cadou casa noua

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Nici mie nu-mi place sa primesc obiecte de decor pt ca pur si simplu imi place sa mi le cumpar eu. Nu mi-as bate joc de ce primesc sa le fac rampa de masinute pt copii sau sa le arunc la gunoi dar stau in dulap sau le mai expun cu randul asa, ca oricum nu se potrivesc cu decorul..dar au fost cadouri facute din inima si apreciez efortul. Mie imi place sa primesc si sa si dau lucruri consumabile sau lucruri care nu trebuiesc expuse la vedere ( in caz ca nu le place macar nu tre' sa se simta prost si sa-l mai si expuna) sau lucruri care nu tin o vesnicie, in cazul asta cu casa noua:

- un cos cu cafele, ciocolata si bicuiti asortati frumos impachetat in celofan si leagat cu o funda
- un ghiveci cu o planta exotica sau un ghiveci/cos cu grupuri de plante
- o sticla cu vin si un set de pahare de vin (chiar daca au...paharele se mai sparg)
- daca au des musafiri si le place sa entertain, un set de ustensile pt gratar si un set de condimente de toate felurile eventual si o carte de bucate daca le place sa gateasca
Astea ar fi cateva idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Petra,

Da stiu, sunt pretentioasa!
- DAR desi noi nu prea bem avem acasa intre 15-20 sticle de vin si sampanie cu seturile de pahare aferente! Nu apuc sa sparg in ritmul asta. La cat bem noi avem bautura asigurata toata viata.
- sigur ca incerc sa apreciez si sa nu arunc cadourile dar ce sa fac cu al 3-lea set de sfetnice, chiar daca sunt de cristal? Eu nu am obiecte expuse prin casa, nu aprind lumanari niciodata si sa stiti ca e destul de greu sa scapi de asemenea cadouri; Nu, nu sunt adepta: daca nu-mi place dau mai departe.
Nu-mi bat joc de cadouri, dar asta nu inseamna ca-mi pun pe pereti tablouri doar pt ca le-am primit, si mai sunt si mari, cum scapi de ele?

La sora-mea se poarta cecurile de cadouri, a primit cecuri la un mare magazin de plante de unde a putut sa-si aleaga pt gradina tot ce si-a dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Petra,

Da stiu, sunt pretentioasa!
- DAR desi noi nu prea bem avem acasa intre 15-20 sticle de vin si sampanie cu seturile de pahare aferente! Nu apuc sa sparg in ritmul asta. La cat bem noi avem bautura asigurata toata viata.
- sigur ca incerc sa apreciez si sa nu arunc cadourile dar ce sa fac cu al 3-lea set de sfetnice, chiar daca sunt de cristal?
Eu nu am obiecte expuse prin casa, nu aprind lumanari niciodata si sa stiti ca e destul de greu sa scapi de asemenea cadouri; Nu, nu sunt adepta: daca nu-mi place dau mai departe.
Nu-mi bat joc de cadouri, dar asta nu inseamna ca-mi pun pe pereti tablouri doar pt ca le-am primit, si mai sunt si mari, cum scapi de ele?

La sora-mea se poarta cecurile de cadouri, a primit cecuri la un mare magazin de plante de unde a putut sa-si aleaga pt gradina tot ce si-a dorit.

cristiama

Critiama,
Fara suparare, din ceea ce ai postat tu mai sus, eu inteleg ca prietenii, familia, rudele toti cei care-ti aduc cadouri nu-ti cunosc gusturile ori stiu ca esti pretentioasa si -ti aduc acolo doar ceva cadou asa ca sa nu vina cu mana goala la vreun eveniment.
Legat de multele sticle de bautura pe care le ai, vezi partea plina a paharului : ai rezerve de bautura variata la orice ora in casa si nu mai trebuie sa cumperi ever! Si apoi vinurile si coniacurile cu cat sunt mai vechi cu atat sunt mai bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yourlady spune:

Mie mi-ar placea sa ofer si sa primesc lenjerii de pat pt ca niciodata nu sunt prea multe. Important e sa stim culorile preferate ale celor ce le vor primi. Mie, de exemplu, nu-mi prea place maroul, prefer culorile vii, insa am primit cadou si patura si lenjerie cu maro . Asa ca, am scutit alta data niste bani si am oferit patura cadou, dar stiam ca in casa respectiva se potriveste....lenjeria inca o mai am

Alt cadou potrivit zic ca ar fi seturile de halate de baie cu papuci, eventual prosoape.

Daca doamna respectiva are o placere pentru gatit putem cumpara diverse ustensile, seturi, chestii folositoare sau care i-ar putea usura munca....chestii care in general nu sunt absolut necesare, nu ne induram sa cumparam, dar ne-ar scuti de un efort. Spre exemplu, am robot mare de bucatarie pe care il folosesc pt salata boeuf, sau alte chestii unde imi trebuie cantitati mari, dar mi-ar fi util si unul micut cat sa toc zarzavaturile pt o ciorba sau orice altceva...in cateva secunde e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Da asa am zis si eu, cat de tare poti gresi la o simpla lenjerie de pat? Asa ca de ziua mea am zis ca vreau o lenjerie cu mov.

Ei bine, am primit-o!!!! E mov, mov intens cu dungi f late turcoaz si maron! a, si e creponata!

A si la halat de baie am primit unul f frumos, l-am vazut si la magazin mai e si scump, doar ca e 100% sintetic!

Da stiu, e f greu sa iei un cadou potrivit. De robotelul mic de bucatarie m-am bucurat si eu si il folosesc des.

Mergi la inceput