Mamici si Gravidute Italia (54)
Raspunsuri - Pagina 4
katiapam spune:
Andreea-e tare amuzanta cred si a ta
in afara ca iti vine s-o maninci toata te si cred ca e tare scumpa te si distreaza
nu m-ai plictisit deloc,imi face placere sa citesc
eu nu i-am mai desfacut partea de la patut vroiam si eu sa il fac asa dar daca tot sta asa cred ca asa il si las ca de nu se muta iar la noi
daca nu protesteaza e bine asa
Kemsy-o sa treci si tu prin astea
si sa sti ca chiar daca vb pe limba lor de numai ei stiu ce zic ajungi sa te intelegi bine cu ei si sa sti ce vor/cer cu limbajul lor cu tot
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
katiapam spune:
Monica-in ultima perioada acum sa fii foarte atenta la miscarile bebeului
daca cumva nu-l simti pe o perioada mai lunga a zilei maninca ceva dulce ca le place
hai ca acum e mai bine ca e mai racoare putin
la noi se inscrie pediatrul dupa ce se naste
contractul de munca a sotului,declaratie ca o are a carico,un formular ce se da acolo si sa ceri carnetul pediatric cind il inscri
depinde de zona ca nu e peste rtot la fel cu inscrierile ce acte cer
nu vreau sa te sperii dar sa fii atenta
Irina-cind mergi sa scoti certificatul fa titlul de calatorie care e valabil 6 luni si cind ajungi in tara cu titlul de calatorie si certif de nastere faci pasaportul baiatului
altfel nu poti merge in tara si titlul de calatorie e valabil doar cind mergi in ro la intoarcere trebuie neaparat pasaport
daca mergi fara sot iti trebuie procura sa calatoresti singura cu Fabi(asta se cere la iesire din ro)+procura ca e de acord sa-i faci pasaport
eu m-am batut de toate deaia stiu
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
monica2008 spune:
KATIAPAM ms pt informatie.bebe misca nu asa de tare cum misca in alte zile dar misa destul de mult
monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap
katiapam spune:
Monica-se zice ca trebuie sa fii atenta sa miste destul,daca trece cumva mai mult maminca ceva dulce mie imi dadeau caramele la monitoraj si indata incepea sa miste
daca vezi ca trece mai mult si nu misca nu sta pe ginduri
nu vreau sa te pun pe ginduri sau sa te agit cu ceva vreau doar sa ai grija,iti dau sfaturi pe care le-am primit si eu cind eram pe ultima suta de metri
eu de exemplu in ultima perioada aveam tensiune mare,sau chiar prea mare de trebuia sa merg sa mi-o masor in fiecare zi la sf sarcinii si stiu ca e grav daca ai probleme cu tensiunea mare
te pupacesc si abia astept sa-ti cunosc micutul
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
monica2008 spune:
KATIAPAM sun musafirii ca am inebunit cu netul asta.stiu iubita si ostretica ma intreaba mereu daca misca destul si daca il simt in fiecare zii.multumesc mult de sfaturi ma simt asa de bine cand vb cu voi.sunteti toate niste dulcisi eu abia stept sa va arat primele poze cu bebitu meu.chiar aseara la curs ne_s pus sa ne luam niste caramele la noi sa avem pe timpul travaliului
amr 5 sap
monica2008 spune:
scuze pt greselile de tipografie dar sunt grabita ca am musafiri in salon
amr 5 sap
Irina20 spune:
Katia,titlul de calatorie e foaia de drum nu?aia stiu ca tio da pe loc,si trebuie ceva acte ca sa o scot?
Monica intra www.consulatulromaniei.it/ro/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=44" target="_blank">aici ai toate informatiile,acum vezi si tu de unde apartii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
monica-si noi am inscris-o pe Ambra la pediatra dupa ce s-a nascut.Mi se pare cam ciudat sa o poti inscrie inainte,dar daca asa ti-au zis,inseamna ca asa e...
Te cred ca nu mai ai rabdare...a mai ramas putin...
roxali-multa sanatate la micutza!
Din ce cauza continua sa faca febra?
Cred ca oricum nu mergeati la mare,si daca se simtea bine...cu vremea asta...sper macar voi sa aveti noroc de vreme frumoasa,aici e urat...
irina-pt. foaia de drum imi aduc aminte ca trebuie si poza...sa nu uiti...dar nu mai stiu daca ti-o da pe loc...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Irina-trebuie 2 poze
nu mai stiu exact ce acte,certificat de nastere si cred si copii de la documentele parintilor
oricum tu du toate actele
costa vreo 55 cred,nu mai tin minte dar pe acolo
si de obicei foaia ti-o da in aceeasi zi trebuie sa astepti dupa ce depui dosarul acolo si astepti
sper ca e la fel peste tot,tu mergi la milano? acolo nu stiu dar se da in aceeasi zi titlu de calatorie-(foaia de drum)
ticker
deGiulia (20 iunie '07)
Irina20 spune:
Katia nu merg la milano,la torino,apartin de Torino.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI