**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Tudor de Tudorcatalin!
La Multi Ani si pt Octavian de Michigan!
Sa cresti mari si frumosi, le asteptam pe mamici sa mai posteze noutati despre voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Carla, chiar ca esti norocoasa cu nastere normala si perineu intact. Unde ai nascut, cred ca ai fost f curajoasa sa schimbi spitalul si doctorul in ultimul moment. A venit lapticul, bebe are putere sa suga? Cine te ajuta cu Sabina? Sanatate multa!
Vara 2009

Am nascut la Regina Maria, maternitatea care tine de CMU, o parte din travaliu a fost in apa. Laptic este foarte mult deja, fetita suge bine si doarme bine si murdareste scutecele, deci suntem in regula. Cu Sabina ma ajuta sotul si bunul Dumnezeu .
Perineu intact am avut si la prima nastere, dr. l-am schimbat pentru ca nu m-am impacat cu ideea de cezariana, si bine am facut, am ajuns la dr. nou cu foarte putin lichid amniotic, desi cu 3 zile in urma dr. mea il vazuse in cantitate normala.
Doctorul cel nou este extrem de bine pregatit profesional, a lucrat in Germania, este deschis la lucruri noi in Ro (nastere naturala dupa cezariana, nastere naturala cu miopie mare etc.) si in plus este un mare Domn .

Ramona, multumesc mult.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, , deocamdata este o singura poza cu Larisa pe homepage-ul Sabinei, este facuta la fix 24 ore dupa nastere. (sabina.geneza.ro) Mai multe poze pot pune pe mess la sharing, mi-e mai usor decat sa pun pe net acum.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Carla, felicitari! Larisa sa creasca mare si sanatoasa (am vazut poza..parca seamana ca tati al ei, nu?).

Liviana , sunt pe aici...ocupata la serv, ocupata acasa, obosita...desi Ana nu este acasa, este la Sambata de Sus...am dus-o in we si am lasat-o cu ai mei acolo. Mergem vineri sa o luam si in we mergem in marginimea Sibiului la o pensiune unde am fost si anul trecut, apoi acasa. Saptamana asta mi-am propus sa fac curatenie generala, dar azi am "evadat" in mall la un film . Va recomand filmul "My life in ruins" (tradus "sejur cu peripetii"), o comedie romantica ffff relaxanta si draguta (filmat in Grecia).
Anei ii prieste vacanta la munte. Nici nu ma mir...este un aer tare acolo, si o liniste... cum in putine locuri am vazut. Pentru ca ultima data la Moeciu am avut probleme (a facut o fixatie cand aude de munte, refuza categoric), nu i-am mai spus ca mergem la munte, ci in excursie. "Excursie" era un cuvant nou pentru ea , i-a placut cum suna si m-a innebunit cu :"mami, unde e excursia?" (ea credea ca excursia e o destinatie ). I-am explicat ce inseamna excursie. E asa haioasa...cum intra cineva in vorba cu ea ii spunea ca ea e in excursie. I-a confundat pe chelneri cu clovni si tot intreba de fata cu ei unde le e nasul , de se uitau aia crucis la noi, ca nu pricepeau de ce copilu nu vede ca ei au nas.

Parca de cand a facut 2 ani, s-au mai rarit crizele de "isterie", a inceput sa imparta jucarii cu copiii (nu cu oricine, mai degraba cu cei mari, care nu se reped la jucarii, ci cer voie si atunci ea nu se simte amenintata si "decide" singura sa dea).

E asa dulce cand vine si ma intreba candid:"mami te ajut?" atunci cand fac orice sau "mami pot? am voie sa...?". dar si cand incepe maraiala fara motiv sau vrea sa o car in brate numai eu ...imi vine sa fug in lume.

Am vazut poze cu Bogdanel si Matei ff veseli, Bob la serbare - haios si relaxat, Gramokid la mare , Livia (apropos Chiquitia noroc cu tine ca ai intreba tde NAN2+ ca eu nu realizam ca Ana a facut 2 ani si tre sa schimbam laptele...l-am schimbat si e ok),...nu mai stiu ce poze am vazut, dar le-am vazut pe toate puse.

Gata, fug la somn.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Eu tot 2 in 1 sunt, de cand a venit mama si ma odihnesc mi se pare ca nu o sa mai nasc niciodata , azi dupa masa merg la control sa vedem ce zice si dr.

Ramona, l-am vazut pe Razvan la mare, e frumusel foc. Cred ca si Andreeiei i-ar placea tare mult si parca imi pare rau ca anul asta nu pot sa o duc. Andreea pare sa fi uitat de Bistrita si cealalta casa, nu mai intreaba de fetita cu care se juca, aici inca nu s-a imprietenit cu nimeni in mod special, dar mai striga o fetita pe nume, fuge si pare fericita printre copii. Aici is mai multi si se tot rotesc parca.

Carla, ma bucur ca sunteti bine si prind curaj cand aud ca Sabina nu e geloasa si voi va descurcati singuri, ca nici noi nu o sa avem mult timp ajutor. Si Andreea pare tot mai mare si nu mai face crize, tot mai rar si reusesc sa fac fata, cred ca de la masele a fost asa rau inainte.

Elteka, haide si ne mai spune despre voi.

Betty 36+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

An@, e o scumpica fetita ta, ce frumos vorbeste, haioasa foc la faza cu excursia. Bravo ca ai posibilit sa o duci la munte.
Da' ce faci tu mai mami la servici de esti atat de obosita in ultima vreme? Oricum ar fi, incearca sa rezisti, mai ai un pic si pleci in CO.
Desi n-as vrea, eu incep sa ma ingrijorez ca Bogdanel al meu nu vorbeste. Spune doar cateva cuvinte in clar, restul e o bebelana. Puii vostri vad ca pun si intrebari, aveti conversatii serioase impreuna, B insa raspunde doar cu DA si NU. Mai astept, dar parca incepe sa se contureze o grija... Mai e cineva in situatia asta?
Betty, hai ca mai ai putin si nasti, tu urmezi, nu? Ai grija, odiheneste-te, profita de momentele cat mai esti "Kinder cu surprize", caci probabil vei fi pt ultima oara in aceasta formula.
Lavini, ce mai faci, cum mai sunteti?
Didi, hai la apel!

Fetele, daca intereseaza pe cineva, se vinde langa mine un teren de 600mp la un pret f bun.

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LIVIANA, nici Miruna nu vorbeste inca. Intelege orice ii zic dar cu vorbitul nu prea. Mai am rabdare...poate va incepe si ea sa vorbeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ne mai tineti minte? :)
Liviana, multumim de intrebare, suntem pe aici, iar nu am mai intrat dde o sapt ca parca necazurile se tin scai de noi.Joi a fost ziua lui Andrei, s-a sarbatorit la gradi, a suflat in lumanari, a fost extrem de incantat.Sambata aveam petrecerea cu copilasi acasa, numai ca vineri dim la 4 s-a trezit si a inceput sa vomite.Si a tot vomitat de vreo 20 de ori, pe la 3 dupa masa am plecat sa il internam la Medlife, ca nu manca si nu bea nimic, doar vomita.Acolo ne-a lasat curajul, ne-a mai vazut un dr si amdecis sa il aducem seara dc nu se opreste.Din fericire nu a mai vomitat apoi, dar a facut febra mare si apoi diaree..asa ca ziua lui am serbat-o cu supozitoare si antibiotic.Nu a aut chef de nici un cadou, nu i-a trebuit nimic, a suflat in lumanari, a cerut o data tort, si in rest a bolit.Azi l-am dus la gradi, speram sa fie bine.

In schimb ma lupt si cu Teodora, urla ca din gura de sarpe, mai ales seara la culcare, scuipa suzeta si tipa de mama focului.Am hotarat sa scap si de suzeta, si sa se culce singura in patut..cand sunt cu amandoi acasa e extrem de greu, ea nu doarme singura, Andrei nu intelege ca tre sa stau si cu ea....in fine, om trece si peste asta.

Carla, felicitari mamico, sa va bucurati de micuta Larisa!

Betty, hai ca mai e putin, acusic vine si Alexandra.Lasa ca intr-un fel e mai bine asa, eu la a doua sarcina nu am zis ca vreau sa nasc...am sperat sa stea cat mai mult la caldusrica.

Si l-am vazut pe Bob la serbare, tare frumos ii sedea in straie po****re.Ma bucur mult ca s-a integrat si ii place la gradi.

Elteka, Didi, Poohy, Ralucami, Pesica, Kay, si toate fetele care nu au mai scris, pe unde umblati?Mai dati de veste...

Mergi la inceput

Of, Lavini, imi pare rau pentru boala lui Andrei. Stiu, e f frustrant sa fie bolnavi taman de ziua lor. Imi aduc si eu aminte ca am avut 2 experiente de acest gen cu Matei. Multa sanatate! Cred ca e greu si cu Teodora, dar o sa mai creasca amandoi si va fi din ce in ce mai bine. Rabdare si putere caci timpul trece!

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa le felicit pe proaspetele mamici! Sa fie fericite alaturi de bebelusii mici!
Eu am inceput serviciul de 2 zile... cam atat.
Va pup!

Mergi la inceput