Mamici si Gravidute Italia (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nelia-toate care au nascut si nu au lucrat nu au un contract de munca au pregatit actele si au primit banii
acum nu mai scriu ele pe aici dar toate au luat
cind am nascut eu de exemplu inainte cu un an era si premiu bb apoi anul cind am nascut s-a scos apoi l-au pus din nou in 2008
si prietena mea a luat un asegno de 1400 si ceva + premiu bb 500 a pregatit actele ce s-au cerut intrebi la comune unde esti rezident de ce ai nevoie(la noi vine in posta o scrisoare cu detalii unde sa suni si ce ai de facut pt asegno)
e drept ca se depun actele pina face copilul 6 luni si dureaza ceva pina ii iei dar tot vin pina la urma
puteai lua si cu Cris daca stiai,si nu trebuie neaparat sa aiba sotul tau partida iva destul sa aiba un contract de lucru si sa fiti rezidenti

ticker
deGiulia (20 iunie '07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

e...asta este...am pierdut 1500 de euro,bani pretiosi,acum avea si cris camera cumparata,multumesc fete..
cel mai bine merg eu maine sa intreb....dar ce sa intreb...."ce acte imi trebuie pentru a primi asegno comune sau"? ....multumesc din nou...daca mai veniti cu completari abea astept...
pozici noi doriti?
http://community.webshots.com/album/572928606VMczsl

deChristian Ionut

Mergi la inceput

pai Nelia eu zic sa mai astepti si cind ai burtica mergi si intrebi
actele le poti depune dupa ce ai inregistrat copilul la comune
daca treci pe la comune intreaba cum e sistemul pt asegno si premio bb
numai atitea pozici ai pus?
tu unde esti?deja te-ai mai scapat daca umbla singur esti mai libera
deja ai baiat mare
ce faina perdea ai pus in camera lui Cris
ehei cit visez sa-i fac si eu cameretta dar unde? abia astept ca atita visez la ea sa o fac frumoasa de printese(dar unde-i)

ticker
deGiulia 20 iunie '07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

gianina,multumesc frumos pentru detalii,desi sincer sotul meu inca nu a platit INPS-ul,este vreo 3000 de euro in trei rate pana la sf anului....declaratia de rediti se face doar la sf anului?deci inseamna ca daca el plateste inps-ul care de fapt este pensia care nu mai apuci sa o iei ca pleci inapoi in tara,dar fie,daca fac toate actele si cele de la primarie si cele pe unde mai trebui as putea beneficai de acei bani?
ps:acesti bani o sa fie o mana cereasca pentru noi....indiferent daca avem toate lucrurile cumparate pentru Cris si ii raman lui|ei...cu CRIS,nu am avut un botez ca tot omul,si multe alte lucruri sa ii amenajez camera....
pss:ieri i-am spus sotului despre posibilitatea de a primii ceva bani dupa nasterea copilului...mi-a spus ca e imposibil...ca noi nu primim nimic,i-am spus ca si cu Cris puteam primii ceva si la fel mi-a spus ca nu era data legea atunci (el era si cu acte si era mult mai usor)....si asa tare mam inervat ,eu urasc oamenii care LE STIU PE TOATE si te contrazic cu nesimtire bazandu-se pe faptul ca ei au ADEVARUL SUPREM!!!
deci noi asteptam sa se intample minunea,sa raman gravida iar cu AJUTORUL lui DD,si apoi mai vb...(eu cu chestile legale nu ma prea pricep,noroc ca am oameni bazati langa mine,adica pe voi....)

deChristian Ionut

Da, nici mie nu-mi plac oamenii astia. Si sotul meu e la fel...numai ca si eu am un cap ca de catar, pana nu ma conving eu nu ma las . Asadar, la Assegno dello stato nu am vazut sa se mentioneze ceva de venit, spune doar de mama, daca a lucrat, etc (conditiile alea de acolo). Deci daca te incadrezi, cred ca iti da.
La assegno de la primarie, spune de venitul familiar. Deci daca tu nu ai venit, venitul total pe familie este ceea ce ia sotul (si care e trecut in declaratia dei redditi). INPS-ul nu are nici o relevanta, banuiesc eu (in cel mai rau caz, daca nu platesti iti vin controale pe cap). Si banuiesc ca nu a declarat exact veniturile, ca te usuca la taxe (si eu am sot artigian ). Poate are pe undeva la venitul minim cerut de lege ca sa functioneze o intreprindere individuala (daca asta e forma juridica a firmei).
Dar, cel mai sigur, mergi la comune si vorbeste (si lasa-l pe sot, ca nu i-or pica rau banii cand ii vei lua )

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

gianina,multumesc frumos pentru detalii,desi sincer sotul meu inca nu a platit INPS-ul,este vreo 3000 de euro in trei rate pana la sf anului....declaratia de rediti se face doar la sf anului?deci inseamna ca daca el plateste inps-ul care de fapt este pensia care nu mai apuci sa o iei ca pleci inapoi in tara,dar fie,daca fac toate actele si cele de la primarie si cele pe unde mai trebui as putea beneficai de acei bani?
ps:acesti bani o sa fie o mana cereasca pentru noi....indiferent daca avem toate lucrurile cumparate pentru Cris si ii raman lui|ei...cu CRIS,nu am avut un botez ca tot omul,si multe alte lucruri sa ii amenajez camera....
pss:ieri i-am spus sotului despre posibilitatea de a primii ceva bani dupa nasterea copilului...mi-a spus ca e imposibil...ca noi nu primim nimic,i-am spus ca si cu Cris puteam primii ceva si la fel mi-a spus ca nu era data legea atunci (el era si cu acte si era mult mai usor)....si asa tare mam inervat ,eu urasc oamenii care LE STIU PE TOATE si te contrazic cu nesimtire bazandu-se pe faptul ca ei au ADEVARUL SUPREM!!!
deci noi asteptam sa se intample minunea,sa raman gravida iar cu AJUTORUL lui DD,si apoi mai vb...(eu cu chestile legale nu ma prea pricep,noroc ca am oameni bazati langa mine,adica pe voi....)

deChristian Ionut

Da, nici mie nu-mi plac oamenii astia. Si sotul meu e la fel...numai ca si eu am un cap ca de catar, pana nu ma conving eu nu ma las . Asadar, la Assegno dello stato nu am vazut sa se mentioneze ceva de venit, spune doar de mama, daca a lucrat, etc (conditiile alea de acolo). Deci daca te incadrezi, cred ca iti da.
La assegno de la primarie, spune de venitul familiar. Deci daca tu nu ai venit, venitul total pe familie este ceea ce ia sotul (si care e trecut in declaratia dei redditi). INPS-ul nu are nici o relevanta, banuiesc eu (in cel mai rau caz, daca nu platesti iti vin controale pe cap). Si banuiesc ca nu a declarat exact veniturile, ca te usuca la taxe (si eu am sot artigian ). Poate are pe undeva la venitul minim cerut de lege ca sa functioneze o intreprindere individuala (daca asta e forma juridica a firmei).
Dar, cel mai sigur, mergi la comune si vorbeste (si lasa-l pe sot, ca nu i-or pica rau banii cand ii vei lua )

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

problema e ca eu nu am lucrat....se poate de pe cud eventual la mine decl de redditi?
inca niste poze.....sa nu va suparati...
http://community.webshots.com/album/572929112rlKQBJ

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

pai Nelia eu zic sa mai astepti si cind ai burtica mergi si intrebi
actele le poti depune dupa ce ai inregistrat copilul la comune
daca treci pe la comune intreaba cum e sistemul pt asegno si premio bb
numai atitea pozici ai pus?
tu unde esti?deja te-ai mai scapat daca umbla singur esti mai libera
deja ai baiat mare
ce faina perdea ai pus in camera lui Cris
ehei cit visez sa-i fac si eu cameretta dar unde? abia astept ca atita visez la ea sa o fac frumoasa de printese(dar unde-i)

ticker
deGiulia 20 iunie '07

si eu zic la fel dar vreau ceva negru pe alb sa ii arat sotului,le-am povestit despre voi si DC...nu are parere prea buna sau incredere...asa poate poate..
multumesc...nu e el chiar mare dar merge..pai nu ii poti face o camarutza giulie?noi avem trilocal

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele.ieri numai v_am citit ca mi_a ost lene sa scriu.am sunat la dr si ma duc joi sa imi dea antibiotic pt infectie.maine ma duc sa mai cumpar ce mai am de cumparat pt bebe adica ulei,cremute pampersi etc.
IRINA pai ce credeai ai baiat mare de acum
ely imi pare bine ca v-ati distrat sambata
va las ca ma duc sa mananc ca am facut o varza buna

monica mamica in devenire+36denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-ma bucur ca v-ati simtit bine zilele trecute.Imi pare rau ca nu ai facut poze,acum m-ai lasat curioasa cum ti-ai facut parul....Cred ca iti dai seama ce ingeras aveti...nu?!
Noutati...poate la sfarsitul saptamanii ceva...sa vedem...

neliacris-atunci sa vina cat mai repede bb,avand in vedere ca vi-l doriti amandoi...Daca vrei sa stii niste secrete,cum sa ramai mai repede,iti scriu mesaj privat,ca mi-e rusine sa scriu aici .
Stii ca nu va fi usor...de fapt sunt sigura ca v-ati gandit la toate,inainte sa luati aceasta decizie...

neliacris,katiapam-important e ca sunt snatosi copii,si ca au parte de tot afectul din partea noastra...lasati ca nu e asa de importanta cameretta...

Vroiam sa scriu mai multe,dar nu ma mai lasa Ambra...
pe toate!!!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Berarpiri-ceva nouatati de bebe 2?
acu ma bag in seama daca se poate si ma lasi
vine si cameretta intr-o zi pina la urma
Ely-si eu astept poze cu lookul

ticker
deGiulia 20 iunie '07

Mergi la inceput