cum ar veni..
ALEX esti o buna gospodina...ma mir cand ai timp sa faci atatea..cand doarme piticuta?sau cand?eu parca n-am timp niciodata si totusi sunt pe fuga destul de mult pe zi..f bine arata tarta,ce-a zis clua?
IOANA13 drum bun si distractie faina...
ADAB de ce nu vrea sotul 2 copilasi?asa am inteles..sau vrea mai repede?
somn usor la toata lumea...
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Salutare ..din spital.
Alexia are din nou pneumonie. Se pare ca trebuia sa ajungem pana aici ca sa ne facem odata bine...Suntem la pediatrie 3 si avem servicii all inclusiv, internet wireless... Macar atata, ii mai trece si Alexiei de dorul de casa, de tati,etc. Starea ei generala e buna, febra nu are, are doar niste nenorocite de secretii care chiar daca a facut atunci tratament cu antibiotic puternic, s-au format la loc. Acum ii facem tratament prin branula (la care s-au chinuit mult sa i-o puna) si sper sa ramanem doar pana luni, cel mult marti. Dimineata facem si analizele de sange si in functie de ele vom vedea.
In principiu, eu n-am vrut sa raman in spital, am intrebat in stanga si in dreapta dar toata lumea a zis sa raman. Inclusiv dr de garda, mi-a spus ca prieteneste ma sfatuieste sa raman cateva zile, sa facem "doza de atac" intravenos si apoi daca e bine ne lasa acasa si continuam pe suspensie. O sa mai vedem...
Victo, am citit ce ati patit, va doresc multa sanatate.
Bex, felicitari pt decizia luata, va doresc sa va mearga bine.
Eu , dupa toate episoadele astea ma gandesc cu groaza de o prezumtiva reintoarcere in colectivitate. Astept sa se faca bine si sa o duc acolo unde e foarte fericita: la bica(bunica). Am stat o zi acolo cu ea si am vazut-o mai fericita ca niciodata. Acum mai ramane sa trecem peste hopul asta mare...
Alex, ti-am explicat la telefon, sper ca ai inteles. Te sunasem sa te intreb daca cunosti vreo asistenta, care i-ar fi putut face Alexiei injectiile, in caz ca ne permiteau sa mergem acasa. N-a mai fost insa cazul. Si te-am sunat pe tine fiindca doar nr tau il am![]()
Va doresc noapte buna, dragele mele.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
KATIA da,locuiesc in Manastur 
iar mamaliguta e cea taiata in patru
super delicioasa treci la o portie ,mai fac si maine 
ALINA puiule ti am mai scris ca a fost greseala mea cu amoniacul ![]()
nu ti face griji ,ne am amuzat tare cu tarta asta
ai vazut o in pozele ce le am pus ?
ADRIANA sanatate puiutului ,tare rau imi pare pt mititica :(
IOANA -S f mare temperatura Sarei ,bine ca e totul ok acuma 
gatesc cand e pitica la gradi sau cand doarme ,oricum sincera sa fiu ma ajuta tare mult 3-4 ore "libere" pe care le am zilnic ,desi cateodata nu stiu de ce sa ma apuc atata treaba am conteaza f mult si orele astea 
VICTO cum sunteti ?
MELI e tare draguta gradinita Tandarica dar cred ca e mai bine sa te duci tu sa vezi ,eu zic ca o sa ti placa mai ales ca i si in zona ta 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
trezireaaaaaaa fetelor ,ce faceti 

Mititica mea doarme asa ca am intrat pe net sa caut retete pt dulceata de capsuni si cirese
astazi am in plan sa fac dulceata de capsuni ,n am mai facut de mult timp dar mi tare drag sa fac acum pt piticutza 
pupici ,vb mai tarziu
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
bex spune:
Neata
Adriana imi pare rau sa aud ca sunteti in spital...:( sper sa nu stati mult si sa aiba succes tratamentul si sa nu mai aveti probleme ceva timp de acum incolo. Singura mea abtinere in privinta cresei au fost exact imbolnavirile, dar incerc sa ma cosolez cu ideea ca fiind mai putini in grupa poate expunerea e mai putin riscanta si ma rog, deocamdata ei sustin ca nu vor primi copilasi bolnaviori, dar sincer nu mizez neaparat pe asta...multa sanatate
Meli la Tandarica in MAnastur am fost, asta e sediul cel mai nou din cate stiu si este intr-adevar foarte frumos. MAre lucru fata de ce au spus fetele care au mai fost nu prea am de spus...sincer mare lucru nu am apucat nici sa vad, nici sa povestesc cu tipa care m-a primit. Dar mi s-a parut ok! IN schimb directoarea si profele de la Milenium su fost foarte faine si mni-au placut tare mult, dar ca dotari materiale Tandarica este ceva peste Milenium. De asta nu ma pot decide unde sa o dau...In fine, mai am timp de gandire pana luni!
Alina sa aveti noroc azi si sa vedeti sexul bebelusului.Orice va fi, va fi minunat pentru voi, sunt sigura!
Alexutzo merci de info;) Si spor la treba cu pappica, vad ca si pe tine de la prioma ora te apuca gatitul:P La fel si la noi:) Doar ca la mine se vad si kg..iar la tine ba!
Ioana sanatate multa Sarei, sper sa nu fie infectie urinara...
Va pupam , o zi frumoasa:)
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
katiapam spune:
neata
Alex-spor la pregatit dulceata
parca tot am face cite ceva pt puiuti,la a mea nu-i place deloc...poate cind mai creste....
in ce zona stai in manastur?
si eu tot in manastur loc la 2 minute de big unde e rondoul cu fosta farmacie ce era non stop ![]()
Adriana-sanatate Alexiei,sa se faca bine repede
Victo-a reusit sa pape cite ceva?cum a trecut noaptea?
Ioana13-drum bun si vacanta frumoasa 
Ioana(sara)-tu cum te simti cu sarcina?
mititica cu asa febra mare...sper sa nu aiba nimic
of citi puiuti bolnaviori,numai bine tuturor
Antoni-cel mai bine e sa mergi sa vizitezi cresa si te decizi mai usor
eu cind am inscris-o am vizitat mai multe si care fete mi-au mers la suflet am inscris-o ca mi-a placut mult de ele cind le-am vazut si am vizitat cresa si am cautat altele si tot acolo m-am intors unde am simtit ca e bine
si daca e linga casa ta e si mai bine
succes
Alinabojuc-bafta la eco
multumim de complimente
va pupacesc
de
Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
ma bucur ca Elenuta e bine si ca s-a refacut lichidul si fetita e sanatoasa,am citi si eu
de
Giulia -20 iunie'07
Victo spune:
salutare.
alex, eu am facut sapt trecuta gem d ecapsuni, am pus la 1 kg de fructe 1/2 kg de zahar.
adriana, imi pare rau de alexia draga de ea ca nu mai scapa de raceli. poate ar fi bine sa ii faci peste vara ceva tratamente pt imunizare generala.
Co, sa fie cea mai buna alegerea voastra!
Ioana..uff..super naspa cu febra asta..dc nu au simptome de raceala nici nu stii de la ce e.
despre noi..pai cam tot asa suntem, inca nu s-a cicatrizat sa poata manca cine stie ce. bautul laptelui e un esec total.nici cu paiul , nici cu paharul, nici cu linugura. De nazdravan parca e mai ceva ca de obicei, se urca peste tot, scaune, canapele si tre sa am grija sa nu cada, sa nu i se desfaca cusatura.astfeptam ziua de luni, sa scoatem firele ca sa scapam. ca de altfel mi-e groaza ca probabil nu ma vor lasa cu el si va urla de numa.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Neata!
nici noi n-avem vesti bune... Eric e racit de 3 zile, ieri a inceput sa si tuseasca... aseara a dat afara tot laptele pe care abia il bause...
din cauza tusei...din fericire starea lui generala e buna, n-are febra...sper sa nu evolueze...
off..Adriana...sanatate multa Alexiei...stiu ca e nasol sa stai in spital, dar paote e mai bine asa...pt mititica...sanatate multa..cat despre conditiile din spital, cum de ati nimerit asa bine(daca se paote zice asta)?![]()
Paula, sper sa va refaceti si voi rapid...saracutu...
Ioana, sanatate si Sarei, saracuta...of doamne...cate mai trag ei...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...