cum calculez prima zi a CM??
Raspunsuri - Pagina 4

nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 Nikol ce baiat frumos ai ,are ochii ca doua stelute sclipitoare ,sotul e japonez ? baiatul n-are trasaturi nipone |
Anita

sotul e brazilian, tatal lui insa e japonez, si mama ...iarasi, combinatie de italian(tatal) si spaniol(mama).
Toti insa(bunicii), emigranti in Brasil, de aia de fapt sunt brazilieni, insa daca e sa ne intoarcem la origini...amestecatura mare.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor.
Cred ca am aflat raspunsul la dilema noastra..
Prima zi a ciclului menstrual este, prin conventie, ziua in care se arata sangele, chiar daca este vorba doar de o picatura si acest lucru se intampla la ora 23.59- raspunsul asta l-am primit de la un doctor...deci..
Va pup

nikole spune:
citat din mesajul lui OanaMar Buna dimineata fetelor. Cred ca am aflat raspunsul la dilema noastra.. Prima zi a ciclului menstrual este, prin conventie, ziua in care se arata sangele, chiar daca este vorba doar de o picatura si acest lucru se intampla la ora 23.59- raspunsul asta l-am primit de la un doctor...deci.. Va pup |
Daca e asa, e nasol, eu tot calculam ca prima zi ziua in care incepeau scurgerile maronii, gandind ca de fapt si ala tot sange e ..asta inseamna ca de fapt calculam gresit si zilele nesigure, ma rog cu una doua zile dar totusi...
se pare insa ca nici medicii nu sunt siguri, am citit atatea pareri contradictorii, chiar ale medicilor

Allan Kardec

nikole spune:
citat din mesajul lui ANITA75 mai nikole dar cum v-a-ti cunoscut ? (scuze de intrebare) |
Poi aici ne-am cunoscut, eu eram venita cu viza de turist, ptr 3 luni...ne-am...vazut, placut

Si de atunci tot aici am ramas,(parte din familia lui e aici, de asta poate si am ramas atatia ani) da inca un pic si-mi iau zborul spre tarile calde

Allan Kardec

ANITA75 spune:
mai fetelor nu stiu daca am postat bine sau nu aici dar sper sa gasesc un raspuns din partea voastra azi noapte am simtit toata noaptea o durere pe sub burta cam la ovarul stg. azi o durere pe sub burta ca la cm.dar cm nu e ca s-a terminat acu 2 zile ,eu cred ca am racit am fost la farmacie azi am spus despre cei vb si mi-a dat BISEPTRIM(BISEPTOL)la dr nu sper sa ajung ca nu prea stau bine cu banii ,voi ce ziceti e bun tratamentul?