Puiuti de Randunici 2008!! (269)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am pus poze mai noi!
http://entertainment.webshots.com/album/572895483JxKSDE

Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)

Mergi la inceput

Cand am si eu chef de vorba nu-i nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am vazut pozele lui matei ce baiat mare si frumos!!! si mamica pe masura!! si slaba ....eu sunt tare suparata din motivul asta, ca ma simt grasa si urata si lipsita de ambitie . vreau sa slabesc si nu merge! ioc! am dat jos destul de mult cand am demarat afacerea, apoi am pus la loc, plus bonus ...de ieri am inceput monti, sa vad cat reusesc, caci nu am chef si timp de asta. sper sa dea rezultate rapid, ca sa ma atraga

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Ariel, din fericire, n-am facut nimic sa slabesc....Am ajuns la greutatea de acum doi ani, dar o iau de la capat...Sper sa nu mai pun 20 kg, dar n-am de gand sa tin vreo cura sau sa ma abtin de la ceva...

Mergi la inceput

Ma bag in pat la televizor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Seara buna!

Ariel nici sa ma bati eu nu gasesc sudocremul pe site? e cumva stoc limitat? as vrea niste detalii si ma intereseaza sa achizitionez si eu...sa-l incerc si pe asta.

Sovi imi spui plssssssss ce crema solara ai folosit de nu s-a bronzat piticu? eu sunt in cautare de ceva mai naturell si mi frica sa comand asa fara ceva concret ca nu cumva sa nu-si faca efectul.

Merci mult!

pup stolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olga sunt in sesiune m-a apucat din nou vrednicia de a mai face o facultate ca deh poate poate o fi mai bine in viitor...si m-am dus si la vot ca deh poate si in privinta asta o fi mai bine...macar sa speram....sa-ti fie de bine cumparaturile

sovi am vazut pozicile..superrr si imbujoratul frumos frumos

am vazut si ganditorul valentinei

raluca cred ca a fost o supr petrecere..am vazut tortul 1,tortul 2 si mazgalici si toti petrecaretii

am vazut ca ati vorbit de creme pt putzulici...am vorbit si eu cu cumnata mea si mi-a zis ca-mi trimite o crema care se foloseste timp de 6 saptamani si daca tot nu se decaloteaza atunci trebuie musai sa mergem la operatie...i-am explicat cum se intampla la andru ,cu forma de ciupercuta cand face pishulica si a discutat si ea la randul ei cu un dr pediatru de la ea de la spital si a zis ca in cazurile astea se ajunge la operatie dar totuis sa incerc si crema respectiva...nu stiu cum se numeste dar cand o sa aflu va spun..o sa o primesc in iulie cand merge socrelu la ea la barcelona...

acum va las ..va pupacesc si va doresc o noapte linistita...a am uitat sa va zic ca azi noapte andru a dormit in patutul lui si a dormit pana azi dimineata la 10...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vali,ma bucur ca ai ales sa iti petreci Odiseea alaturi de noi
Sim-Ram,Sam are crema Klorane...mama azi nu l-a dat cu crema si e cam rosu la fata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,spor la invatat
ma bag si eu la barlogca maine tb sa ma trezesc devreme pe la 5,5-30 sa ma duc la chioscuri sa "prind" ziarul Adevarul cu cartea aia de povesti ca m-a capiat David toata saptamana.lunea trecuta am ajuns la 7,si deja nu mai era...si toti colegii lui au,deci,e grav!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://family.webshots.com/photo/2259770450103379982XvFqEN

Salut.

Reveniram din plimbari. A fost ok, copiii cumintei pe drum... Nu am reusit sa ma vad cu fetele bacauance, dar am avut motive intemeiate. Ieri a fost ziua sotului meu, am ajuns la pranz... eram obositi, dar tot au venit musafiri (la socri), am stat numai la tara, in Saucesti... azi a fost canicula... Dar data viitoare nu mai scapa!

Valentina, felicitari, sarcina usoara!!

Simo, cu bb3... iti las tie stafeta !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput