Cum adormiti copii de 8-9 luni?

Cum adormiti copii de 8-9 luni? | Autor: octopusu

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie, va rog cum faceti voi, pt ca bebelul meu, numai leganat(pe picioare) adoarme. Ai vostri adorm si singuri daca ii pune-ti in patut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Diana a adormit un timp numa in brate, da pe la 8 luni si-a pierdut interesul si o adorm la mine in pat, stau langa ea pana adoarme. In patut nu mai doarme deloc, din pacate.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

A, si are o paturica preferata cu care adoarme

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Cat timp a fost alaptat, Gabriel adormea la san.

Acum se tavaleste in patul nostru pana adoarme. Cand il vad ca e pe cale sa adoarma de tot, e transportat in patul lui. Inca mai am de lucru la cum sa-l adorm direct in patul lui.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetita mea de 9 luni jumatate adoarme singurica in patutul ei, cu suzeta si cu Paco - ursuletul ei preferat . Daca sunt si eu in camera, vrea sa se joace si se tot foieste, trebuie sa o las singurica. Ma mai striga cateodata, ii mai dau apa, daca plange - o iau in brate - o pun inapoi si pana la urma adoarme.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pana la 9 luni andrei adormea la tzitzi. cand am inceput procesul de intarcare, a trebuit sa-l dezvat de aceasta metoda de adormit. pt ca nu am vrut sa-l leagan, am inceput sa-l scarpin pe spate si sa-i cant. treptat, am reusit sa-l dezvat si de adormitul cu scarpinat pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

david imi adoarme in brate dar il tin pret de 4-5min cand il vad ca se freaca la ochisori....seara adoarme in patul nostru,se foieste pana adoarme singur

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu cred ca depinde de felul in care e obisnuit de cand se naste. Eu nu i-am adormit nci macar o singura data in brate. De la bun inceput i-am pus in patut si au dormit singuri. Cu obiectul preferat (ursulet, paturica).

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Roli - scuze, dar cum ti-ai dat seama, la o varsta asa de mica , care este ursuletul sau paturica preferata?
Eu pot sa spun ca am apelat la clasicul leganat pe picioare, nici macar in carut, mort de somn fiind nu vrea sa adoarma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui octopusu

Roli - scuze, dar cum ti-ai dat seama, la o varsta asa de mica , care este ursuletul sau paturica preferata?
Eu pot sa spun ca am apelat la clasicul leganat pe picioare, nici macar in carut, mort de somn fiind nu vrea sa adoarma....

Eu i-am pus fetitei mele in patut( de cand m-am intors de la maternitate a dormit direct in patutul ei si in camera ei) mai multi mutulaki; si l-a ales singura pe cel cu care doarme si acum( are 18 luni... aproape!);
si daca , din nefericire, plecam si il uitam acasa tb sa facem cale intoarsa sa il luam ca altfel nu doarme
iar la dadaca are altul dar stie ca e doar pentru acolo; si nu-l cere pe cel de acasa!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Aveam un carut de casa si il plimbam in carutul acela prin camere (noroc ca avem casa stil "vagon") pana adormea.... ce vremuri.. nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput