Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motiana spune:

a, si hainutele daca vrei, pentru ca ai asigurat un trusou pentru bebe.

motiana 37+ Matei Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui motiana

carlav eu am o prietena care a nascut acolo si mi a zis ca iti trebuie doar buletinul si eventual hainute pentru bebelina cand o scoti din spital. in rest ai tutul asigurat. si mi se pare normal la cat costa.

motiana 37+ Matei Robert

Si periuta de dinti? Si telefon? Si laptop?

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

periuta d dinti da, telefonul si laptopul cred ca sunt la purtator.
Eu de exemplu nasc la Medlife si la fel ma duc cu buletinul, telefonul si cred (ma mai gandesc)ca imi iau si laptopul. a si cu dosarul de analize.Atat mi au zis sa-mi aduc.

motiana 37+ Matei Robert

Mergi la inceput

periuta d dinti da, telefonul si laptopul cred ca sunt la purtator.
Eu de exemplu nasc la Medlife si la fel ma duc cu buletinul, telefonul, aparat foto, camera video si kitul ptentru celule stem si cu dosarul de analize.poate si laptopul.

motiana 37+ Matei Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, uite ca mi-ai dat idei, se reduce enorm bagajul de spital .

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

clody stiu cum e.Azi am fost pe afara sa-mi mai cumpar una alta pt bocceluta si ,la farmacie, m-a intrebat o baba daca o sa nasc prin cezariana.I-am spus ca o sa nasc normal si a facut o fataaaa :" treaba ta dar e riscant ca o sa fie un copil mare...am vrut sa o intreb cu cine am onoarea cu dr. Quin sau cu mama Omida
roxi pt BB cuminte
alinuta sau xena nu stiu cum sa-ti spun..in primul rand sa fii cuminte sa treaca tusea,in al doilea rand sar'na ca mi-ai adus aminte de semnatura.Am vazut eu ca sunt bombardata dar am crezut ca vrea sa iasa si nu am intrat in panica.
Si bine ca ai zis de miscarile lu fitu ca mi-am adus aminte sa va povestesc ceva.Miercuri trebuia sa merg la dr motiv pt care marti seara am petrecut 2 ore in cada pentru "defrisat pe baza de pipait" si pentru spalat pe cap in picioare pt ca nu ma pot azeza in cada pt ca nu ma mai pot ridica.Am obosit in asa hal si atat de tare m-a durut mijlocul ca imi venea sa omor pe cineva.Seara cand m-am pus in pat mi s-a intarit burta pe mijloc si asa a stat toata noaptea.BB nu a vrut sa dea nici un semn deci...a fost o noapte alba.Dimineata m-am urcat in masina si am plecat la spital.Cand am ajuns in fata spitalului ...SOC...a inceput fimiu sa ma boxeze dar in partea stanga(el de obicei dadea in dreapta tare rau).Toate bune si frumoase pana am ajuns la eco si mi-a spus dna dr ca placenta este anterioara fata de posterioara cum era de obicei.M-am speriat si i-am povestit treaba cu cada si m-a asigurat ca atunci s-a intamplat "inversarea" ca sa zic asa dar ca nu e nici un fel de problema doar ca e posibil sa-i simt miscarile lui BB mai slab pt ca e placenta in fata sau ceva de genu, asa ca alinuto nu te mai speria ca poate asa o fi si la tine
kiralina am si eu un specimen de sot la fel.Mi-a zis ca nu trebuie sa nasc in we asta ca ei au treaba...trebuie sa darame garajul ca avem termen pana luni si daca nu-l darama ne luam amenda de la primarie.I-am zis ca ,daca mi-or veni mie durerile alea periculoase ii daram eu garajul instant
laurraa pai te cred si eu ca se ascunde dupa manute.E o adevarata domnisorica...cum sa apara in public cu suzy in gurita...Foarte frumos carutul.La noi in Buc e 16 mil am vazut eu.Tu cat ai dat pe el?
clody asa ziceam si eu ca nu vreau sa nasc cu altcineva dar acum ,crede-ma,as vrea sa ma moseasca si sotul numai sa nasc odata...
carla uite ce am gasit eu la ei pe site http://cmumaternitate.ro/ce-include-costul-spitalizarii.html.Dar cred ca cel mai bine te ajuta ioana ca doar a nascut acolo

DANA 39+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

dani3lla esti super comicaaaaaa inclin mai degraba spre mama omida

am vreo ora de cand ma bombardeaza razvan poate o fi inceput sapaturile mi se misca burta in toate partile zici ca danseaza lambada

la fel si eu dani3lla nu vreau decat sanatate si putere si sa il tin pe razvan in brate

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Neata fetele.Acum m-am trezit si nu am citit nimic din urma pt ca pe telefon aveam urmatorul mesaj primit azi-noapte la ora 00:56

"Da a venit bb aseara la 12:30.Vlad Stefan 3300gr,natural.Sunt in spital de marti,multumesc pt mesaj.Ela2001"

Sa traiesti bb Vlad Stefan sa fii sanatos,mancacios si sa-ti bucuri parintii

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Ela Felicitari!!! Sa-ti traiasca printisorul si sa creasca mare si voinic!

Hai Clody! Hai Ramona!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

ALINUTZA,ce nasol,cum adica sa nu-l suni pe dr dupa ora 22,inseamna ca daca te apuca noaptea nasti cu dr de garda???

elena, s.38 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Nu, e vorba de politica spitalului. Daca se intampla noaptea de exemplu, merg la spital la camera de garda, anunt ce dr. ma are in grija, ei se ocupa de mine cu internarea si ma consulta si cand e momentul il anunta si il cheama pe dr. in functie de protocolul pe care il au cu fiecare, adica ce ora e, cat de departe locuieste etc. Asta mie mi se pare corect, pt. ca eu poate merg la spital la 2 noaptea ca mi se pare mie cine stie ce si omul acela trebuie sa se odihneasca si el ca sa dea randament, nu sa-l sune o mie de gravide la orice sperietura. Si la cursuri ne-au spus lucrul asta, ca doctorul este anuntat de spital, nu de pacienta.

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

ELA2001 felicitari!Sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si sa aibe parte numai de bine in viata!!!Refacere rapida si te asteptam cu vesti bune!!!Vlad Stefan ... bine ai venit puiule!

Ramona 38+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput