Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Si io ma miiiisc!
Nu v-am zis ca sa n-o iau iar pe aratura, ca de obicei, insa am trecut de primele 3 zile cu bine: -1,6kg! Stiu ca minunea nu tine decit 3 zile, ca dupa aia o sa scad mai lent, insa tot e bine ca mi-am urnit shuncile din nou!
Va pupicesc pe toate manechinele!
JOS BURTILEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
Sibip, zi sincer: cita apa bei zilnic?
Io mi-am luat pedometru, adica d'ala de-ti zice citi pasi faci zilnic, citi km mergi si cite calorii consumi cu mersul. Zilnic fac peste 10.000 de pasi si sint multumita, adica aprox 5-5,5km cu peste 600 calorii consumate.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
sibip_2 spune:
Ziua 12: - 0.5 kg. ADICA A AJUNS CANTARUL LA 59,9. FENOMENAL!!!
Ziua 12 : seara => cumatria cu pricina, care a totalizat jumatate din motivele care m-au determinat sa ma apuc acum de slabit ( cealalta jumatate - concediul la mare de peste 2 sapt). Ei bine, la petrecere nu am picat pe meniul serii: peste cu legume , asa ca am provizat si am mancat altele, MULTE SI INTERZISE.
....
Ziua 13: nu am avut curaj sa ma urc pe cantar, dar am continuat regimul..
Ziua 14: + 0.6 kg.
Undeva am gresit calculul, pentru ca ziua 14 e de fapt ziua 13... adica cea de azi ( ce coincidenta azi e 13 ).
Mai am 2 zile. Va tin la curent.
Misha71, am la servici o sticla de 2 litri pe care o golesc. Vineri mi-am facut o limodada cu apa calduta dimineata acasa + un ceai verde dimineata la serviciu + sticla de 2 litri golita pana la ora 18 + cu ce am mai baut pana seara... e posibil sa fi ajuns la 2,5- 3 litri de apa.
misha71 spune:
sibip, o cauza trebuie sa existe, pentru ca am tinut aceasta dieta de multe ori, si numai cind am scapat pe alaturi nu a dat rezultate. Eu sint genul care depune si apa, ajunsesem la 85,5kg si inca nu am vazut cifra 7 in fata dar mai am rabdare.
De asta zic ca ceva nu merge la tine. Este imposibil sa tii dieta asta EXACT si sa nu slabesti, mai ales in primele zile. Incearca asa: imediat ce termini de mincat, scrie pe un caiet, daca se poate cu cantitatile aproximative a felurilor de mincare (100g piept de pui, 2 rosii...etc) Fa o comparatie apoi intre ce ai scris tu si meniul zilei respective. E posibil de asemenea ca tu sa te ridici prea satula de la masa si nu e ok. Orice ar fi inceaca sa descoperi ca e pacat de tot efortul tau. si succes!
mamipuiu cum mai stai de la ultima tura? te-ai mai ingrasat sau te-ai mentinut?
sibip_2 spune:
M-ati inteles gresit. Sunt foarte incantata cu cat si cum am slabit. Si chiar se vede. Ieri am mers cu mana in buzunar la blugi, dar de fapt ii tineam sa nu cada de pe mine, aratam ca si cum as fi imprumututat hainele de la sot
Per total diferenta e acum de 3,5kg in minus, dupa 12 zile. Si sunt convinsa ca daca nu greseam ieri seara era si mai mare. Dar am ales singura sa gresesc atunci. 4 kg in 2 sapt mi se pare foarte bine pentru ca eu consider ca nu sunt supergrasa pentru inaltimea mea (acum am 1.67 si 60,5 kg), deci nu am de unde da 7 kg deodata.
Si probabil ca ai dreptate cu cantitatile. Singura data cand a mai fost un plus, a fost dupa ziua in care am mancat branza cu oua si cu rosii + fasole uscata(gresit). Dar am mancat MUULT. Aproape ca m-am fortat sa termin branzica pentru ca eram la servici si s-ar fi stricat daca o pastram pana seara :).
In rest ma si simt foarte bine. Nu ma mai ia somnul acela infernal dupa masa de pranz. Am mai multa energie.
sibip_2 spune:
Si acum o intrebare. Stiu ca regula este : 2 sapt cura, 2 sapt intretinere.
Insa, avand in vedere abaterea din ziua 11, in care chiar am mancat de toate , si presupunand ca daca organismul simtea lipsa de ceva s-a mai echilibrat, ma gandesc sa prelungesc cura cu inca o saptamana. Ma gandesc si la faptul ca mie mi-e destul de greu la intretinere, acolo chiar am dat-o in bara de fiecare data ( am mai tinut cura de 2 ori, si pentru ca nu am reusit sa tin intretinerea am ajuns per total sa scap doar de 2 kg).
Credeti ca ar fi rau? Pot sa ma trezesc cu cine stie ce efecte nedorite?
misha71 spune:
Pai io tot am vazut zero pe linie la inceput si credeam ca nu e bine deloc. Acu' m-am mai linistit Felicitari pentru kg pierdute! Ai dreptate ca n-ai cum sa dai 7 kg ca n-ai de unde. Uf! Oare cum o fi sa n-ai de unde da jos 7 kg
Cit priveste sapt a 3-a de cura, eu una nu te-as sfatui. Orice deviere de la un program stabilit nu poate aduce rezultatele scontate. Eu am incercat tot din acelasi motiv: scapasem pe aratura cam pe la mijlocul dietei, insa in cea de-a 3-a saptamina nu am mai slabit. Acum tu ai alt organism, alt metabolism...
Incearca mai bine, atunci cind termini cura sa nu te gindesti ca esti la mentinere. Maninca in continuare gref sau ananas dimineata, maninca cite ceva din meniurile de peste zi, nu neaparat in ordinea scrisa pentru cele 2 saptamini, doar sa incerci sa respecti alimentele permise; combinatiile le faci tu, cum te taie capul. Daca iti iei gindul ca esti la MENTINERE poate vei reusi sa treci cu bine peste perioada aia.
OanaRusu spune:
O intrebare mica-mica...
Ati tinut dieta (careva...) in perioada in care alaptati?
Gogosica mea are 13 luni, papa de toate (de care primeste ) si as vrea sa dau ceva jos da' nu vreau sa renunt la alaptat inca
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor