Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, am fost impresionata de "nuninata" Eva ca recunoaste culorile, pe a mea o tot pisez cu asta, dar nu da vreun semn ca le-ar recunoaste. Noi n-am fost inca la teatru, decat in Gr, la o piesa cu clovni, i-a placut insa.Ultimul succes editorial a fost la Eva, o carte cu sclipici, peimele mele cuvinte, o mai vazusem, dar mi se parea o tampenie, uite ca nu-i asa.

Miha, e prea ieftin costumasul ala ca sa fie din in, e un magazin cu articole pentru copii la preturi foarte mici, tot orasul e plin de costumase d-astea aici.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Alina, Biemme i-am luat.

Multumesc tuturor pentru complimente, Evei ii place foarte mult la tara, cu animalutele, a fost un deliciu cu ratustele, dar mai ales cu doi pui de catel, radea cu lacrimi si ii curgeau si balutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaa!
am avenit p-aci inainte sa incep sa lucrez....
mariussimiuc...talent cu caru'...doi copii superbi...rochita alba a Amirei e extra...si ce tare e palarioara!
andrabell..ce draguta e ...tare faina si palarioara Evei...
offf roxxy...nasol nasol...sa treaca repede, sa nu se mai complice treburile!multa sanatate!eu zic ca e ok 700 ml...cu scaunele astea nu e bine nici cand e prea tare nici cand e prea moale...
rxandra...salutare...Evei tale...multumim de urare...!
fug ....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

adra - pai asteptam poze cu Eva triciclista

miha - ai niste copii minunati!!!

Silvia mea e mucioasa si deci scancita si nu a adormit bine (ca abia respira) ... e de la aerul cond. din magazine (am bantuit prin magazine si vanturatul asta afara-inauntru nu i-a priit).

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Lala, super noul blog. Felicitari pentru designuri. Cum imi fac timp, cum ma bag si io sa vad ce si cum si in scrapbook si in siteul gasit de Petro
Petro, misto noul look, il cercetasem si io, doar ca am crezut ca se poate inlocui poza copilului cu tancul personal si nu se poate

Mergi la inceput

adra - stiu si eu am crezut la fel ... ca se poate personaliza cu poze proprii ... pe mine o sa ma ajute ruxel cu un nou look. la blog.

lala - e doar pasiune sau e meserie??' Ca te pricepi, vad ... faine creatiile de pana acum!!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Mergi la inceput

Pletosel si felicitari pentru premiu. Il meritai! Prevad un viitor stralucit in domeniul artistic:)

Mergi la inceput

Felicitari lala si adra pt. premiile aduse acasa de piticii vostri!! copilasii talentati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu stiu cum stati voi dar eu mai am juma de ora si inchei saptamana!...ce fain...
ma duc la ceva cumparaturi ca am o intrevedere maine si tre sa fiu aranjata,nah....
pe scurt ... sa va povestesc ziua de ieri, cand sotul meu,in concediu medical fiind a petrecut mai mult timp cu fiica ....la trezire,o schimba, ma suna (buni nu era acas)...ce-i dau sa manance?
la amiaz, cum si el mai tine regim, pune la steamer carne de pui +cartofi...bineinteles ,fara alte legume(mazare, morcovi,conopida...ceva)...abia a mancat pitica ea nefiind amatoare de cartofi......pai el de atata timp nu a obs. cum ii pregatesc mancarica...
apoi il trimit sa cumpere scutece...vine cu maxi pack dar din cele fara banda elastica , in conditiile in care Ana foloseste de vreun an scutece din extern decat cu banda elastica....taticii astia...oare ei de ce nu pot fi atenti la detalii...bineinteles ca i-am reprosat lipsa atentiei...la care el foarte calm...no'las' ca n-are nimic....si cand ma gandesc ca el ar vrea sa ramana in concediu de crestere a copilului la bb2...
acum chiar ca am plecat...nu inainte de a va ura we extraordinar!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Pletosel si felicitari pentru premiu. Il meritai! Prevad un viitor stralucit in domeniul artistic:)

noi nu stim nimic...despre ce e vorba??? oricum, felicitari si de la noi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput