Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va multumesc mult pt incurajari si gandurile bune.
Nici eu nu mi-am inchipuit ca voi fi asa stresata acum, aveam senzatia ca dupa et voi pluti si fara ganduri negre.
Cand dr mi-a spus ca sunt 4 puiuti bine cu ritm de dezvoltare normal eram asa fericita...de cand am venit acasa m-a apucat nebunia.
Azi am fost la mama si chiar ii spuneam si daca aveam simptome si nu as reusi si mai rau ar fi asa ca incerc sa ma calmez;maine merg la servici sa vedeti balamuc pe capul meu...dar macar imi ocup gandurile.
Intre timp mi-am amintit un alt stres, joi ar tb sa imi vina (ar tb ca nu stiu exact, dupa laparo mi-a venit la 25 zile, luna urmatoare eram sub difereline dupa ac si am avut doar cateva pete)daca trec si hopul asta, sper sa ajung sa fac testul si sa aiba o beta mare sa ma satur de ganduri negre.
Anca, stiu de tine cum a fost cu Mariuca, si tu ma sti si intelegi ca si celelalte fete ce e in sufletul meu.
Of Doamne iti multumesc pt tot si te rog ajuta-ne tuturor sa ne tinem copilutii in brate.

Miruma, cum esti?

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Si mai e ceva, ma tot gandesc ca et a fost in z21 oare nu a fost prea tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

OFFF,COCOLYSO MA ALIEZ CU TAMARYLIS SI VENIM LA TINE.
STAI LINISTITA SI NU MAI CAUTA TOT FELUL DE MOTIVE.O SA FIE BINE,GANDESTE-TE LA CEVA FRUMOS

MIRUMA NU NE DAI NICI-O VESTE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna seara tuturor,
toate fetele.
Gata mam ouat astazi....10 oute grase si frumoase......
Imediat dupa ce mam trezit mi s a administrat albumina si comprese cu gheata pe burtica.Dna Dr. a zis ca am ovarele inflamate si ma vor durea in zilele urmatoare.
Ca si tratament am primit incepand de astazi:
3 zile 16 mg Medrol, apoi continui cu Aspenter 1 pe zi.
Acid Folic 1 pe zi
Cicloprocynova 2 pe zi pastilele albe
Utrogestan 8 pe zi, cate 2 la 4 ore - intravaginal
Doxaciclina 1 la 12 ore timp de 5 zile.
Maine voi fi sunata pentru a stabili ziua ET.
Fetelor astazi dimineata cand am ajuns la clinica inainte de a intra in sala am mers la toaleta..pe servetel am descoperit o culoare rosiatica ca si sangele putin mai decolarat.Iam zis doctorei care s a speriat usor si in cateva minute eram deja si anesteziata.Ce o fi fost???Doctorea mia zis ca nu a gasit nicaieri sange si nici dupa puctie mia curs doar cateva picaturi...Eu am avut 14 foliculi inainte de punctie....unul destul de maricel, sa se fi spart si de acolo scurgerea rozalie????Offf ce rau imi pare ca nu ma pricep.
Si am intrebat si de hidrosalpinx .Mi la punctionat, a scos cam o seringa de 5 mg din trompele amandoua.A scos tot zicea, cu DD inainte.Eu sunt convinsa ca voi reusi fetelor.
Va pup

Mergi la inceput

Miruma, bafta, cate ovocite au fost?
Nu te speria, pata rozalie poate fi de la ovulatie, acel folicul ajuns matur.
Tot cautandu-ma de fel de fel de semne (sa nu imi dati bataie)am descoperit ca nu mai pot manca, de obicei dimineata pana in 11 imi era foame, acum nu pot manca nimic.
In rest, ziua 6 de la ET.
Imi e frica rau de ziua de maine, cand ar tb sa apara cm, Doamne te rog ai mila....

Mergi la inceput

MIRUMA felicitari pt. ovocite si sa se iubeasca mult ca sa rezulte embrionasi frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Fetelor inca nu mau sunat cei de la Medlife....credeti ca se intampla ceva cu embrionasii mei?????Pe voi cand va sunat????
OF........daca nu sunt prea iubareti ce ma fac???o iau de la capat?????Poate ma va suna totusi desi sperantele ca fac maine ET sau dus.....mai este o zi si vineri, asta daca nu sau hotarat cumva sa mii dea dupa 9 luni cu maini si picioruse...dar voi mai avea sentimente materne daca nu mii car in burtica 9 luni?????
Intre timp umblu cu sacosa cu medicamente si ma rog sa se iubeasca mai repede dragutii de ei.....
Nu mai am rabdare , cand am vazut ce calduri sunt in Bucuresti, mam hotarat sai iau cat mai repede acasa,aici este mai racoare si adie briza marii....

Mergi la inceput

Miruma la giulesti trebuia sa sunam noi intre 9-10 dim.De ce nu suni tu?

Coco azi nu ne-ai mai zis nimic.Te-ai linistit?

Fetelor maine am primul eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Miruma stai calma, nici nu cred ca te vor suna, pe mine nu m-au sunat, s-a stabilit din ziua punctiei ca ne intalnim la 2 zile ora x, eu m-am gandit ca vor suna numai daca sunt probleme.Cu tine au stabilit ziua et sau ti-au spus ca te suna?Multa bafta si mult calm.
Cocolyso nu mai stresa puiutii.

Mergi la inceput

Miruma eu am sunat a doua zi dupa punctie si am vorbit cu Andreea de la fiv si mi-a spus cand sa vin.
Nu ati stabilit data ET?
Eu zic sa suni de urgenta sa vb cu Andreea ca sa afli sa nu mai stai incordata.
Iana....ce sa mai zic.....incerc sa ma fac fata cuminte...m-am intors la birou si am mintea mai ocupata.
Azi am simtit oarecare jena exact acolo unde mi-au facut eco sa pozitioneze cateterul, adica daca ma aplecam ma durea un pic.
Drept sa spun nici nu mai stiu sa fac diferenta durere-crampa-intepatura.
Mirimir multumesc pt incurajari.

Mergi la inceput