Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
dariandra spune:
Am revenit si noi, dupa cateva zile de absente.
Si noi am fost ieri la Baby Expo, dar in afara de un body si cateva borcanele de mancarica pentru concediu, nu am luat nimic.In schimb, Daria s-a delectat la spatiile de joaca si desigur alaturi de Sara cea delicata.Ma straduiesc sa pun cat mai repede fotografiile cu papuselele minunate.Pacat ca pe Sara nu prea am prins-o in actiune - "la modelat de placintele" ma refer.
Am o intrebare la voi - cele care ati fost in Grecia, incalzitoarele pentru biberoane se potriveau la prizele lor.Eu cand am fost in Italia acum 3 ani, stecherul avea 3 acini din aia in loc de 2, iar in Germania la fel am vazut.Nu stiu, am inteles ca trebuie cumparat ceva sistem universal.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Salut!
Azi am pus-o pe Diana pt prima data in scaunul de masina, a stat foarte cuminte, speram sa stea cat mai cuminte pana acolo. Plecam in apropiere de ora ei de somn, poate face nani pe masina.
Multumesc mult pt felicitari, ne reauzim peste o saptamana.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
anca.b spune:
Salutare tutror!
uite ca am reusit si eu sa ma mobilizez la scris...sint tare prinsa luna asta, mai am doua examene, plus lucrarea de disertatie, plus serviciu si copil, doua zile de nastere f importante...ufff...sper sa treaca repede, ca o iau razna...
La multi ani Patrick! Sa cresti mare si cuminte!
Felicitari Gabi pentru sarcina! Sa fie cit mai usoara! Si mai fara greturi!
Elena, ma bucur ca bebitza e bine si sanatoasa! sper sa aveti net cit de curind, ca sa ne mai dai de veste.
Magda iti tin pumnii pentru 10 iunie! Si bafta la examene in continuare
Nico, sanatate multa lui Andrei!
Paula, noi mergem la marea noastra, insa numai in septembrie…imi pare rau ca n-am apucat sa ne vedem in bucuresti, dar a fost nebunie la noi…
Alex, felicitari pentru aniversare si la cit mai multi ani fericiti!
Ioana-Sara, eu n-am avut nici o problema cu epilatul in timpul sarcinii…
Alicredo, Andrecluj, bine ati venit si sarcina usoara!
Raluca, felicitari pentru primii pasi! La cit mai multi si mai siguri! Si drum bun!
Adriana, bafta mare la examen! inca un pic si esti absolventa. licenta cind o dai?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MIHA78 Ioana, ptr. obtinerea certificatului de nastere model international (cel albastru), singurul pe care-l poti folosi dincolo ptr. diverse acte tb. fie sa te prezinti personal la Starea civila, avand actul de identitate valabil, fie sa faci o procura speciala la consulat sau ambasada in care sa precizezi ca imputernicesti pers, respectiva ptr. solicitarea si ridicarea certificatului de nastere sau casatorie. Apostilarea se face la prefectura unde am inteles ca poate sa mearga o ruda de gr. 1, dar tu poti sa faci acea procura in doua exemplare sa scrii ca imputernicesti pers. si ptr. obtinerea apostilei. Birouri de traducere sunt f. multe si unele am vazut ca se ocupa si de obtinerea apostilei. Cine solicita cu procura certificatul tb. sa aiba actul de identitate, valabil, in original si copie xerox, plateste o taxa timbru de un leu. In general certificatul se obtine in 3-4zile, cu conditia sa fi nascuta in Cluj-napoca. Miha si Tudor(20.02.2006) |
multumesc foarte mult Miha
![](pupic.gif)
sint nascuta in Cluj-napoca
oare daca as veni acasa numai eu e destula o procura de mina din partea sotului sau trebuie facuta la consulat?
imi trebuie pt amindoi....
multumesc mult fete dragi de la cluj
![](icon_smile.gif)
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Salut! Azi am pus-o pe Diana pt prima data in scaunul de masina, a stat foarte cuminte, speram sa stea cat mai cuminte pana acolo. Plecam in apropiere de ora ei de somn, poate face nani pe masina. Multumesc mult pt felicitari, ne reauzim peste o saptamana. ![]() Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de ![]() |
Kitzy-calatorie placuta si concediu cit mai relaxant!
sa te distrezi
![](pupic.gif)
revin si mai citesc ce ati mai scris
pe mine ma primiti printre voi? eu mai intreb dar nimeni nu ma trece in listuta,cum sa fac?
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
SAL
KATIAPAM cum sa nu te primim tu puiut ,numai ca nu prea stim cu sa te trece pe listuta iar cele care stiu nu s prin zona :) dar nu ti face giji ca o sa fii trecuta
cum mai esti ?sa ne pui poze
ANDRECLUJ ce frumos ai vb tu de noi
stai in CJ sau in Italia ?
cum te simnti ?
ADRIANA lasa ca trece si ultimul examen multa baftaaaaa ,acum cred ca esti cu puiu in bratze
nu mai fi suparata doar stii cat ii este de bine acolo ,lasa ca trec toate si o vei lua iarasi langa tine
ANCULE sa treci cu bine peste tot si spor la treaba
multum de felicitari
ALINA maine ma pun pe treaba ,mersi m ,sper sa mi iasa si mie tarta ca altfel iti fac o vizita
ANI distractie placuta cu sotiorul tau
lasa ca putin timp liber si pt voi nu strica
ANDREEA habar n am care i treaba cu prizele ,credeam ca in Europa toate s la fel
VICTO sunt f multe lucruri care nu ti convin la gradi si eu am fost la fel nimic nu era ok pt puiut dar dupa ce am inscris o si am vazut caldura ce o primeste de la educatoare crede ma ca altceva n a mai contat ,oricum e important sa aiba conditii bune si sper sa gasesti ceva ok
MIHA78 asteptam detalii despre flacau
GABI cum te simnti ?SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
katiapam spune:
Alex-mersi
o sa incarc si eu citeva pozici
eu va mai rasfoiesc pozicile sa va cunosc
toate aratati bine si aveti copii minunati
mai zaresc cite o poza din parc din manastur sau va mai aud vorbind de locuri din oras si imi mai alinati dorul de cj ;)
am vazut cind ati cistigat la concurs cu poza cu burrticile toate impreuna,v-ati nimerit multe gravidute in aceeasi perioada
oare pe tine te intreba nu mai tin mite cine daca la Ramona ti-ai facut parul?acum are salon in oras ca nu mai avea loc la coafor
de ramo din manastur vorbeati?
incet o sa ma cunoasteti si voi,eu putin va cunosc ca v-am mai citit
Andre-unde locuiesti in cluj sau It?
sarcina usoara
Puisorul-vad ca pomestesti de polus,locuiesti aproape?
stai in floresti cred ca esti aproape
am fost si eu anul trecut in mai de am vizitat polusul si mall
nu prea venim des acasa si atunci pe fuga pt acte si putin sa mai stam cu parintii ca saracii ai mei o au doar pe Giulia nepotica si nu prea au cum sa stea cu ea....
cum e vremea la voi?
aici e f cald,in week a fost vint si innorat dar azi e cuptor
pe toate
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Andrecluj spune:
Alex, Katiapam, Multumesc de urari si intrebari. Manasturence de-ale mele? Ma simt bine, dar tot in pat, simt ca o iau razna. Chiar ma gandeam sa intreb pe cineva care are experienta de Utrogestan plus Nospa, daca asta e a 5-a zi in care nu mai am nicio urma de scurgeri maro oare o fi semn bun? Sa indraznesc sa sper ca la controlul de vineri ma lasa si pe mine la plimbare?Eu locuiesc in Italia, dar situatia e ciudata, in sensul ca locul meu de munca e in Romania, veniturile mele la fel, iar aflarea vestii sarcinii m-a prins tot in RO, asa ca am si ramas pentru analize si DT si TT, neavand asugurare medicala acolo. Dupa rezultatele bune la DT am zis "mai stat pana la TT si daca e bun, am zburat", dar dupa DT m-au apucat niste scurgeri, ca nu-i pot spun sangerari, iar de atunci m-a imobilizat "nemernicu" de medic al meu la pat, asa ca habar nu am cum vor evolua lucrurile si unde se va naste puiutzul meu. Adevarul e ca aici ma simt mult mai in siguranta din punct de vedere medical, numai ca ne e tare tare dor de tati si nu prea stim cum s-o rezolvam. Probabil timpul e raspunsul. Alex, normal ca vorbesc frumos de voi, uite si tu ce suport moral dati, mi se pare atat de impostant! Ce bine ca sunteti! Katia (bine zic?) tu vad ca la Roma? Cum iti este? Pupicuri la mamici si burticutze14+
katiapam spune:
Andree-bine zici
unde stai in it?
pai daca serviciul il ai acolo si veniturile la fel e bine ca macar ai acolo 2 ani de maternitate
aici e doar 5 luni 2 inainte si 3 dupa ce nasti si eventual cu ceva prelungire
eu acum sint in cautare de servici si sint (a carico)trecuta cu actele dupa sot si fetita si avem asigurare medicala,daca vi inapoi iti poti inscrie medic dupa actele sotului(daca nu sinteti casatoriti ai nevoie de contract de munca)
ce sa fie pe la Roma?nimic...cald cald si iar cald..noroc ca stam linga mare
Alex-chiar asa cum zice Andree
unde stati in manastur?in ce zona?
![](floare2.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Andrecluj spune:
Stau la Cosenza, sud. Pai da, am mai mult concediu, ma simt in foarte mare siguranta pt ca am medic f bun, altul care imi traduce ce spune asta f bun, dar ma mai gandesc ce si cum vreau, oricum din cate vad nu e dupa cum vreau eu. Nu suntem casatoriti si nici nu prea vrem, am fost amandoi si ne-am invatat minte, iar contractul meu de munca e in RO, so ... e complicata povestea. Acum tot ce ma intereseaza sa pot duce sarcina la capat si bebe sa fie sanatos, acte si asigurari si altele rezolvam cu timpul. Banuiesc ca daca ma apuca nasterea prin IT nu m-or lasa totusi pe strada ca asigurarile medicale ar trebui sa functioneze, doar suntem UE. Vedem, eu nu mai indraznesc sa planific nici pe maine nimic, tare m-au speriat scurgerile alea. Tu vii des pe acasa? Unde stateai in Cluj, ce faceai?