Dragi Forumisti,
ma adresez voua cu urmatoarea rugaminte: daca cumva aveti idee de o companie care arz zboruri mai rezonabile ca pret pe ruta Köln/Bonn dar si Düsseldorf/Frankfurt/Bruxelles la Bucuresti. Cele 2 ieftine, Ryanair si Germanwings nu au descoperit din pacate Romania noastra, desi ofera deja zboruri de 99€ la Budapesta...eu sper si tot sper sa auda si de noi, dar pana atunci poate aveti voi adrese/idei mai bune! Nu de alta, dar la ultimul tur cu autobuzul am stat 12 ore in granita, a fost o calatorie de cosmar, si "mi-am jurat de-atunci in barba" ca nu mai merg decat cu avionul!
Pa si va multumesc! Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Mirunda, am inteles ca cei de la Carpatair au preturi mai rezonabile dar nu stiu nici un detaliu despre preturi, nici pe site-ul lor nu dau nici un detaliu in acest sens. Varianta cu Carpatair merge doar daca esti dispusa sa pleci din Stuttgart. Poti totusi sa incerci sa obtii mai multe informatii, site-ul lor e www.carpatair.ro
Nu stiu cat te ajuta dar un bilet Muenchen-Iasi sau Bacau cu Carpatair costa cca.375 euro.
Cristina, mamica cu burtica
Germania- România round trip 255 € cu TAROM!
www.tarom.de
suna la tarom.de nu Tarom Romania ca aia au preturi mai mari.
(http://www.tarom.de/index.html)
da, si eu tot in jur de 200 euro am dat din Buc., nu mai stiu exact cat. Si ala cu Carpatair-ul e tot round-trip. Mie Carpatair mi se pare f scump, acuma depinde si in ce zona a Ro mergi.
Cristina, mamica cu burtica