Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
pisikuta spune:
buna fetelor,
la multi ani ptr sarbatorite ! am absentat eu la impartirea tortului, dar urarile de bine pot fi transmise oricand, cred.
operatiunea olita: ce perversi sint, depaseste imaginarul nostru. ieri, cu chilot de bumbac doar, am mai exersat odata cu ea. si dupa ce i a udat doar nu credeti c a stat asa, sau c a cerut la oala . nu, si i a scos singura si i am gasit pisati prin casa iar pe ea in fundu' gol.
nora face demult la oala si una si alta, dar numai cu atentia noastra, pusa cu forta de multe ori.
si am aplicat ieri varianta de vara, fara pampers adica, in speranta ca nu se suporta uda si va cere si ea singura olita. nuuuuu!! nu se suporta, fireste, dar a gasit solutia cea mai simpla.
concluzia: si eu ce ma fac?
sa mai strig o data dupa ajutor, poate veniti cu vreo metoda practica de invatare a retentiei?
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
magdutah spune:
Nu v-am invitat ieri la prajitura ca nici eu nu am avut parte de asa ceva
Si va rog sa ma iertati ca eu nu intru sa va dau vesti despre noi. Insa sunt cu moralul la pamant! M-am saturat sa il aud pe Matei tusind, as vrea al doilea copil... dar sotul refuza ca vrea sa il vada sanatos pe Matei... as vrea sa dorm si eu odata macar pana pe la 8 si nu pana la 6 sau chiar si pana la 6 dar fara sa il aud pe Matei tusind, as vrea sa incep lucrul, dar nu am unde ... as vrea si nici eu nu stiu ce vreau! Si timpul trece si incep sa ma gandesc ca nu am sa mai lucrez niciodata si atunci incep sa ma intreb la ce am mai facut doctoratul, ca puteam avea grija de Matei si fara atatea scoli !
As vrea sa va scriu, sa va incurajez si sa va dau si eu sfaturi, insa intre timp deschid asa de rar netul ... si atunci cand il deschid caut statiuni de tratament si ma uit la poze ...
Deci al meu a mai facut luna asta inca o bronsita spastica, otita si infectie la ochi. Medicul numai ma vede si incepe sa ofteze ... intre timp am ajuns si eu la capatul puterilor si m-am imbolnavit un pic. Febra nu am facut, dar nu pot vorbi decat foarte putin, nu am glas si ma doare tot pieptul cand vorbesc. Imediat ce ma asez seara in pat incep a tusi asa cum tuseste lunar, de fapt din aprilie deja saptamanal baietelul meu. La medic nu m-am dus, am inceput a bea ceaiurile si siropurile lui de tuse... iar seara fac si un pic de inhalare.
Iar ziua mea de ieri ... nu am sarbatorit-o ca nu am avut cu cine. Am vrut sa ma duc cu Matei la o cofetarie, dar pana sa ajungem noi acolo deja se inchisese totul... In rest sotul e plecat pana sambata ! Si cat il laud eu ca e destept si iubitor nu a fost in stare sa imi comande macar un buchet de flori sa nu ma simt si eu asa de singura la 35 de ani!
Va pup ! Si va doresc copiilor vostri multa-multa sanatate!
Magda Matei 9.04.2007
ioanaradu spune:
si noi avem inca pampers si nici nu cred sa scapam curand. nu spune decat de kk si f rar, in general dupa ce a facut deja pe el. eu o sa-l mai las putin ... poate pana la urma va constientiza.
lauramar
elenagiulia
pupam stupul!
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
magdutah e doar o perioada mai proasta, asa cum cred ca e pt toata lumea. matei al tau, ca si matei al meu ... numai ca noi nu facem chiar asa complicaturi ... dar muci si tuse aproape continuu.
cat despre sot ... cica e stresat ... si obosit! avem si noi modele de-astea ...
si sa nu uit ... La multi ani!
te pupam!
A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
Magdutah, sanatate si optimism iti urez de ziua ta!!!
Pe Matei poate ar fi bine sa il duci si la un...alergolog/astmolog...nu stiu cum sa zic....mie imi trece si varianta asta prin cap....
Aici daca ar fi facut atatea brosite spastice sigur l-ar fi trecut pe Singulair.... ma rog, e doar o idee, nu ma indoiesc ca dr lui il cunoaste mai bine, dar....
BiancaM spune:
Aseara am facut si noi pentru prima data pisu in olita!!
Bine, asta dupa ce a stat juma' de ora pe olita si s-a ridicat ca vrea scutec. Eu am luat scutecul si l-am asezat in olita si in 5 minute fetita mea a facut pisu... Era asa incantata, ca de, noi eram in extaz si aplaudam ca la un concert
Dimineata insa, a refuzat sa stea atunci imediat dupa trezire...
Multa sanatate dorim bolnaviorilor! Vacante placute si pupici!
Mami de Amalia si 26+
pisikuta spune:
magdutah, , nu esti singura ca iete, ne gandim noi la tine si la ziua ta.
ma gandesc ca poate e si alergic la ceva, asa, din experienta mea cu mine...si cel mai ascuns mucegai din casa, pe care nu l vezi, nu l simti tu, polenizarea in plina forta in perioada asta, dau simptome de raceala. cu durere si usturime in gat, nas infundat, ochi inrositi care ustura, urechi infundate la maxim, sufocare...stiu si eu, poate ai investigat asta, dar daca nu, incearca.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ElenaGiulia spune:
Pisikuta eu am inceput la Arthur
cu un adaptator pt toaleta in forma de masinuta si sa sti ca a tinut figura,acum e ,baiat mare,asa zice el si am cumparat un adaptator normal,noaptea nici noi nu am scapat de pemparsi dar sper ca incurand o sa reusim,nu te da batuta ca reusesti tu pana la urma !
Magdutah multa forta,rabdare si sanatate va doresc!
Stefimic multumim de complimente !
Ioanaradu
gaia.nevia spune:
Magdutah, la multi ani! Sanatate si putere, si multa-multa sanatate lui Matei!
Te pupam cu drag si-ti suntem alaturi!
si eu as zice ca n-ar strica sa mai vezi alt medic/ alte variante (homeopatie?).
Surioara mea mica (e cu sapte ani mai mica decat mine) a avut astm bronsic cu care s-a luptat pana la pubertate.
Pana pe la trei ani era mai mult internata... pana i-au gasit un tratament cu care tinea mama lucrurile sub control, si a inceput sa raceasca mai rar, iar cand racea ii trecea destul de repede cu salbutamol si ce alte medicamente erau pe vremea respectiva.
Nu zic ca Matei are astm... dar nu strica sa investighezi
multi, sanatate si curaj!
si
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
carmen94 spune:
radcarmen.............merci de urari! poate sa vina si bebe 2 acum
menuet.................lasa ca nici veverita ta nu-i mai departe.pupici
roxanici.............mey,sa sti ca eu sunt de vina ca am taraganat atata mutatul.puteam sa inchiriem un camion,incarcam totul intr-o zi si eram deja mutati.dar mi se putea pata numai cand ma gandeam ca o sa se adune atatea cutii si cutiute de nu am sa stiu de unde sa le iau si unde sa le pun.asa ca am preferat sa car putin cate putin.
magdalena76................multa putere si rabdare ...ai nevoie.....si eu am trecut printr-o faza asemanatoare si cam stiu cum este.bafta multa!
RaisaFudulu............e super melodia.
lilidana...................pupam un David mai pretentios si va mai asteptam
stefimic......................felicitariiiiiiiiiiii!!! ce super ca ati scapat de pampers.noi inca nu am reusit
Kitty...................se pare ca a fost mare distractie pe capul vostru la intalneala.bravo!!!
mami_alexia........................cu intarziere zic si eu ,,bafta!!!,,la examen
elyanne....................bafta si la tine!!!!!....
*
tzuna.......................wow!ce super!!!!!!!!!!!!!!!!vacanta in cipru!!!!!..pupam pe mariuca care se balaceste toata ziua
Krissy........................mey,am vazut filmuletele de 2 ori.ca uite asa mai sta si fie-miu cuminte....deci el se juca cu masinutele(a se citi ca le arunca pe unde nimerea)...cand am dat drumul la filmulet si a auzit-o pe Sophi cum zice ,,ochi,, a venit fuga langa mine sa vada.....n-a miscat,n-a respirat.....am admirat-o impreuna pe Sophi pictorita
diana_jors.....................vazut pe alex cum se joaca cu mingea,am fost atenti cand ne-a aratat dopul de pepsi,am fost atenti si cand a spus poezia.......e tare scumpic
ElenaGiulia.............te asteptam cu poze
lauramar.....................imi pare rau ca ai suferit atata.
riloasa.................tinem pumnii sa fie bine....
pisikuta........................mey pisikuto,eu nu stiu ce sa-ti spun ca noi suntem inca la pampersi.....adica daca sta in putza goala prin casa,cand ii vine sa faca se tine de putza si fuge la olita urland intr-una ,,caca!caca!,,..............dar daca are pampersul pe el sta cu caca la cur pana i se face plotoaga si tot nu zice nimic......acum nu prea mai il las fara pampers ca e cam rece la noi si ii curge si nasul.
magdutah......................hai,fruntea sus....o sa treaca si zilele astea mai ciudate.....lasa ca o sa fie bine si totul o sa se randuiasca la timpul lor
mey,vroiam sa va scriu si eu de fie-miu,dar se pare ca trebuie sa fac o pauza........fie-miu s-a dezbracat,deci e gol pusca si s-a bagat in cutia de pampersi,iar mucii ii are pana-n barba....
fug sa-l imbrac