Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 6
mamipuiu spune:
cum adica, sibip, "failure process" ???????????
eu, de luni, vreau sa fiu iar "colega" cu voi, iar tu ma descurajezi?
sa nu renunti.
hai misha, ca nu e nicio nenorocire. e doar apa din corp, care va reveni la normal.
pentru toate curajoasele..... si pentru cele care isi fac curaj (asa, ca mine)
wk placut tuturor.
misha71 spune:
Nu ma dau io batuta asa cu una, cu doua
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
anamariame spune:
Vreau si eu sa ma apuc de dieta asta. Am o intrebare: nu e greu cu mese fixe? Adica la care sa trebuiasca sa mananci musai peste, de ex?Eu am o bebelina de 3 luni si mi-e destul de greu sa si gatesc pentru mine, insa rezultatele voastre sunt minunate si ma fac sa cred ca merita efortul...Editez ca sa mai povestesc cate ceva. Am luat in sarcina 28 kg, de la 56 la 84 , iar in primele saptamani dupa nastere (cezariana), cand mi-a fost ft rau, s-au dus din ele pana la 67. Apoi am pus inca 2 si am ajuns la 69 si ceva. De o luna de zile sunt la dieta, nu una anume, si am slabit 3 kg si ceva, acum am 66.1Sunt usor trista pentru ca am slabit putin, desi in cm s-au dus (vreo 4-5 cm din talie si 2 de la solduri). Ce ma enerveaza tare de tot sunt bratele, mi-au ramas foarte groase, iar astea 3 kg care si-au luat zborul nu au vrut sa agate niciun cm de la brate.Prin urmare, as baga o dieta mai stricta, poate dau un impuls organismului. As fi multumita cu 1,5-2 kg date jos pe saptamana, mai mult mi-ar fi frica, ma gandesc la piele, ca a suferit totusi organismul meu un soc, acumuland asa multe kg...Hai ca v-am innebunit, eu de fapt incerc sa ma conving sa ma apuc si eu de Scarsdale...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
LoraG76 spune:
Heeeelo!
De cand va dau tarcoaleeee!!!
Pot sa ma inscriu si eu pe lista voastra? Am inceput de marti dieta...m-am hotarat luni seara, cand nu mi-a placut ce-am vazut in ppze... asa, din senin, era musai sa incep de a doua zi, astfel ca nu am avut cum sa mai astept o saptamana sa incep si eu, lunea, ca oamenii normali...
Deci am inceput marti dimineata - am 1.69 inaltime, marti dimineata aveam 61 kg, iar aseara aveam 60.
Ma primiti printre voi?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mihaela1171 spune:
Salut !
Ca mai toate participantele incep si eu cu "gata, m-am hotarat, incep de maine" .
Ma altur si eu voua, caci m-ati incitat cu super rezultatele obtinute ! De ce de maine? Pai pentru ca sotul si copchila vor pleca in RO 2 saptamani, si asa profit de ocazie ; caci altfel sotul gateste....si gateste bine....si seara...si daca refuz vine cu texte "ce familie suntem daca macar cina nu e comuna"....sau "nu mananci nik si o sa cazi pe strada"..... etc;
Deci, coordonatele: 37 ani, 1.64 si 70 KG, care nu se vad chiar 70 caci am oasele grele dar...nu conteaza, se vad pe cantar .
Ce imi doresc de la regim este - 5 sau -7 Kg, dupa care mentinere.
Deci.....pe cai
Mult sucess tuturor si va tin la curent cu evolutia sau cu ....involutia
LoraG76 spune:
Deci de maine mai am o colega! Vad ca nu mai scrie nimeni...intre timp m-am cantarit iar, am mai dat jos 1 kg. Deci dupa a treia zi cantaresc in loc de 61, 59...tot e bine, zic eu.
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Lora, te bat!!! cum slabesti asa de repede???
Vreau si eu !
Mai, ia pune mana si regleaza-ti cantarul ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Mihaela1171 spune:
Lora bravo !!! Super ai slabit ! Vreau si eeeeeu .
Revin maine cu detalii.
Pupe si succese!
Mihaela1171 spune:
Buna !
Revin cu raportul: 67.8 Kg dupa 3 zile, inceput cu 70 Kg.
Nu ma entuziasmez, situ....apa . Dar sper; si ma bucur ca am fost disciplinata ( nici nu creadem) cu exceptia....telinei pe care nu am gasit-o pe aici .
Revin cu detalii.
O zi buna tuturor, M
misha71 spune:
Lora, Mihaela FELICITARI!
io am ramas la -2kg, dupa tura neasteptata de rushi
asta e! o iau de la capat, ca doar ce m-am invatat. Uf!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)