Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

A,uitasem,multumim frumos Claucia pt explicatii

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Ramsan, tu ziceai de socata?? ai grija ca eu m-am stricat la stomac la primul contact cu socata pe anul asta....si mi-am petrecut o noapte pe "tron"...probabil pt ca l-am baut si f rece....ca dup-aia am mai baut, mai la temperatura camerei, si n-am mai avut nimic....rochita nu este luata de la magazin tina R...este un alt magazin, no name, unde au marfa de la diverse firme....daca sora ta este din CT spune-i asa: de pe str Rascoalei (zona Unirii), sa intre pe str Cuza Voda (daca vine dinspre fostul magazin Brise, sa faca dreapta...), iar dupa ce trece de hotel Sport, dupa inca 2-300 m, tot pe dreapta, este un magazinas de haine, cu tamplarie din termopan maro....sper ca am explicat bien, ca nu prea le am cu indicatiile din cate am vazut zilele trecute, nu mai aveau pe turcoaz, dar aveau acelasi model pe alte culori....

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Hihihi am si eu rochita frumoasa!! Itit multumesc tare mult pentru rabdarea cu care mi-ai dat indicatiile. A gasit sorellina mea magazinul cu pricina si mi-a luat rochita mar. 12 (adik 42 in traducere romaneasca) care sigur imi vine bine ca jerseul asta este elastic. Stiu ca nu e cave fancy, dar eu tot la botez ma duc.
Am mai vazut si rochita neagra a techilei, si la aia m-am abonat. Acuma tre sa vad ce imi spune si techila.

si
Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Cred ca ai dreptate Selen, o sa iau cateva si cu manecuta scurta. Ca anul trecut in Constanta a fost destul de frig, dar anul asta poate e cald!

25+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

va puup... ca tre sa fug home (eu la 14 termin programul de stat cu beepul pe scaun).

Ramona

Tudor Gruia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Redeschid subiectul Bugaboo

Kemsy...nu are cum sa cada copilul din carucior daca ii pui centura de siguranta...fara centura poate cadea din oricare altul oricum.Cele doua roti mari au tocmai acest rol,de a asigura un echilibru.Scaunelul doar pare ca nu e suficient de adanc,crede-ma..Quinny de ex e intr-adevar asa si mai ales are o forma in V la picioare,de nu are copilul unde sa si le puna.POate ca ti s-a parut golas pt ca nu avea suport pt drinks si alte alea,eu mi-am luat separat si le-am atasat bine mersi,dupa cum se vede in poza.
Stiu ca sunt multe marci de carucioare care imita Bugaboo-ul si se vand la jumatate de pret chiar dar cele pe care le-am incercat noi cel putin(vreo 3 la numar) erau ff grele,tzepene la manuit,cu tot felul de chichite,ca nu degeaba sunt mai ieftine..
Succes la ales,probabil ca nu e genul tau de carucior si intr-adevar e un pic scumpisor,insa cand am vazut preturile la Chicco si Inglesina-7-800$ am zis ca poate vrea sa mai citeasca lumea si despre alte variante poate mai buneCel mai bine insa e sa le vezi pe viu pe toate si sa le plimbi un pic pe teren denivelat daca au in magazin asa ceva,ajuta mult sa-ti faci o idee.

Da,adevarul e ca una e sa il vezi live si una pe net. Eu pe unde am umblat nu am vazut modelul asta expus...Am sa mai caut, si sa vad ce hotarasc!

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Despre nasterea vaginala cu epidurala, eu vorbesc din propria mea experienta: mie mi-a fost montat cateterul cand aveam dilatatie 4, si mi-a fost facuta o singura doza de proba. Ei bine, nu am mai avut nevoie de o alta doza de anestezic pentru ca am suportat excelent contractiile si durerile aferente.
Mi-a fost montata si sonda urinara, asa cum descrie ralu (dar asta nu m-a impiedicat sa nasc) si pentru ca bausem muuulte lichide in travaliu, s-a cam uplut punguta desi eu nu simteam nici un efort de a 'face'.
Despre oxigenarea copilului - o respiratie corecta in travaliu indiferent daca nasti cu sau fara epidurala este esentiala pentru a nu naste un copil cianotic. Rares s-a nascut rozaliu trandafiriu ca am respirat f bine si a obtinut Apgar 9 cu toata epidurala.
Depre scaderea tensiunii arteriale este posibil, dar pe asta o mentii cu muulte lichide in frau. Oricum inainte de orice anestezie e normal sa ti se ia si o tensiune.

Ramona

Tudor Gruia 22+

Ce inseamna respiratie corecta in travaliu?

Gianina 23+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Fetele vorbiti de lucruri sfinte cu epidurala,aici nu pupa aproape nimeni asa ceva pt ca:(citez din ce ti se recita la spital cand deschizi subiectul tabu,adica anestezie la nastere)

-ii face rau copilului
-ii face rau mamei,deci intarzie travaliul si exista riscul de a folosi forcepsul
-tot ce nu este natural poate dauna organismului
-blabla blabla..

Concluzie:

Sunt de acord cu faptul ca unele femei nu au nevoie de epi si nasc foarte bine natural ca pe vremuri.
Sunt insa in aceeasi masura de acord si cu faptul ca unele au uterul spastic chiar si au probleme cu dilatarea,travaliul putand dura chiar zile intregi cu dureri ingrozitoare...asa ca vorba MarieiI -exista o solutie pt fiecare dintre noi

Eu personal nu stiu daca o sa pot beneficia de asa ceva pt ca spitalul meu face epidurale doar in timpul saptamanii intre orele 8-17 .Asa ca am inceput deja sa ma autosugestionez ca totul o sa fie bine si o sa nasc ff usor.Macar atat sa fac si eu.

Angelli ziceai ca ai nascut intr-o juma de ora?? Nu ne pove si noua cum a fost?

Mergi la inceput

Kemsy spor la cumparaturi

Fetele mi-a venit sotzulache de la servici si vrea cicasa-i fac mamaliga cu mujdei

Pup si eventual revin mai tarziu,daca nu pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ramsan, cu placere, s-o porti sanatoasa si distractie maxima! si a mea tot nr 12 este, poti sa te orientezi dupa poza mea sa vezi daca esti tot cam asa (1.68, 73-75 de kg momentan), dar este intr-adevar f elastica (peste tot, chiar n-are unde sa te stranga, sau sa-ti fie prea larga..), adik mi-ar fi venit si un 10 probabil, si mi-a venit si un 14 probat....asa ca nu-ti face probleme....

Santorini, cand mai cumperi cate ceva interesant din Ct, share the info, pls eu inca n-am apucat....

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mariaI, am patit si eu exact la fel cu mancarimi pe burta, mi-am scos burta mai mult la aer si am evitat sa ma mai spal des cu sapun si mi-au disparut cam intr-o sapt doua. au fost crancene mancarimile, imi venea sa ma urc pe pereti.
ramsan, ti-am scris treburi pe PM

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze si

Mergi la inceput