Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Miruma multumesc din suflet, mi-au dat lacrimile, ce mesaj sensibil ai putut scrie si cat de adevarat.
Doamne si Maicuita Domnului iti multumim pt tot si te rog ajuta-ne sa avem copilasii nostri.

Am fost azi la medlife cu sotul sa imi iau concediul medical si ne-am intalnit cu dr care ma intreba daca ma simt bine si eu cu
si eu cu lacrimi in ochi i-am spus dar nu simt nimic si el a inceput sa rada, ca nu am ce sa simt sa fiu cuminte.
La punctie sa nu iti for frica, nu vei simti nimic.
Te pregatesc cu branula in mana, e o sala micuta la et1, vine dr anestezist si intr- secunda ai adormit.Te trezesti 30 min mai tarziu.
Pe mine nu m-a durut deloc dupa, am fost asa ametita pana seara si atat.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cocolyso, pt ca eu nu sunt sensibiloasa ca Miruma, o sa scot si o sa-ti inrosesc pt ca nu esti cuminte si te gandesti la prostii! Stai fata dreaga linistita, la locul tau, caci n-ai ce sa simti asa de devreme! Uite la Iana, caci de abia a inceput si ea acum sa aiba ceva greturi! Hai, te pup si stai linistita, plimba-te, citeste ceva frumos, uita-te la niste comedii,gasesti tu ceva frumos de facut! Si te astept cu beta mare! Eu stiu sigur ca asa va fi!
Va pup pe toate!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

M-am mai gandit cu inrositul si nu o sa trec la actiune, caci deranjez embrionasii care s-au culcusit in burtica!

Mergi la inceput

Tamaryllis m-ai facut sa rad, esti super!

Am mutat internetul in sufragerie stau pe canapea intr-o parte, ocazie cu care stau la orizontala, sa se cuibareasca bb in burtica.
Am incercat citit, tv, dar tot netul ma atrage...insa e f greu sa iti muti gandurile.
De miercuri merg la servici si o sa am gandurile mai ocupate.
Iana , asa e de acum incepe sa simta insa am citit tot pe forum, intepaturi, sani mariti, etc, eu nu am nimic!

Mergi la inceput

ma gandeam eu ca n-ai stare si cel mai atragator este net-ul! Nu e musai sa apara simptomele de care zici si tu stii asta f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUMA mult noroc maine la punctie.
TAMARILLYS m-ai amuzat si pe mine teribil
COCOLYSO ti-a zis bine TAMARILLIS ca abia acum au inceput adevaratele simptome.
CAND FACI TESTUL SA SARBATORIM?

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Ziua 5 de la ET:
-nu ma doare burta
-nu ma inteapa
-nu ma dor sanii
-nu imi e somn
-nu imi e foame
-nu am nici un simptom amintit de gravidute in primele zile, apropo Simona2 care scria si aici e graviduta!Felicitari!
A facut fiv cu o saptamana inaintea mea cu acelasoi medic.
Am mai vb cu ea saptmana trecuta si avea tot felul de simptome.
Nu stiu cand fac test, nu am curaj.
Cm ar tb sa vina joi cand probabil va si veni.
Nu am nici un sentiment ca am reusit.
Hcg ar tb sa fac pe 25, probabil ca ma duc pe 23 asa sa ma aflu in treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai mama este prea devreme sa simti ceva si poate esti una dintre norocoasele care nu au niciun simptom la sarcina si bb este bine mersi in burtica...tu sti ca eu nu am avut nimic ,nu am vomat ,nu m-a intepata si totusi Maria are un an si 7 luni

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mi se pare ingrozitor de stresanta asteptarea pana la beta (daca nu vin uratii mai devreme, ca in cazul meu). Coco te inteleg perfect, eu nu credeam ca voi fi atat de stresata, paranoica eram, cu simturile la maximum, si simteam multe si totusi degeaba. Eu vreau sa iti spun ca suntem alaturi de tine si incearca totusi sa nu te gandesti (ca eu nu am reusit )

Miruma pumnii stransi tare

Pup fetele toate

Mergi la inceput

Mai Cocolico, tu nu vrei si nu vrei sa scapi fara bataita! Eu sunt sigura ca daca n-ai fi prinsa in subiect, ti-ai da seama ca e absurd sa crezi ca ai ratat fiv-ul din cauza ca nu ai niciun simptom. Uite, povesteste Luca la fiv ca la primul nu a simtit absolut nimic si se prinsesera doi! Deci simptomele nu sunt criterii de stabilire a succesului/insuccesului unui FIV. Dar tu stii asta f bine!
Te rog sa te potolesti si sa mergi cu Dumnezeu inainte, ca nu iti foloseste la nimic sa te agiti! Gandeste-te la puiutii tai, vorbeste cu ei, mangaie-i, poarta-te ca si cand ai fi gravi. Ia incearca!

editez: ti-am scris intentionat numele gresit!

Mergi la inceput