Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxxy80 spune:
Mie de obicei imi vine indemnizatia intre 10 si 12 ale lunii, dar inca nu a sosit
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 26+
Vasari spune:
Roxxy, eu i-am dat Mariei la enterocolita si hidrasec, vreo 3 pe zi. I-am luat si saruri de rehidratare. La cat de mofturoasa e Maria, am reusit sa i le dau doar cu seringa de panadol. A baut ceai de menta si in rest multa apa si lapte. Regimul dat de pediatra nu am putut sa-l urmez, a refuzat tot, asa ca i-am dat mancare normala, f putin ce-i drept, dar si-a revenit. La noi febra a durat mai mult, e foarte bine ca v-a trecut asa repede. Asta a fost unul din momentele in care m-am felicitat ca am continuat alaptatul. Ah, si noi am avut 2 episoade de enterocolita, la o sapt-doua unul dupa altul si a cedat a doua oara la antibiotic, probabil ramasese virusul in sistem. Cand a ajuns la 39,8 i-am facut impachetari cu prosop ud 10-15 min si i-am pus sosetute cu otet diluat.
Va doresc multa sanatate si refacere rapida!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Roxxy, incearca sa-i dai cat mai multe lichide. Eu am pacalit-o pe Maria cu tot felul de paharele colorate, a baut apa si din ratusca de baie, din formele de nisip (curatate) si din toate paharele, canile, polonicele... a baut doar de distractie, dar asa a mers la noi... Nu stiu ce cantitati de lichide bea Maria, dar acum sigur au nevoie de mai mult.
Primul orice
ellis spune:
am pirdut tot mesajul...
pe scurt:
MIHA - eu i-as fi zis de rau asistentei de ma tinea minte; AMIRA are genuncii f fruosi , fara bube ca mica mea;
ALINA - te felicitam pt dieta..nu ai zis ca ai inceput?
ADRA - scumpa tare Eva! mi-a placut o palalie alba, fruoasa foc!
RoXXY - sanatate multa lui Matei, nu stiu daca sa zic enterocolita, KK moale poate face si de la paracetamol si novocalmin...spun din experienta; ia hidrasec, e f bun, ceai de menta cu smecta;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, va multumesc pt sfaturi. Se pare ca este enterocolita . |
Sanatate multa la pui mic!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
eu stiu ca dupa 16 intra...uneori chair 20... ![]() |
La noi intra pe data de 8.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
am avzut un Robertel smecheras si dulcic..si o AMira eleganta si cochetuta...ca intotdeauna...aaa..si familia SImiuc, of course... |

Miha si comorile
Vasari spune:
Ellis, Mihuta a zis si poate si altcineva. Dar o sa mai slabesc si eu. :)) Acum am 1,69 si 58.5 kg. Ma simt bine asa, dar nu ma supara niciodata niste kg in minus. De cateva zile am inceput sa fac abdomene. Si Maria cu mine. ![]()
Miha, in Bucuresti dupa 15 cred ca vin banii.
Adra, ma repet, am mai vorbit
, am vazut ieri pozele si mi s-au parut superbe si expresive, iar Eva dulce si curioasa, interesata de tot.
Primul orice
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis AMIRA are genuncii f fruosi , fara bube ca mica mea; |
Compenseaza cu nasul belit si fruntea plina de cucuie.
Miha si comorile
rxandra spune:
Adra, multumim de intrebare
. Eva este ok, vorbeste foarte mult si destul de corect (nu poate sa pronunte l, r, dar in rest cam toate sunetele), face propozitii, recunoaste cateva culori, numara cum vrea ea etc.
Ii plac foarte mult cartile (intr-o seara imi spunea IUBIM CARTILE), iar cea mai recenta pasiune CEI TREI PURCELUSI, nu merge nicaieri fara ea, vb tot timpul de ei, drept urmare sambata aceasta vom merge la Teatrul Tandarica sa-i vedem. Am fost si la Motanul Incaltat si le-a placut tare mult (am fost si cu gemenii).
M-ai intrebat cum mai are parul: FOARTE CRET! I l-am mai scurtat ca sa il egalez, dar tot ii fac codite.
Voi incerca sa pun mai multe poze si cu gemenii, sper doar sa-mi fac putin timp.
Va pupam si va dorim o vara minunata (sau nuninata cum spune Eva despre ea insasi).
http://www.flickr.com/photos/32100652@N03/
Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)