Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Multumim frumos Mihaela de urari.
Sper sa fie cu folos.

Eu sunt incantata, pentru ca deoacamdata nu imi este deloc foame - fata de alte diete pe care le abandonam pentru ca ma seca foamea. Sa vedem diseara - pe mine seara ma ia o foame - nu va spun ca ma trezesc si noaptea sa mananc uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, silfidutelor!

Declar Z3 de dieta si -1 kg.
Sunt incanatata! Dar banuiesc ca nu voi slabi in ritmul asta.

Anuta, cum ai trecut peste "foamea de seara"?

Mergi la inceput

buna, buna tuturor

Sunt foarte incantata si eu de acest regim si sper din inima sa ma tina.
La mine azi este a treia zi de dieta, mi se pare si mie ca incep ,,sa plece'' sunculitele, dar ma tem sa ma cantaresc. Am zis ca in timpul dietei, reper sa-mi fie hainele care nu imi mai vin. Poate totusi am sa o fac duminica ca sa stiu unde ma situez.

Guzelnico - gand la gand! Si eu vroiam sa atac problema foamei de seara. Sincera sa fiu, nu am reusit sa nu mananc seara foarte foarte tarziu. De asta mi-e si teama sa ma cantaresc.

Eu am urmatorul ritm: vin acasa de la serv. pe la cinci, mananc jumatate din cina (ce este in meniul zilei) apoi ies cu fetita mea in parc, dupa care ma doboara o foameeeeeeee si mai mananc cealalta jumatate din meniu - din pacate pe la 9-10 seara. In schimb beau foarte multa apa plata - peste 3 litri.

Tu Guzelnico cum procedezi cu foamea de seara? Cu lichidele cum stai?

Bafta tuturor la slabit - si sa ajungem asa cum ne dorim

Mergi la inceput

Anuschka, ai incercat totusi ca seara sa rontai doar morcovi?
Spre ex, eu mi-am lasat intr-una din zile portia de pepene galben de la micul dejun pt seara. O fi foarte gresit? astept mustrarile de la profesionistele cu experienta.
In schimb nu mananc deloc paine. Doar la ousoare am servit o feliuta, ca totutsi nu puteam fara.

Lichide nu prea beau, desi stiu ca nu e bine. Cred ca reusesc sa beau cam 1 l/ zi. Voi face eforturi!

Succes in continuare tuturor!

Mergi la inceput

guzelnico si eu as vrea sfaturi de la profesioniste ca nici eu nu stiu daca e bine ca imi impart cina in doua si ca mananc asa de tarziu.

Paine neagra integrala mananc feliutele din meniu.

Azi am primit de la o colega o prajitura si o banana (era ziua ei trebuia sa le iau) Le-am bagat in geanta si am rezistat eroic.

Nu stiu ce o sa fac in weekend ca tre sa gatesc pentru copila.
daca ma ia vreo pofta vin aici sa ma plang............si sper sa rezist.

Mergi la inceput

Anna, te astept cu batu' daca te infrupti din bunatatile pe care le vei face pentru fetita. Fiecare cu meniul sau. Ce, copilita ta pofteste la meniul tau? Nu. Atunci .... dai inainte cu morcovi si telina.

Am reusit sa beau cafeluta fara lapte dar cu o jumatate de cubulet de zahar brun.

Mergi la inceput

Fetelorrrrrrrrrrr, Guzelnicoooooooooo AM SLABIT 3 Kg.

nu imi vine sa cred

Nu m-am infruptat din ,,bunatatile,, copilei desi era cat pe aici sa bag o galusca cu prune.

Guzelnico sa stii ca si micuta mananca salata de morcovi cu telina. Ii place si i-am dat pentru ca este sanatos. Vreau sa spun ca ma simt fizic foarte bine - pot sa alerg un pic, sa fac gimnastica si ma simt mai sanatoasa.

Deciiiii raportez Z6 - 3 KG.

Guzelnico tu cum stai???

Mergi la inceput

Anna, te rog sa nu te superi pe mine pentru referirea la fetita ta, incercam sa gasesc un argument de a te tine departe de ispite culinare.
Ca o paranteza, pentru galuste cu prune, io cred ca renuntam la dieta macar pret de una bucata galusca.
Felicitari insa tie!

Raportez: Z7 - 2 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor inca o data felicitari amadorura pentru tenacitate! BRAVO!

Eu acum am picat din RO, prima vizita dupa 2 ani, asa ca am decis sa ma infrupt din toate cele cu care ne-au asteptat prietenii: pastrama, sal. vinete cu ardei copti, etc.

Nu imi pare rau, caci imi propusesem asta; nu am inca curaj sa ma urc pe cantar, dar judecand dupa haine, nu cred ca am luat prea mult in 3 zile.

Sambata plecam in CO pana pe 23, dar de pe 24 ma alatur si eu, pentru a 2-a tura; sper sa mai am si eu "colege" atunci.

Pupici si succes tuturor !

Mergi la inceput

Guzelnico nu ma supar, chiar mi-a placut, mi s-a parut haios.
Ma crezi ca ascund mancarea prin cuptor, frigider ca sa nu o vad? Am vrut sa mananc o galuscuta, dar m-am gandit la rochiile care nu ma mai incap si la burdihanul ala urat pe care il aveam.
Tu nu ne-ai spus ce si cum ai mai slabit - uimeste-ne ca nu ai dat iama in baclavale si alte bunatati

Mihaela multumim mult de suport. Cred ca la tine nu se pune pbema de un kg doua in plus, acum cand dupa 2 ani iti vizitezi familia. Bea si tu apa multa. Eu cred ca apa m-a ajutat pe mine sa slabesc (am baut si 4 L pe zi)caci de altfel vechile apucaturi de noapte tot le-am mai avut (Intr-o noapte am mancat o juma de feliuta de paine graham).
Anna

Mergi la inceput