cadou casa noua

cadou casa noua | Autor: andre_ea

Link direct la acest mesaj

Poate cineva sa-mi sugereze un cadou de casa noua frumos si de bun gust? Sunt in pana de idei.

Multumesc,

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

depinde...

daca cei carora vrei sa le dai cadoul au nevoie de ceva anume, poti sa le faci cadou exact ce isi doresc ei, numai ca nu ai precizat cam care ar fi bugetul de care dispui...

daca nu stii ce isi doresc ei exact sau deja au cam tot ce este necesar, dar stii cum arata casa, ce culori au peretii, mobila, accesoriile, te poti orienta catre mai multe tipuri de cadouri

de ex : un lampadar, un tablou, obiecte decorative de pus pe rafturi in biblioteca sau in alta zona a casei, o veioza interesanta, un set de accesorii pentru baie (covorase, sapuniera, suport pentru periute, etc), un set frumos de lenjerie sau o chestie eleganta de pus pe pat cu pernute asortate, albume de arta, o colectie de carti legate frumos, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ultimul cadou de casa noua pe care l-am luat noi pt. o fam. a fost un ceas mare de perete ... in ton cu mobila, ca stiam ce culoare are.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit a fost o icoana de argint...Mi se pare un cadou de suflet.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Daca si familia este noua merge si ceva de genul robot de bucatarie.

Ideea cu icoana este buna...si cele de lemn sunt foarte frumoase. De asemenea un tablou mi se pare iar potrivit, o vaza de cristal...mergi si intr-un bamboo si-ti vor veni idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cuptor cu microunde, espressor de cafea, o garnitura de pat frumoasa, un set de farfurii din arcopal, oricum ceva practic, mai ales daca sunt tineri si au nevoie de atatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Cred ca mai depinde mult si de gradul de prietenie ce exista fata de cei ce vreti sa faceti acel cadou

Puteti sa luati ceva ce le ar trebui in noua lor casa , practic , util si inclin sa cred ca mereu se vor uita cu placere la acel cadou

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Hai sa va zic si din experientele negative ale cadourilor de "casa nou":
- iconita, am primit nu un ci 5, unele mari si argintate; atata doar hmmm......nu toata lumea are aceiasi religie, as fi precauta cu asta.
- tablouri, as prefera sa le aleg singura si a fost o mare problema sa scap de ele
- obiecte de decor, astea le-am dat/aruncat direct ca erau mici
- expresor de cafea, cand nu bem cafea niciodata si pt ca respectii stiau asta ne-au luat si cafea decofeinizata?!?
- dar eu de ex sunt impotiva gatitului la microunde, deci nu am cuptorul respectiv pt ca nu-l vreau

Eu am ramas cred cu o trauma pt ca am primit ataaat de multe porcarii, pacat de banii dati. Pacat ca nu se poarta si la noi ideea cu cecul la un anumit magazin si iti poti alege ceva chiar pe gustul tau.

Ce as face eu in locul Andreei as suna respectiva familie si as intreba ce vor. "Bunul gust" e subiectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Pacat ca nu se poarta si la noi ideea cu cecul la un anumit magazin si iti poti alege ceva chiar pe gustul tau.

Cristiama
, eu stiam ca Sarablu practica ideea cu cecul cadou. Primisera niste prieteni un astfel de cec acum cativa ani.
E o idee f buna intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Fetelor,

Hai sa va zic si din experientele negative ale cadourilor de "casa nou":
- iconita, am primit nu un ci 5, unele mari si argintate; atata doar hmmm......nu toata lumea are aceiasi religie, as fi precauta cu asta.
- tablouri, as prefera sa le aleg singura si a fost o mare problema sa scap de ele
- obiecte de decor, astea le-am dat/aruncat direct ca erau mici
- expresor de cafea, cand nu bem cafea niciodata si pt ca respectii stiau asta ne-au luat si cafea decofeinizata?!?
- dar eu de ex sunt impotiva gatitului la microunde, deci nu am cuptorul respectiv pt ca nu-l vreau

Eu am ramas cred cu o trauma pt ca am primit ataaat de multe porcarii, pacat de banii dati. Pacat ca nu se poarta si la noi ideea cu cecul la un anumit magazin si iti poti alege ceva chiar pe gustul tau.

Ce as face eu in locul Andreei as suna respectiva familie si as intreba ce vor. "Bunul gust" e subiectiv.

cristiama

Cristiama, avem aceeasi matusa cumva??
bifez la urmatoarele:
- icoane in prostie (pe lemn, sticla, in argint...) dar nu le voi agata niciodata (il am pe DD in suflet, nu-l vreau pe pereti)
- cuptor cu microunde (de proasta calitate) desi am specificat CLAR ca nu vreau asa ceva in casa - ca sa ma linisteasca matusa mi-a spus ca-i voi da banii pe el cand voi avea (asta pt ca i-am spus vaaaaaaaai nu trebuia)
- flori (imi plac in general dar nu cele cu tzepi si otravitoare - din cauza de copil si catel)
- tablouri (oribile pt mine, superbe din punctul lor de vedere - sunt bune de rampa pt masinutele celui mic)
Am multumit pt fiecare in parte si mi-a parut pt banii pe care i-au cheltuit...
- feriti-va de rame foto, vase (doar daca nu stiti sigur ca ua nevoie de ele), legati-va mai mult de hobiurile proprietarilor, aaa si fara bibelouri (chiar daca sunt de argint).
Si eu as opta pt un voucher sau i-as intreba direct - cel mai sigur

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Fetelor(Tala si Cristiama) poate sunteti voi asa mai pretentioase, dar poate exista si lume care apreciaza cadourile si mai ales efortul cuiva de a merge, cauta, cumpara un cadou.
Nu toata lumea apreciaza banii primiti in dar.
Aici se practica pana la extrem cadourile tip voucher, gift carduri si chiar cecuri personale si de aceea eu una incep sa apreciez mai mult pe cineva care vine cu un cadou efectiv. Este mult mai usor sa intri in primul magazin care ofera vouchere decat sa-ti bati capul sa cumperi un cadou.

CA sugestii de cadouri de casa noua, eu m-as baza in primul rand pe statutul familiei (daca sunt tineri si la inceput de drum ) si bineinteles pe stilul cuplului.

Mergi la inceput