AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Dragele mele, in primul rand va multumesc tuturor pentru frumoasele urari pe care ni le-ati facut!M-au emotionat foarte tare

Am ajuns si noi acasa vineri seara si deja ne-am acomodat.
Ingrid este o fetita frumoasa,dragalasa si cuminte,asa cum ne-am dorit.Doarme mult, papa deja numai de la san,sta cuminte si la baita si ne lasa si pe noi sa dormim noaptea(cel putin pana acum),caci se trezeste doar o data sa pape si apoi iar somn....asadar nu sunt obosita deloc,sunt chiar in forma.
Eu sunt bine, a fost mai greu in primele 24 ore dupa operatie,insa daca te mobilizezi iti revii destul de rapid...va dati seama ca dupa 3 zile de la operatie am plecat acasa,cu Ingrid in brate tot drumul,fara probleme.
Mai greu este cand ma dau jos din pat,atunci doare,dar in rest n-am nici o treaba...asadar si recuperarea e ok, Dumnezeu ne-a ajutat sa iasa totul cu bine pana la urma, desi am fost shokata cand,luni, la controlul de rutina fiind(aveam 36 sapt.si 6 zile si urma sa programam cezariana cam peste 2 saptamani),doctorul mi-a spus ca nu mai plec acasa pentru ca aveam contractii destul de dese(fiind nedureroase eu nu le luasem in seama),iar colul era deschis deja 2 cm. Nu va spun prin ce emotii am putut sa trec in acel moment...ne-a si trimis cu rezidentul lui la spital sa ma internez pentru monitorizarea fetitei si perfuzii pentru mentinerea sarcinii inca 3-4 zile macar(ca sa treaca de 37 sapt.).
M-am internat,inimioara fetei batea bine,m-au pus pe perfuzii pentru incetarea contractiilor,incepand de pe la ora 14 si pana a doua zi,mi-au facut si 2 doze de Dexametazona la interval de 12 ore. Insa,cu tot Gynipralul eu tot aveam contractii,iar in noaptea care a urmat m-a durut foarte tare si mijlocul...marti dimineata,pe la ora 9,mi-a verificat iar doctorul colul,era tot la 2 cm,insa Ingrid era foarte coborata,jos de tot,de acum incepea sa se angajeze pentru nasterea naturala...asa incat vrand-nevrand m-a bagat la ora 12 in operatie...iar la 12.15 a venit printesa noastra pe lume,la fix 37 saptamani,sanatoasa,3130 gr, 50 cm, scor Apgar 9.
Ulterior mi-a spus dr. ca asta era caz de nascut natural,insa daca eu am vrut musai cezariana mi-a facut pe plac...probabil as fi nascut usor,insa nu regret decizia...
Cam asta a fost,pe scurt...
Va
dulce pe toate si promit sa va pun poze cu prima ocazie (dupa ce mai fac cateva,caci deocamdata nu i-am facut deloc poze acasa,abia azi sa-i facem).
Nusy mami fericita de Ingrid Cristiana
andrabirni spune:
Nusy, inca o data ne-ai facut sa fim fericiti si sa ne demonstrezi ca daca ai vointa si optimism, poti reusi!!!!Sa-ti traiasca printesa si sa fiti multi, multi, multi
ani fericiti alaturi de ea!

cipcirip spune:
Nusy
felicitari!!! 

Sa va traiasca shi sa avetzi parte numai de clipe fericite alaturi de ea!!
Bine ai venit pe lume Ingrid Cristiana
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
cipcirip spune:
Andrabirni
multzumesc.
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">

Cirip
Pisik06 spune:
Dragelor,
Unele din voi ma stiti de la Azoospermie, altele de la FIV in Europa (pe atunci in Austria) si ma puteti regasi pe lista de la FIV, la reusite.
Desi am avut probleme mari, Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a daruit un bebe pe cale naturala, imediat ce ne-am intors de la o clinica din Austria, unde urma sa incepem sa facem FIV-ul in aug-sept.2008. Nu a mai fost cazul, pentru ca pe 13 iulie am aflat ca sunt insarcinata.
Tratamentul insa am apucat sa il cumparam din Ungaria si acum ca m-am mai linistit cu toate, m-am hotarat sa donez medicamentele deja cumparate cuiva care are nevoie. Nu le voi vinde, pentru ca banii oricum i-am dat (aprox. 700 de euro parca) si pentru ca stiu ce inseamna sa speri, sa iti doresti ceva din tot sufletul si sa te agati de orice speranta.
Medicamentele corespund unei scheme de tratament pe care am primit-o noi in Austria, voi scrie caracteristicile si pana cand sunt valabile.
Imi doresc doar ca aceste medicamente sa ajunga la cineva care are cu adevarat nevoie de ele si nu are posibilitatea sa le achizitioneze.
Gonal 300NE/0,5 ml – 2 cutii (14 fiole/cutie) – expira in luna 11.2009
Merional 75 NE 10 fiole – expira in luna 11.2009
Suprefact injectabil de 5,5ml – 2 cutii – expira in luna 12.2010
Pregnyl 5000 NE – expira in luna 01.2011
Cine este interesat, rog pm (cu intrebari sau orice), deoarece intru f rar pe la "aspirante" din lipsa de timp.
Voi actiona pe principiul "primului venit"
Rog moderatorii daca cred de cuviinta sa mute postul meu in alta parte sa o faca
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
ioana_p76 spune:
NUSY felicitari!!
Va doresc sa fiti fericiti mereu alaturi de printesa voastre Ingrid Cristina! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ma bucur mult ca ti-ai revenit destul de repede si ca printesa ta e asa cuminte! Abia astept ssa va vad in poze! Multi 
pt voi doua!

toate Azoogirls!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
madibabi spune:
Buna,
Unde in Bucuresti este cel mai ieftin Fiv? La Giulesti am vazut cat costa 1400 euro la care se adauga pretul punctiei?
Eu tb sa fac fiv+icsi ,am spermatozoizii congelati.
Unde ma indreptati?
nusy spune:
Andra,Cirip,Ioana: multumesc mult pentru urari,va
dulce!
Cirip: iti tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa reusesti si sa fie totul ok pana la sfarsit,de aceasta data!Doamne-ajuta!
Nusy mami fericita de Ingrid Cristiana