Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 8
ad_risnov spune:
Salutare fete ambitioase!
Am incercat sa tin si eu regimul scarsdale, dar in a treia zi de dieta am facut o cadere de glicemie ingrozitoare!!! Am zis ca mor, nu alta: stare de slabiciune, ameteala, greata, tremur in tot corpul, transpiratie rece dupa care frisoane... dupa o ora si ceva mi-am revenit, band apa cu zahar...
Voi ati patit asa ceva? Nu stiu ce sa fac in continuare. Tare m-am speriat de reactia corpului meu...
Ma gandesc ca glicemia mea e poate deja f mica si accentuez starea asta prin regim.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Pupici!
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_risnov Salutare fete ambitioase! Am incercat sa tin si eu regimul scarsdale, dar in a treia zi de dieta am facut o cadere de glicemie ingrozitoare!!! Am zis ca mor, nu alta: stare de slabiciune, ameteala, greata, tremur in tot corpul, transpiratie rece dupa care frisoane... dupa o ora si ceva mi-am revenit, band apa cu zahar... Voi ati patit asa ceva? Nu stiu ce sa fac in continuare. Tare m-am speriat de reactia corpului meu... Ma gandesc ca glicemia mea e poate deja f mica si accentuez starea asta prin regim. Ce ma sfatuiti sa fac? Pupici! Adriana si Rares (13.febr.2004) poze cu Rares |
Adriana, nu stiu ce sa-ti zic...poate fetele "veterane" in ale dietelor stiu mai bine. Mie nu mi-a fost rau...asa, uneori, o stare de ameteala, m-a mai luat, dar sa mi se faca rau nu mi s-a intamplat. In locul tau as face niste analize, pentru siguranta. Sau as lua uneori cate o lingurita de miere.
Raportez si eu 57 de kg in capat dupa noua zile de dieta. Azi aveam salata de ton si pepene galben sau grapefruit, dar am comis-o si-am mancat o conserva de ton si prune...doar vreo 7... Deci am scazut cu 4 kg dupa 9 zile. Mult succes in continuare!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mihaela1171 spune:
Ad_rasnov nici eu nu am avut reactii ciudate de la dieta asta; dar trebuie sa recunosc ca nu este foarte diferita de ceea ce mancam eu zilinic inainte, doar mai....multa si mai variata; si eu sunt de parerea Lorei, ca poate ar fi bine sa iti faci niste investigatii; daca iti era foame foarte rau atunci cand ti-a scazut glicemia, poate asta era cauza;
LoraG76 BRAVO! 500gr intr-o zi este super! iar greutatea la care ai ajuns este de invidiat! Felicitari!
Legat de pranzul de miercuri - salata de ton sau somon cu lamaie si ulei - cred ca este o greselutza de traducere, caci pe site-ul asta http://lowcarblisa.tripod.com/id18.html spune sa scurgem uleiul.....ma rog, nu prea mare diferenta ;
O zi buna tuturor, M
ad_risnov spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri!
Ideea e ca nu-mi era deloc foame, doar starea rea.
Cu greu am putut manca ceva pt. ca tot ce mancam vomitam dupa 2-3 minute.
Si azi ma simt inca slabita si cu un cap greu...
Cred ca voi bea macar cafeaua de dimineata cu o lingurita de zahar.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaela1171 Legat de pranzul de miercuri - salata de ton sau somon cu lamaie si ulei - cred ca este o greselutza de traducere, caci pe site-ul asta http://lowcarblisa.tripod.com/id18.html spune sa scurgem uleiul.....ma rog, nu prea mare diferenta ; O zi buna tuturor, M |
Eu de fiecare data cand am tinut regimul, in ziua cu pricina am luat de fiecare datat conserva in apa, nu in ulei.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mihaela1171 spune:
Raportez: 66.4 kg;
Bilantul: -3.6 Kg dupa 7 zile de dieta.
NU imi vine sa cred....
Ad_rasnov nu stiu ce sa zic...inseamna ca aceasta dieta chiar iti face rau....;crezi ca poate si o perioada de inceput, 2-3 zile pana se adapteaza organismul?
Cred ca m-am cam pripit si u cu concluziile referitoare la efecte secundare ale dietei....; nu stiu daca este regimul sau altceva dar........ma mananca .....pielea pe tot corpul ; la inceput am crezut ca este vreo alergie si am tot eliminat cauzele rand pe rand, dupa care nu mi-a mai ramasa decat una: dieta; probabil ca ficatul functioneaza altfel, sau slabitul foarte intens intr-o perioada scurta.....; voua vi s-a intamplat?
LoraG76 este buna ideea; eu am luat cu ulei, si chiar ma bucuram caci mai este o zi cu ulei, caci lipsa lui totala ma sperie pe viitor: ce se va intampla daca voi folosi iar (salate,etc)? chiar nu mai avem voie deloc chiar si la intretinere?
Pupici si o zi buna tuturor!
anamariame spune:
Buna dimineata!Eu sunt in a 5-a zi de dieta si am slabit pana acum 700 gr. Nu e cam putin? Sunt usor dezamagita, dar nu ma las. Ce-i drept eu si inainte de Scarsdale am slabit 3.5 kg in 5 saptamani de regim, deci tot greu. Sa vedem ce o sa fac diseara la petrecere.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
rivali spune:
cand vad cate kg slabiti voi imi vine si sa
eu doar 2,9
bine ca in 5 zile m-am mentinut( nu am mai dat nimic jos desi respect regulile de mentinere)
peste aprox 2 sapt o sa reiau,atunci cred ca o sa dau 1kg
Poze
anamariame spune:
Buna, m-am cantarit si eu astazi, nu pot sa zic ca dimineata, pt ca a fost pe la ora 15, aseara am fost la petrecere si am dormit pana tarziu azi. Am inceput luni dieta cu 65,9 kg si dupa 5 zile am ajuns la 64,6 deci am pierdut 1.3 kg. Sunt relativ multumita, nu am trisat cu nimic pana acum, si sper ca maine nu imi va arata mai mult, tinand cont ca m-am urcat pe cantar dupa atatea ore de nemancat. Am baut in schimb ft multa apa (cativa litri buni numai aseara).Abia astept sa vad cat mai pierd saptamana viitoare.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Mihaela1171 spune:
Buna dimineatza !
La mine cantarul arata ieri 66.1 Kg (deci 3.9 Kg in 9 zile) si exact cand ma pregateam psihologic de impactul cu 65..., am urcat la loc la 66.6; nu inteleg de ce, caci nu m-am abatut, mai ales ca au fost fructele.
Ma rog, nu ma descurajez, caci pot fi rusii sau poate alt prag de la care dau mai greu..... Merg inainte .
Anamariane felicitari ca ai reusit sa rezisti tentatiilor culinare de la petrecere....imi imaginez ca nu a fost usor deloc .