Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari si o raza de soare,insotita de parfumul florilor de munte multicolore!drumul a fost lung,dar a meritat! Este superb,mai verde,multe flori,si vreme superb azi,macar de-ar fi tot asa!Mufa doarme de 3 ore...se trezeste fresh si gata de actiune!jucarii preferate:lemnele si surcelele pt focsa vedem ce mai apare va pupam, mai arunc un ochi pe la voi, traiasca tel cu net al lui tata

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

scurt printre picaturi:

Bubu, Luny concediu placut, vreme buna si distractie maxima.

Naty, Zoze sa fie toate bune, multa sanatate celor dragi.

Valentina la mine ramane valabil prezent la intalnire pe 14.

restul stolului, sanatate la mari si mici.
revin maine ca poate am mai multa liniste.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare

giani eu fopstul carliontzat...ce mare este ..un adevarat baietel si ce harnicutz e...a avut buni un ajutor de nadejde

luny ma bucur pt voi ca va bucurati de vereme frumoasa,mirosuri care mai decare mai alese si verdeturi multe...sa aveti o vreme frumaosa in contiunuare si distractiune placuta si mufa cuminte cum nu a mai fost niciodata

si eu restul fetelor...de marti intru in sesiune,am primul examen asa ca in we o sa intru mai rarutz ca am cam multisor de invatat,am mai citit si zilele astea dar acu' ma pun pe bune cu burta pe carte

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Inca o data va multumim

Azi e ziua lui Relu si sunt f fericita ca i-am facut un cadou frumos. El e deprimat ca face 30 de ani

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Inca o data va multumim

Azi e ziua lui Relu si sunt f fericita ca i-am facut un cadou frumos. El e deprimat ca face 30 de ani

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2
LA MULTI ANI SOTIOR DE URSULICA ..SA FII SANATOS SI FERICIT CA LA O VARSTA ATAT DE FRUMOASA VEI FI INCA O DATA TATIC

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce tare e Andrei, cum alearga el toate orataniile

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ursa, felicitari! sarcina usoara, sa ai totu ca la carte!
La multi ani Ursului, si sper sa vada doar partea cea mai frumoasa a lucrurilor.

ma intreb cate vesti frumoase am pierdut, daca numai ce deschid forumul dau de asa big news

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Sa va mai zic pe scurt de noi. Nu prea mai pot sa stau pe net din cauza atomicului :)
saptamana trecuta am fost in vacanta cu familia, sunt aici ceva pozici daca vreti sa vedeti http://family.webshots.com/album/572818612zCRGUq
Vacanta a fost perfecta! temperatura numai buna, apa marii la fel,chiar daca 2 zile juma am stat mai mult imbracati pe plaja, nici nu vroiam arsita, toata lumea bine dispusa, n-am avut grija copilului aproape deloc, au preluat aceasra sarcina sorela, Omu si cumnata :)
programul foarte simplu, plaja aprox intre 8.30 -12 si 16.30-19.30, sash a papat numai borcane Hipp, biscuiti si iaurt cu cereale, si ceva fructe, ca e bune in Gecia; n-am vrut sa risc nimic cu alte mancarici. ana miruna in schimb a mancat orice a pohtit

sash a fost extrem de cuminte pe drum - recomand un dvd player portabil, sau cum am avut noi, un iteddy -1 milion de la dinoland si pe care am incarcat cu mp3, clipuri muzicale si muzica de adormit -a functionat super!
pe plaja ne-a fost utila o mini-piscina pt balacit, desi fugea des si la mare. s-a bronzat f putin, ca il dadeam cu crema spf 50! maxim o ora statea neprotejat la soare, dimineata.

cam asta cu noutatile de pe aici :)
Mihutza, am trimis si eu mail pe contul comun cu pozici

va pup!

peseu:
sash inca nu merge singur!! manca-l-ar mama de ardelean

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali, e de inteles ca nu pot garanta 100% pt sambata viitoare dar daca e totul bine cu tata venim.
In rest, revin...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

naty si zoze, recuperare rapida bolnaviorilor

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput