Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 12
claudia79 spune:
fetelor a nascut hera01 ! uraaaa!!! sa va traiasca Roan!Hera daca mai citesti pe aici sa stii ce ne bucuram pentru voi!
"buna zmeurici
Luni 15-06-2009 la ora 13.05 s-a nascut fiul nostru Roan,36spt +6 zile la nastere cantarea 3180gr si 50c lungime.
A fost o nastere nu tocmai usoara (in total a durat cca 40 ore ptr aveam contractii din 5/5 min dar ''doar''3 cm dilatatie.......si ne-am cam chinuit dar la final am primit cel mai frumos ''cadou'' care doarme acum in patutul lui cu burtica plina si noi nu ne mai dam plecati de langa el si ne tot uitam unul la altul mirati si cu intrebarea ''Chiar este al nostru?'', inca este un sentiment ireal."
iana_mari spune:
DRAGELE MELE AM DOI BEBELUSI,NU-MI VINE SA CRED INCA.PARCA VISEZ.
Va multumesc mult pt. sustinere,sunteti minunate

tamaryllis spune:
Huski,Iana, felicitari!
Ma bucur tare pt voi!

Felicitari Hera, sa-ti traiasca minunea!
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
iana-felicitari ptr fetita si baiat!![]()

sa-ti traiasca si sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
Cocolyso spune:
Iana, draguta mea, FELICITARI!
Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa va bucurati de darul primit!
Eu, ziua 8, nimic, ma bate gandul de test duminica, aseara am adormit de pe la 21.30 iar de dimineata la 6 eram in picioare.
Astept bataie de la voi, ca eu nu ma mai descurc cu mine.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 ancadragoman, cat e de faina Mariuca! ce nume frumos! si eu o sa ii pun fetitei mele un nume romanesc vechi frumos. mie imi place Doina, in ultima vreme ma tot gandesc ca daca o chem pe nume vine mai repede la noi.....tu ai avut hidro sau doar pareau infundate la hsg? |
Multumesc
,mie mi-a placut tot timpul numele de Maria si daca era baiat il chema Andrei.Eu nu am hidro .doar o trompa infundata ,dar o urmaresc pe Cocoleana aici la subiect
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari DRAGELE MELE AM DOI BEBELUSI,NU-MI VINE SA CRED INCA.PARCA VISEZ. Va multumesc mult pt. sustinere,sunteti minunate ![]() ![]() |
Wowwwwwwwwww...FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro