Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)
Raspunsuri - Pagina 10
menics spune:
floricico, da mai stai darga linistita... ce atatea analize acu' e BB nu te mai tot sresa cu teste peste teste, ai vazut sambutelul, gata, stai cumintica!
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Heei, Menics, dupa dusurile reci de ieri, uite, iti da sora Nico un prosop. Ai incredere in tine si aplica metoda Galli: uita-te in fiecare zi in oglinda si spune-ti "Sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea!"
menics spune:
mai fetelor eu incer sa recuperez si nu reusesc sa citesc ce ati scris de ieri...
va multumesc inca o data pt sfaturi, cat despre cum sa-l cuceresc, cred ca el trebuie sa ma cucereasca pe mine daca vrea sa merga treaba, ca m-am cam "racit " de cand cu discutiile si probl dintre noi...
si mie imi place sa fie alba sau neagra si nu-mi convine deloc zona asta gri in care ma tine..
Manu
guzelnico spune:
Menics, draga noastra, ai inceput sa te pricepi. Ia mai lasa-l si pe 'mnealui sa se framante: ce-o fi cu ea, nu ma mai suna, nu mai imi acorda aceeasi atentie, oare am suparat-o cu ceva ...
menics spune:
dar ce ma enerveaza este ca eu de 4 ani , i-am tot spus ca nu vreau sa ma marit cu el, ca-mi este bine asa si ca daca voi avea un copil va fi in primul rand al meu , si ca eu nu vreau sa tin pe nimeni cu forta...dar el a insistat pana am zis ca are omul tote bunele intentii, vrea sa fim in randul lumii, desi nu ma prea intereseaza pe mine randul lumii... decat un tata prezent dar absent mai bine fara si stiu o treaba ca ma bazez pe mine si nu si pe el...
iar acum cand am zis DA, el ??? sunt eu nebuna???
Manu
menics spune:
da, Nico asa ii fac, din partea mea nici un deget nu mai misc...
nici nu stii cum astept eu saptamana urmatoare... cand toti isi vor vedea ca pana acum de treburi ca doar si-au vazut sacii in caruta, si cand iar nu-i mai calca nimeni pragul... ca asta ma enerveaza cel mai mult... cand au nevoie de bani , vai ce draguti sunt ..dupa, liniste... iar el imi spune : pai nu sunt copii mei, daca pot le dau.. pai asa fara o limita, dar ei chiar nu-si fac nimic???
Manu
guzelnico spune:
Meni, acum 4 ani erai la inceputul relatiei, doreai sa testezi terenul, nu sa te arunci asa cu capul inainte. Problema ai pus-o putin gresit, parerea mea, spunandu-i transant ca NU vrei sa te mariti. Poate trebuia sa- i spui doar ca nu este inca momentul. Pentru ca acum, cand te-ai hotarat la un bb sa ai drumul neted sa-i spui ca doresti ca acel copil sa se nasca intr-un cadru legal.
Nici acum nu e tarziu, se poate drege cu diplomatie. Mai intai tb sa ai "sedinta de cuplu". Puneti pe masa problemele, discutati-le punct cu punct si gasiti rezolvari (care sa-ti convina tie, bineinteles ).
Incepe de pe acum sa-ti stabilesti "ordinea de zi".
micomic spune:
intru si eu un pic, am o caruta de treaba la servici
dar tot m-am uitat printe picaturi la voi.
sa va fie de bine pt masa si cafea si numai bucurii si bebei
maine merg la a doua ecografie, e ziua 13 cm si deocamdata nu am nici o reactie adversa la tratament, ma simt foarte bine ... doar ca tip la lume si pland la filme de se scutura camasa pe mine
in rest prestat mult
guzelnico spune:
Daca el este, intr-adevar barbatul pe care ti-l doresti, va trebui sa lupti pt relatie dar fara sa ii arati si lui, pe fata. Aseaza-te pe scaun, "picior peste picior" si trage tu sforile. Transforma-l pt moment in marioneta si condu-l unde vrei tu. Si el tb sa-ti dovedeasca ca te iubeste la fel de mult si mai ales, ca isi doreste o viata impreuna cu tine. Curaj, judeca la cald si actioneaza la rece!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micomic maine merg la a doua ecografie, e ziua 13 cm si deocamdata nu am nici o reactie adversa la tratament, ma simt foarte bine ... doar ca tip la lume si pland la filme de se scutura camasa pe mine in rest prestat mult |
Ahaaa, acum am inteles de ce ai fost scumpa la vedere. Nu vroiai sa apari asa, ciufulita, smotocita, rumena in obrajori si ... fara camasa. Ai "treaba". Atunci SPOR iti uram! Asteptam vesti bune!