Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 11
dianalaura spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
As avea o mare rugaminte la voi, daca ma puteti ajuta. Verisoara mea va naste la sfarsitul acesti luni, la ginecologie 2. Cred ca cezariana, pentru ca fetita inca nu s-a intors. As vrea sa stiu cam ce tarife se practica la cezariana, la doctor, la anestezist....daca nu doriti sa scrieti pe forum, v-as fi datoare daca mi-ati da aceste informatii pe PM.
Multumesc anticipat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Ioana13 spune:
Hallo
Bun venit prospetelor gravidute!!
Diana, eu iti spun cit a dat o prietena, dar am "certat-o" ca ridica preturile si ca am aruncat cu banii: 400 de euro la dr. La anestezist ori nu mi-a spus ori a uitat. Eu nu as da mai mult de 7 mil, poate chiar 5, ca doar e criza
. Eventual daca vrea ea cezariana, iar dr nu... asa se da o suma mai ridicata, sa il convingi, dar daca nu... eu nu vad rostul. MAi ales ca se dau dupa
Meli, la Adora Golf Hotel mergem. Am fost si anu trecut tot acolo, asa ca nu avem emotii de cum va fi. Avionu numa sa zboare bine!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
wow..ioana...400 euro!! n-a avut ce face cu banii, parerea mea.
da, alex, stiu ca niciunde nu va fi asa d ebian ca la mama acasa, si ca tot vom incepe cumva, undeva. Cum e Tiadris cu copiii? o duci in fiecare zi? acum o lasi sa si doarma acolo? ce zic femeile, mananca? ea manca acasa singura? ca Stefan al meu e total pe langa autoservire. Numa ia lingurita si striga.."mami!" mai nou atatea ordine da, ca nici nu stiu cum sa reactionez. iar cel mai greu e cd nu suntem acasa, ca daca il refuz, se apuca si face crize, urla..din astea..acasa il mai si las in plata domnului sa isi faca damblaua.
si lui ii place compania altor copii,desi chiar la inceput pare asa, tare mamos si e numa intre picioarele mele, cred ca s-ar integra relativ bine si relativ repede,dupa ce se obisnuieste un pic si ii explic ce si cum.am observat la copiii astia ca e bine sa le spui mereu ce se va intampla, si cd ii duci la dr, sau la analize, sau cd am zburat cu avionul mi-a fost groaza de drum, ca mai stai si prin aeroport la cozi..si cd ii lasi undeva, fara tine.. daca stiu ce se petrece, parca accepta si ei mai usor, sunt macar partial pregatiti.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
KATIAPAM nu stiu la ce poza te ai referit cand ai scris ca am castigat pe vremea cand aveam burtici ![]()
IOANA13 da chiar ca a dat f mult la dr
DIANALAURA la urmatorul bebe eu nu voi mai da nici un ban nimanui ,m am saturat de scarboseniile astea ,scuze dar asa este
desigur voi fii atenta si cand spun asta ma refer la un buchet de flori ,o cutie de ciocolata si gata
dau banii unui copil necajit sau bolnav nu unora care se imbogatesc pe spinarea noastra
daca vreau sa dau bani ma duc la clinica privata ![]()
VICTO pe pitica o duc la program scurt care ar trebui sa inceapa de la la 8 pana la 13:30 dar le am spus ca o duc doar cand se trezeste asa ca mai repede de 9 nu ajungem niciodata iar la 12:20 maxim 12:30 merg dupa ea
o aduc acasa si ii dau sa pape felul 1 si doi ,lapticul si la somnic ![]()
nu o voi lasa la program lung decat pe la 3 anisori
sa stii ca e super ok si s f fericita ca am luat decizia asta
in prima saptam e adevarat ca a fost minunat ,nu mi venea sa cred ca nu plange deloc cand o las ,darrr in a doua sapt au fost si zile in care o lasam plangand ,e adevarat ca dupa ce nu ma mai vedea inceta rapid
sunt de acord cu ce ai scris ,e f important sa nu pacalim copiii ,chiar daca e mai greu eu zic ca trebuie sa i invatam ca asa stau lucrurile
ooo am tot vrut sa va scriu dar am uitat ,am hotarat ca de doua ori pe luna sa o chem pe educatoarea lui Tiadris sa vina sambata sa stea cu ea 2-3 ore
a fost sambata trecuta si tin sa va spuc dragele mele ca piticuta mea tare fericita a fost ,s au jucat ,au dansat ,mare bucurie
si mai vorbeste cu ea si germana 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Victo spune:
super ca vine educatoarea la voi. dar cum de ti-a venit ideea sa ii propui? ca banuiesc ca e contracost.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Diana, eu iti spun cit a dat o prietena, dar am "certat-o" ca ridica preturile si ca am aruncat cu banii: 400 de euro la dr. La anestezist ori nu mi-a spus ori a uitat. Eu nu as da mai mult de 7 mil, poate chiar 5, ca doar e criza |
Ioana-fff mult
ma crezi ca aici nu se da un cent?
nimic nimic nici nu e asa sistemul,nu se dau nici atentii nici flori si nici nu poti primii flori in spital(cred ca depinde de spital)unde am fost eu trimiteam florile acasa
si se ocupa foarte bine de paciente indiferent ca sint straine sau italience
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
katiapam spune:
Victo-cred ca tot au capriciile lor
si a mea daca mergem la magazin si nu o las sa faca cum vrea face crizute citeodata de-mi vine s-o zbor si ma enerveaza ca se uita toti de parca cine stie ce ar fi de mai tare ma enervez de ies de acolo fara nici un chef
noroc ca se intimpla foarte rar
probabil trece printr-o perioada ca nu vrea sa faca singura ca si a mea facea asa intr-o vreme,acum s-a dezvatat si bea lapticul singura si maninca singura
Alex-la ce gradinita o duci pe Tiadris?
si giulia mergea la gradi acum nu mai merge de cind nu mai lucrez ca la stat intra f greu ca nu sint locuri si la privat cer mult
s-a obisnuit f bine si ii placea forte mult o duceam de la 8-12
spert ca din toamna sa o duc din nou ca le face f bine sa stea intre copii
ieri am dus-o putin la mare ca era cald si dupamasa e super ca e calda apa
imi amintesc ca am vazut o poza la clipe de viata parca cu voi multe gravidute cu burticile desenate,gresesc?
ticker
de
Giulia (20 iunie '07)
Gabriela77 spune:
Eu...cam pe dinafara de subiect..n-am apucat sa citesc nimic, vasele s-au adunat in chiuveta, e dezordine tare si eu abia ma tarasc.
Mi-e groaznic de rau, de dimineata pana noaptea, vomot 1-2 ori pe zi...cel mai rau e ca abia imi gasesc puterea si energia pt Sara, sa gatesc mi se pare cel mai criminal si sa deschid frigiderul...Of, fericite cele care nu ati avut greturi...la mine asa a fost si cu Sara si nu a trecut decat la 16 saptamani cand a si miscat mamaruta! Asa ca ma asteapta zile minunate...
Azi mergem sa vedem samburelul pt prima data, abia astept!
Va pup si sa imi iertati absenta, ca sunt..varza!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Hallo Bun venit prospetelor gravidute!! Diana, eu iti spun cit a dat o prietena, dar am "certat-o" ca ridica preturile si ca am aruncat cu banii: 400 de euro la dr. La anestezist ori nu mi-a spus ori a uitat. Eu nu as da mai mult de 7 mil, poate chiar 5, ca doar e criza Meli, la Adora Golf Hotel mergem. Am fost si anu trecut tot acolo, asa ca nu avem emotii de cum va fi. Avionu numa sa zboare bine! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana, super fain acolo...si noi cautam oferte in Antalya...cat va costa biletul de pers? si de la ce agentie ati luat?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...