Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Fetelor am si eu o intrebare. Vream sa ma duc la masaj pt gravidute si am gasit un ulei de migdale si argan de la Ardes pe care scrie ca poate fi folosit in sarcina. Voi ce stiti, a folosit cineva?

25+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Apropo de epidurala.
Eu am nascut cu epidurala, ce este drept din anumite motive mi-au facut-o cand deja aveam dilatatia 6-7.Cam tarziu.
Ce nu am simtit a fost cusatura de dupa nastere care a durat destul de mult.
In rest ce pot sa va spun este ca am avut ceva dureri de spate dupa, dar au trecut.
In rest nimic. Mie doctorul mi-a recomandat-o.Asa ca nu stiu ce sa va spun
Fiecare face cum crede. Eu as mai face epidurala odata.

Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

santorini, eu folosesc ulei de migdale (adica SI ulei de migdale) ca este bun, cica, pt vergeturi. la mine nu a avut efect ca m-am umplut toata de dungulite. dar de folosit folosesc...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Santorini eu folosesc ulei de masline. Am auzit ca este bun, dupa prima sarcina am avut ceva vergeturi dar nu foarte multe....

Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Si eu folosesc ulei de migdale simplu, aplic dupa fiecare dus, initial am vrut sa-l iau pe cel de la Ardes, mi-l recomandase o prietena, dar n-am avut rabdare si am luat de la primul magazin din piata ce am gasit.

20+ cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi techila! Mie nu mi-au aparut inca (si sper eu nici sa nu apara). Eu pt vergeturi m-am dat cu Elancyl, dar pt masaj imi trebuia un ulei si de asta intrebam!

25+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hallo si de la noi.
Venit de la servici unde strigat toata ziua la copchii,therefore facut voce de magarus.Stat la oglinda vreo juma de ora si tras poze cu burtica de azi&pus pe webshots.
Ma bag la recuperat,sper ca tot poporul gravid e bine

Kawaichan,cu la purtator 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kawaichan am vazut poze cu tine, adica cu tine cu par frumos si lung, cu burtica mandra si frumoasa si fara fata pt ca e acoperita de aparatul foto. Frumos mai asa?
Am rasfoit si hainutele pt bebe, frumusele toate, dragalshe, abia asteapta un bb , body-urile alea parte peste parte sunt cele mai bune, si babeticile sunt un model f bun si usor de folosit, cu restul vezi tu ca te descurci din primele zile ca o experta
mi-am dat si eu cu parerea de mamica utilizatoare de bebe mic (acuma mai maricel)

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

cred ca s-a mai intrebat/raspuns macar odata la problema pe care o voi expune, dar sunt asa de fara neuroni azi incat va rog sa ma iertati ca intreb si eu: am de cateva zile niste mancarimi pe sani (pe lateral si in partea de jos ca sa zic asa). aseara de scarpinat mi-am facut niste iritatii de toata frumusetea. In fine, le-am dat cu bepanthene se vindeca ele, daaar am observat de dimineata ca in zonele care ma mancau pe mine a aparut asa ca o retea de vase de sange subtiri (capilare) si dese. Mai are cineva?

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 19+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claucia.... cum sunt babeticile "usor de folosit"??
pana acum mintea mea ondulata spre creatza a retinut asa: body parte peste parte, cu capse, ca sa nu i-l bagam pe capsor....suzete ortodontice....biberoane si tetine BPA free, anticolici si ..parca mai era ceva??
dar de babetici n-a zis nimeni nimic, va rugam sa detaliati

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput