Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 10
KITTA spune:
Hidrosalpingoaselemai experimentate am o intrebare: am vazut la cineva ca a scris ca la HSG a fost diagnosticata cu: Proba Cotte negativa (hidrosalpnix), scris textual, adica ce: Proba Cotte negativa e tot una cu Hidrosalpinx? Pai atunci ar insemna ca toate care avem trompele mai mult sau mai putin infundate (ca doar asta e proba Cotte negativa) am avea si/sau hidrsalpinx. Eu o sa il mai trag de limba pe dr. care imi facu si HSG si imi face si histeroscopia luna viitoare, dar pana atunci vreau sa ma mai linsitesc!
iana_mari spune:
kitta hidrosalpinxul este o infectie mai aparte,de aceea se si vede de multe ori la eco,pt. ca lichidul,infectia dilata trompele sau trompa.
La mine la hsg a scris clar hidrosalpinx,deci nu-ti mai face griji ca ai doar trompele infundate,dar nu cu acest lichid care ucide embrioni.
claudia79 spune:
Kitta, stiu ca o laparoscopie poate fi ultimul lucru de care sa it arda dupa chinul prin care ai trecut. dar eu in hsg nu am incredere. daca sunt infundate trompele e foarte posibil sa fie o infectie sau hidrosalpinx. hirosalpinxul din trompa se goleste catodata, mai ales sub influenta progesteronului in ultima jumatate a ciclului, exista situatii cand nu apare vizibil la ultrasuete sau cu atata mai mult la hsg. eu nu vreau sa te sperii si nici nu trebuie sa ma asculti pe mine, doamne fereste. dar nu ar strica sa iti pui intrebarea oare de ce a mentionat medicul atunci hidro?
sau sa il intrebi chiar pe el.
luck spune:
iana mari
FELICITARI !!!
sarccina usoara si la termen !!!
tamaryllis
cum stai cu AMR-ul?
Fetelor
va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu un sfat si anume am facut sambata histeroscopia , cavitate uterina OK , dar cand am intrebat cum erau trompele (partea de sus a lor care da in uter) mi-a raspuns ca lichidul s-a dus pe cele doua canale si eu ma intreb pana unde ? Oare pot vorbi de hidrosalpinx ? L-am intrebat si pe el si mi-a spus ca se poate vedea numai la HSG , iar cand i-am spus ca am facut anul trecut cu el si nu se vedea nk nu a mai zis nimic.
Multa bafta fetelor in focuri !!!
tamaryllis spune:
Eu n-am facut hsg, dar din cate stiu proba cote negativa nu inseamna in toate cazurile hidrosalpinx. Subscriu la ce a spus Claudia referitor la laparo.
Luck, mai am putin, respectiv pana pe 26, cand trebuie sa fiu la unguri. Nu stiu ce sa-ti spun referitor la intrebarea ta. Dar tu nu ai facut laparo?
Eu stiu ca la histero se vad doar ostiumurile tubare, deci probabil ca de aceea nu ti-a raspuns medicul. Dar trebuia sa te lamureasca oricum!
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
kitta-eu am avut trompele obturate dar nu am si nu am avut hidrosalpinx.. se poate sa fie obturate din cauza unor raceli puternice sau din cauza unor infectii in cazul meu cu micoplasma,ureaplasma sua chlamidia..se pot obtura si in urma unor chiuretaje..etc..daca pe biletul de iesire scrie numai proba cotte negativa si nu se pomeneste de hidrosalpinx-atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme!
KITTA spune:
Multumesc fetelor de rasounsuri. Laparo am facut tot acum 4 ani dupa prima HSG si nu a fost nici un hidrosalpinx vreodata. Asa ca nu stiu daca sa ma arunc acum la o a2-a laparo???
Miruma38 spune:
Buna dimineata fetelor,
Maine voi avea ET.... Maine ma intalnesc cu bebeii mei dragi, ii voi lua acasa.....
Aseara tarziu ma sunat Andreea si mia spus ca vom face ET vineri, nu stia ora, ma va suna din nou astazi...Am intrebat daca totul este in regula si mia spus sa stau linistita dar ca nu mi poate da amanunte.....nu vrea sa ma informeze gresit.....

va pup pe toate fetelor si va promit sa vin cu vesti bune .....va iubesc si va multumesc ca ati fost alaturi de mine, sunteti prietene adevarate.
Iana felicitari mamico, pune manuta pe burtica si gandestete la mine un piculet maine......vreau si eu burtica 

Eu am burtica foarte umflata (cam de 5 luni) si ma inteapa foarte tare ovarele....dar sunt la servici, nas fi suportat sa stau acasa zilele astea.

revin cu vesti bune...va promit.
Cocolyso spune:
Miruna stai linistita ca Andreea atat spune la tel nu are voie sa spuna mai mult.
Inainte de ET vin embriologul si dr si iti spun tot, cati, dimensiuni, cat transfera.
Doamne ajuta sa se lase cu burtica!
Bea multa apa pt burtica umflata.
Iana te pup pe burtica sa vii sa ne spui ce face bebe.
Huski si pe tine la fel, de abia astept sa ne spuneti cum a fost.
Eu ziua 7 ET, aseara am avut parte de o intepatura f ascutita in uter de am tresarit de durere, sper sa fie bb care s-a cuibarit la mami in burtica.
Am si ceva junghiuri ca niste cutite in sanul stang, sporadic.
O zi buna si plina de vesti frumoase!
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Hidrosalpingoaselemai experimentate am o intrebare: am vazut la cineva ca a scris ca la HSG a fost diagnosticata cu: Proba Cotte negativa (hidrosalpnix), scris textual, adica ce: Proba Cotte negativa e tot una cu Hidrosalpinx? Pai atunci ar insemna ca toate care avem trompele mai mult sau mai putin infundate (ca doar asta e proba Cotte negativa) am avea si/sau hidrsalpinx. Eu o sa il mai trag de limba pe dr. care imi facu si HSG si imi face si histeroscopia luna viitoare, dar pana atunci vreau sa ma mai linsitesc! |
asa am avut si eu la HSG dar mie mi-a spus ca este infundata si pentru asta trebuie lamparo ,eu am ramas in luna in care am facut HSG cu o singura trompa buna.

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro