Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello!

Riloasa, felicitari, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, papacios si voios!
Refacere usoara si have fun!

Rein, imi pare rau ca a racit Petrisor asa rau...refacere usoara va doresc!

Kitty, deci asa am retinut, cand impachetez bagajele de mers pe-afara sa nu uit, pe langa pampersi, servetele, 2 body, 2 tricouri, 2 bluze de trening si 2 pelerine de ploaie (asta am vesnic la mine in gentoiul de carucior, si cand n-am, am sigur nevoie ), si o bluza uscata pt mami...

(noroc ca poarta amandoi 4+ ca altfel ma incurcam la ales).

nu pot din pacate sa dorm de dupa-amiaza cu Teo, pt ca atunci cand doarme el are Radu cel putin o masa, iar intre timp se tot fatzaie.
Daca cumva doarme si Radu, clar dorm si eu, dar asa-i de rar ca nici nu mai tin minte.
Cred ca si caldura asta groaznica ma face sa ma odihnesc mai putin, ca doar cand alaptam ma culcam la 2 si ma sculam la 6, si la mijloc mai era o masa... in fine.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Rein, va pupam, sa va treaca repedeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Bine ai venit pe lume bebe Stefan si felicitari mami Riloasa! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani Magdutah!Muuuultaaaa sanatate si fericire!
Constipatie-compot de prune..dc nu a c 2 zile ii bag compot si am rezolvat problema.Noroc cu Paxela de pont...ca nu mi-ar fi trecut prin cap.Paxi
Riloasa- felictari si recuperare rapida--Bine ai venit bb Stefanut!
Rein-multa sanatate lui Petrisor!
Eliana atat iti spun -AI SA REUSESTI!
Olita-nu mai punem pampers ziua.Ori cere ea ori o pun eu la olita cert e ca fff rar se scapa.Afara facem pisu la ''boschetelul vesel''.Eu am luat-o in nenumarate randuri cu mine la toaleta..faceam pisu si ii ziceam si ei: Vezi mami..uite cum face mami pisu..piiiss!Ea cd a vz a inceput sa zica:''Si Ana''!.
Avand olita la indemana o puneam pe ea si facea pisu apoi se complimenta singurica...Bavoooo Ana!urmat bineinteles de laudele mele nesfarsite

Va pupic se trezi Veveritza!
Azi avem party la baietelul unei colege de servici.Si stau la curte,,,pfiu sa vedeti joaca pe ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Multumesc fetelor de incurajari.

Kitty, probabil ai mei ma mostenesc, eu si vara stau cu sosete si papuci in casa, nu se pune problema de picioare goale, imediat racesc.
Petrisor are permanent labutele sloi si umede, nu-l pot lasa fara sosete. In chilotei nu-l las ziua sta cu pantalonasi, doar noaptea doarme in pampers. Nu a stat ud, imediat ce se uda il schimbam. Pur si simplu nu cred ca a avut alt motiv, la noi gresia e cam rece, se mentine si racoare in casa pt ca avem soare numai pana la 11 dimi.
Au mai fost niste zile cu nisip ud la la locul de joaca din parc dar nu a stat atunci pe jos. nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna ziua,

FELICITARI RILOASA! SA-TI TRAIASCA VOINICUL SI SA FIE SANATOS!

nu aruncati cu rosii in mine....stiu.....am disparut...dar mai stiu ca o sa ma reprimiti.

Despre noi ....toate bune.Ana creste,bebe 2 creste ,iar mami capata volum.Am facut morfologia fetala si totul e ok.A ramas baiat.Sunt in 25 de saptamani acum.Ma cam supara spatele dar ne descurcam.Cu somnul am mari probleme.Se tine scai de mine.Pic seara ca o musca bleaga.Adorm inaintea Anei.La servici am reusit performanta sa fim 4 gravide la diferente de cate o saptamana ...asa ca va inchipuiti ce-i si acolo.DA...da ati citit bine suntem patru....Va intrebati ce zic sefii? HI HI HI ! Au amutit.M-au pus sa le promit ca vin repede.Le-am spus ca daca am lapte ma voi intoarce dupa trei luni insa la program de patru ore pana la diversificare.Sa vedem.Colegele mele renunta la alaptat(2 din ele).Eu le-am spus clar ca nici nu ma gandesc sa fac asa ceva! Ana il mangaie pe frati-su in fiecare seara.Azi ma intreba cand il aduc la ea! Sa vedem dupa cum o sa fie! Am ceva emotii!
M-am mai linistit si la servici si sper sa pot tine pasul cu voi.Am mai vorbit cu unele dintre voi pe mess insa imi este tare dor de toate.

Doresc intregului stup multa, multa sanatate iar sarbatoritilor si sarbatoritelor pe care nu am apucat sa-i felicit ,TOT BINELE DIN LUME!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Atatea incurajari... ca nici nu imi vine sa va mai zic daca pic din nou
Doar o sa dau de baut intr-un final....

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

azi sunt happyyyyyyyyy
dau de baut....la gradi stiam ca face pisi la olitza, acasa nu voia, acuma suntem la Petrosani si am cumparat aici o olitza si toata ziua s-a cerut nu a facut deloc pe ea, numai ca nu vrea kk sa faca, cred ca-i frica de ceva .....nu stiu de ce....in fine bine ca face pisi.......
A zis ca e fetitza mare si face ca sa-i luam role....ca am zis ca nu-i luam role decat cand e mare si ea a inteles ca daca face la olitza e mare ca asa-i ziceam mai demult.....si acumma a cuplat ea ca daca face pisi la olitza e mare si-i luam si role
Tot vine si zice hai mama ca ami este un pisu

Noi suntem bine, am botezat sapt trecuta, acum 2 sat am fosat nasi si de cununie.....Sa ne traiasca finii...dau de baut
si daca vreti niste poze de la botez, ca de la nunta inca nu le avem.
Va pupam si sa aveti o zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

vroiam doar sa va urez toate cele bune pe saptamana viitoare. Noi plecam pe o saptamana in concediu! Cand ma introc pun niste poze !

Pupice

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Multumesc de urari. Noi suntem foarte bine, Stefan suge bine si doarme. Am lapte din belsug. Am avut o nastere usuara, nu am simtit mai nimic. Acum sunt acasa si suntem tare fericiti. Mihai il iubeste foarte mult, nu site ce sa ii mai faca.
Adelina, iti multumesc ca ai anuntat fetele. Asa este, s-a nascut cu 2800, 49cm, ora 16.58. O sa pun poze.

Mergi la inceput