Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Manga eu ce nu inteleg e: mi se maresc iar sanii acum?? in mijlocul sarcinii?? ca stiu ca or sa fie enormi imediat dupa ce nasc, dar acuma parca se linistisera ... Doamne parca n-as mai avea un copil, azi nu e o zi buna

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 19+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Redeschid subiectul Bugaboo

Manga daca-ti place si gasesti vreo oferta convenabila eu zic sa go for it.Si eu sunt la fel de indragostita de marca asta si l-am ales dupa ce am citit tzspe mii de review-uri pe net si umblat prin magzine zile intregi si comparat cu inca alte tzspe mii de carucioare..Dupa ce l-am montat pot sa spun ca e exact poate chiar mai mult decat ma asteptam:super easy de manevrat,suspensii bune,manerul ala si butoanele de pe margine care merg brici(fata de alte carucioare la care faci si febra la maini pana le dezasamblezi) etc etc...Super,parerea mea.

Kemsy...nu are cum sa cada copilul din carucior daca ii pui centura de siguranta...fara centura poate cadea din oricare altul oricum.Cele doua roti mari au tocmai acest rol,de a asigura un echilibru.Scaunelul doar pare ca nu e suficient de adanc,crede-ma..Quinny de ex e intr-adevar asa si mai ales are o forma in V la picioare,de nu are copilul unde sa si le puna.POate ca ti s-a parut golas pt ca nu avea suport pt drinks si alte alea,eu mi-am luat separat si le-am atasat bine mersi,dupa cum se vede in poza.
Stiu ca sunt multe marci de carucioare care imita Bugaboo-ul si se vand la jumatate de pret chiar dar cele pe care le-am incercat noi cel putin(vreo 3 la numar) erau ff grele,tzepene la manuit,cu tot felul de chichite,ca nu degeaba sunt mai ieftine..
Succes la ales,probabil ca nu e genul tau de carucior si intr-adevar e un pic scumpisor,insa cand am vazut preturile la Chicco si Inglesina-7-800$ am zis ca poate vrea sa mai citeasca lumea si despre alte variante poate mai buneCel mai bine insa e sa le vezi pe viu pe toate si sa le plimbi un pic pe teren denivelat daca au in magazin asa ceva,ajuta mult sa-ti faci o idee.

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Despre nasterea vaginala cu epidurala, eu vorbesc din propria mea experienta: mie mi-a fost montat cateterul cand aveam dilatatie 4, si mi-a fost facuta o singura doza de proba. Ei bine, nu am mai avut nevoie de o alta doza de anestezic pentru ca am suportat excelent contractiile si durerile aferente.
Mi-a fost montata si sonda urinara, asa cum descrie ralu (dar asta nu m-a impiedicat sa nasc) si pentru ca bausem muuulte lichide in travaliu, s-a cam uplut punguta desi eu nu simteam nici un efort de a 'face'.
Despre oxigenarea copilului - o respiratie corecta in travaliu indiferent daca nasti cu sau fara epidurala este esentiala pentru a nu naste un copil cianotic. Rares s-a nascut rozaliu trandafiriu ca am respirat f bine si a obtinut Apgar 9 cu toata epidurala.
Depre scaderea tensiunii arteriale este posibil, dar pe asta o mentii cu muulte lichide in frau. Oricum inainte de orice anestezie e normal sa ti se ia si o tensiune.

Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu cred ca am orbu' gainii .... Kawaichan eu nu-ti gasesc pozele pe webshots nici sa ma bati ....

dai si tu link direct .. plzzzzzzzz?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ellenuta vezi ca albumul e pe privat(nu cred ca merge cu link),al patrulea de sus in jos pe partea stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:

eu cred ca am orbu' gainii .... Kawaichan eu nu-ti gasesc pozele pe webshots nici sa ma bati ....

dai si tu link direct .. plzzzzzzzz?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva

papa bun

Ellenuta vezi ca albumul e pe privat(nu cred ca merge cu link),al patrulea de sus in jos pe partea stanga.

deci nu am orbul gainii .. eu eram logata cu contul meu ..

fug sa vad minunatii!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

kawaichan ce de lucrusoare super frumoase! e foarte frumos carutul .. sa-l foloseasca bebe sanatos .. iar swingul .. ma imbolnavesti ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui santorini

kawaichance burtica frumusica! Si hainutele pt bebe super dragute. Acum revin cu o intrebare! Avand in vedere ca o sa nasc la inceputul lui septembrie, ma gandeam sa iau hainute cu manecuta lunga si pantalonasi lungi. Sau sa iau si cu manecuta scurta?

25+ cu

nazdravanul meu

Mai depinde de vreme,cam cate grade sunt in ro in perioada aia? Ca am uitat de cand n-am mai dat pe-acasa Aici nu se racoreste pana pe la mijlocul lui oct iar in sept la inceput cel putin e innabusitor,cu temperaturi intre 27-30 din cate mi-aduc aminte de anul trecut.Asa ca bebele meu o sa poarte probabil manaca scurta prima luna,dar o sa imi iau totusi si ceva hainute cu maneca lunga,just in case.Ce nu stiu eu e altceva-cate si ce feluri de body se pun pe bebe,dar probabil ca voi merge la instinct si vazand&facand.

Mergi la inceput

Citat:

kawaichan ce de lucrusoare super frumoase! e foarte frumos carutul .. sa-l foloseasca bebe sanatos .. iar swingul .. ma imbolnavesti ..

Eva

papa bun

Sper sa-i placa si la galusca swingul ca altfel il fac pachet si-l dau la alte galuste dornice de dat in el

Mergi la inceput

Angelli da,se inclina dar vezi ca mai e ceva-daca bebe e mai maricel asa n-o sa-l folosesti pana la 4 ani ci doar pana pe la 2 jumate-3..dupa cum ai vazut prin poze/video sunt micute Aprica.
Incearca o marca gen egg shape,oare Britax su asa ceva? Ca am auzit ca-s vestite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claucia, sa stii ca nu ne zapacesti, ba chiar mie mi se par f utile aceste "mici" indicii care ne ajuta si pe noi sa facem diferente in varietatea de produse de copii de pe piata

Santorini, eu zic sa iei si cu maneca scurta si cu lunga, just in case, 2-3 sa fie....adik eu asa am de gand, pt ca ai vazut ca in ultimii ani vremea este f imprevizibila, in sept poate fi si f cald si frig.......

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput