Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor stiu ca se vorbea aici despre un sirop impotriva constipatiei la copii dar nu imi mai amintesc cum se numea va rog care stiti sau va amintiti sa ma ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramar

Fetelor stiu ca se vorbea aici despre un sirop impotriva constipatiei la copii dar nu imi mai amintesc cum se numea va rog care stiti sau va amintiti sa ma ajutati

POZE

Debridat sau lactuloza sau lass baby. Asta din urma cica ar fi din ingrediente naturale, dar cu ceva propolis si oarece conservanti. debridatul ar fi si in caz de constipatie si de diaree insotite si de crampe, iar lactuloza ar fi indicata in constipatii cronice. Asta asa pe scurt, dar dupa un gugalit gasesti informatii siubstantiale despre fiecare dintre ele. la Thea am folosit demuult, Lass baby, cu efect.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Andra te inteleg perfect,e tare greu sun acasa si nu imi mai raspunde acea voce calda care imi raspundea de fiecare data si ma simt cumplit de trista si de singura,de plans nu mai am lacrimi dar dumnezeu si familia mea iubita ma ajuta sa trec peste aceasta durere cumplita,sper din suflet sa poti sa treci si tu peste tot si sa reusesti sa-ti alini durerea,

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Buna dragelor,ca sa respect ce a zis Kitty si eu sunt aici ca in fiecare zi,am capul un dovleac,ma doare de mor,m-am culcat la 4 dar nu ma plang caci am facut ceva treaba sper sa dea si roade ca daca da suntem boieri,o sa luam o lucrare maare sa iesim din tot rahatul.

Laura pt tine,poate nu a fost sa fie,lasa ca ine si la tine barza dar cand o vrea ea m-am convns de asta pe propria-mi piele.

Elena
ma faci sa plang,de fapt eu plang inca aproape seara de seara.E greu sa te impaci cu disparitia cuiva pe care l-ai iubit enorm dar ce ma ucide este dorul,nu mai am ce maini sa sarut si pe cine strange la piept,sigur am copii si un sot toti minunati,insa ma simt orfana,ehh trece timpul le vindeca pe toate,oare?!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Laura, ce bombonica dulce ai tu acolo. Nu iti pierde speranta pentru bebe 2. Sunt sigura ca dupa ce iti vei echilibra anemia va veni si bebe2. Daca ai reusit sa o ai pe Ariana sigur va veni s un al doilea bebe. Va doresc sanatate si nu iti pierde speranta. Imi pare rau ca ai probleme si cu jobul dar e bine ca ai pus sanatatea inaintea serviciului.

Diana, asa de dulce e Alex de imi vine sa il pap. Sa fie sanatos si voi pe langa el. Si bafta la constructie, sa va vedeti visul implinit!

Tzuna, sanatate Mariei, sper ca sunteti mai bine si ca va puteti bucura de vacanta!

Noi suntem cum ne stiti.
Vlad se cere in continuare la olita ziua la "caca-pi" dar la somn trebuie sa ii pun scutec. Sunt foarte multumita ca am ajuns la etapa asta.

Va doresc o zi faina...ca aici ploua cu galeata si baaaaaaaaaaaaaaaate vantuuuuuuuuuuuuuuuul.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Andra si Elena sa stiti ca oricat timp va trece dorul de mama tot te va sfasia. Asa cum ziceti si voi, imi e dor de vorbele a de bune ale mamei care era de un optimism de debordant. Si asa de tare mi-am dorit sa ii mai simt odata mana blanda pe capul meu incat la vreo 3 sapt de la decesul ei am simtit prezenta ei: stateam cu capul pe genunchii ei si ea ma mangaia...asa de bine a fost. Pe 15 iulie se implinesc 3 ani de cand nu mai e aici pe Pamant dar stiu ca de acolo de sus ne protejeaza. Va imbratisez cu drag si va doresc sa vi se aline durerea.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Daca aveti placerea si rabdarea sa ne vedeti v-am pus cateva poze incepand de AICI o sa va mai pun si altele cand mai am timp,acum ma chiama datoria, am fugit va pup !!
Va las cafeluta pregatita daca se raceste o incalziti rsrsr,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multam pt cafea Elena .

Cu intarziere urez La multi ani Magdutei sa fie sanatoasa si poate poate mai baga ochiul si pe aici!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELA mersi de raspuns cu debridat am mai incercat ,o sa i-au lactuloza sa vedem,e tare constipata Arianna si nu vrea sa bea suc facut de mine nicidecum nici fructe nu prea mananca desi ii placeau f. mult inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Laura incearca sa-i dai mai mult iaurt,pe Maria a ajutat-o.

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Cu o mica intarzaiere urez si eu LA MULTI ANI! MAGDUTAH sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!

ELENAGIULIA ce familie draguta ai, iar samurasul e un scump, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiuti.

LAURA ce scumpuca e printesa ta, iar costumatia de PASTI chir m-a dat gat, scumpica foc cu iepurasul, sa fiti sanatoase si ai incredere ca o sa vina si bebe 2 atunci cand ai sa fii pregatita.

RILOASA mama trebuiesc bagate majoretele si repede ca poate ne trezim ca ne dai de veste, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos, si totusi 41 de saptamani? mai ai un picut.

noi suntem bine, am fugit de afara ca ne-a prins ploaia, stam cat se poate de mult afara, va pup si va doresc o zi placuta.

fetele cu examene, sa aveti bafta!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput