Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

ALINUTZA,ce nasol,cum adica sa nu-l suni pe dr dupa ora 22,inseamna ca daca te apuca noaptea nasti cu dr de garda???

elena, s.38 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Nu, e vorba de politica spitalului. Daca se intampla noaptea de exemplu, merg la spital la camera de garda, anunt ce dr. ma are in grija, ei se ocupa de mine cu internarea si ma consulta si cand e momentul il anunta si il cheama pe dr. in functie de protocolul pe care il au cu fiecare, adica ce ora e, cat de departe locuieste etc. Asta mie mi se pare corect, pt. ca eu poate merg la spital la 2 noaptea ca mi se pare mie cine stie ce si omul acela trebuie sa se odihneasca si el ca sa dea randament, nu sa-l sune o mie de gravide la orice sperietura. Si la cursuri ne-au spus lucrul asta, ca doctorul este anuntat de spital, nu de pacienta.

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

OK, si daca nu e timp pentru toate astea? Tot cu dr. de garda o sa nasti, cum era sa patesc si eu prima data.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Dani3lla, multumesc, nu e tocmai detaliat ce scrie acolo, iar pe Ioana nu o deranjez pana luni . Cu babele esti dementiala. Vrei sa vorbim pe mess? Am nevoie de o idee de mesaj si presimt ca ai ceva mai bun decat mi-a formulat sotul.
Clody, te rog, inainte de a veni Razvan, poti sa modifici si la mine in listuta ca nasc la Regina Maria cu dr. Iosif Niculescu? Multumesc anticipat .

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca am uitat sa va spun ceva.

Rata cezarienelor in RO acum 5 ani era de 20%. Acum este de 30%, dar in Bucuresti a ajuns la 70%. Eu sunt convinsa ca nici jumatate din ele nu sunt din motive medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla gata am modificat si bafta la compus mesajul sa fie daca e ce cred eu

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

am vorbit si eu cu dr si a zis ca daca nu ma apuca durerile nasterii in we sa ma prezint luni dimineata la el la spital la un control si atunci va vedea cum e bebelina si vom hotara ce facem.si a zis sa iau si bagajul cu mine in caz de necesitate (posibil sa nu am nevoie inca).asa ca ...astept sa vad ce se intampla.
va pup!ma pun sa mai citesc din urma ca nu am prea apucat.

40 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Ma gandeam eu ca am uitat sa va spun ceva.

Rata cezarienelor in RO acum 5 ani era de 20%. Acum este de 30%, dar in Bucuresti a ajuns la 70%. Eu sunt convinsa ca nici jumatate din ele nu sunt din motive medicale.

Bravo, subscriu!!!! Iti vine sa crezi ca doctorita de familie s-a uitat ciudat la mine cand i-am spus ca vreau sa nasc natural si fara sa-mi infiga nimeni nimic in coloana si m-a intrebat : "Dar de ce nu vrei sa nasti cu cezariana ca o doamna?"

Stii, legat de politica spitalului, daca as pati ca tine nu cred ca mi-ar parea rau Mi-ar placea mie sa nasc asa de usor si frumos ca tine!!! Sa trebuiasca doctorul sa treaca numai pe rosu ca sa ajunga la mine!!!! Ca-i decontez eu amenzile Pe cuvant!

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

buna fetelor,
si eu cred ca in Romania se face cezariana f usor si oricui doreste.
Dr mea nici nu vrea sa auda nici macar de inducerea nasterii, mi-a spus ca atat timp cat bebe e ok, eu sunt bine si nu am depasit 42 de sapt,nu avem nici un motiv sa inducem nasterea, iar de cezariana mi-a spus ca se pune aceasta probl doar daca apar probleme.

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ufff, in sfarsit am terminat de recuperat!

badriana sa treaca repede colicii!

miruta multumesc!

alinutza23 of,of sa treaca raceala repede!

motiana bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine! nu te necaji ca putin repaos nu strica, recuperezi tu dupa!

yioanna multumim de intrebare bebe e bine, suntem pregatiti! Acum o sa vedem maine, daca il baga in apa de tot cred ca o sa faca un scandal... o sa va povestesc eu.

Carla este extraordinar! ma bucur enorm de mult ca se poate incerca nasterea naturala in cazul tau! de dr. ta ce sa zic... e putin dezamagitor! Sa va ajute bunul Dumnezeu sa iasa totul asa cum va doriti!

Cristina Alesia este o scumpa!

Hai Clody! Hai Ramona!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

MsBB multumim de urari! Sa-ti traiasca comoara si sa va bucurati de ea zi de zi!

mh mai nou am darul sa raspund cu intarziere... ma bucur ca sunteti mai bine!

nicuratze multumesc!

laurraa ce scumpica e Maya! e frumoasa si suzeta, noi i-am luat lui Darian 2 de silicon si isi facea greata de la ele acum suge de numa' numa pe una romaneasca de guma cumparata cu 1 leu

DanaMi felicitari pentru cele 4 kg! noi acusi avem 5!

Raluca_Ioana felicitari pentru cele 40 saptamani! Nu stiu ce e cu dr astia de le place sa dea emotii mamicilor cu bagajelul! si pe mine m-a chemat cu bagajul prima oara si bine ca nu l-am dus ca m-a mai trimis acasa pentru inca o saptamana

Hai Clody! Hai Ramona!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Clody, multumesc mult de tot, ai PM.
Alinutza, mor cand aud asta, "sa nasti ca o doamna", nu ma scoate din sarite nimic mai mult, iau foc. Nu pot si nu vreau sa inteleg cum poate cineva sa aleaga sa-i fie taiat cel mai mare muschi din corp, cu fibre in toate directiile, numai ca sa... ce??? Ca sa nu-i stea cineva intre craci sa vada pe unde iese copilul? Ca parca nu tot pe acolo se pune... Daca sunt motive medicale pentru mama sau pentru copil, OK, minunat, bine ca exista si optiunea asta, ca sa nu se intample nenorociri.

Mergi la inceput