Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

Citat:

Ca alternativa, va putem propune 2 hoteluri din statiunea Nisipurile de Aur:
1. Hotel Elena 4* UAI - 1547 euro/familie/sejur de 7 nopti in perioada 15-22 august, cazare in family room
2. Complex Primasol Sunlight Sunrise 3*+, AI - 1533 euro/familie/sejur de 7 nopti in perioada 15-22 august, cazare in apartament standard.
[b][blue]

O sa vedem cit este de mare family room la Riu Evrika din Sunny Beach - mergem mami, buni, tati si baiatul - sotul chiar este putin sceptic ca va fi cazare confortabila, bulgarii considera apartament si camerele ceva mai mari care au incastrata din gips carton o camaruta cu 2 paturi, fara ferestre sau balcon, si atunci este destul de incomod pentru al 3 lea adult sau copil mai mare. O sa incercam cu bacsis sa luam un suite care probabil ca are 2 camere adevarate. O sa revin cu detalii dupa excursie.

Am fost in mai la un hotel in Marmaris cu casute, iar family room la casute avea 2 camere reale cu baie fiecare, cu ferestre, balcon camera principala. Anul trecut in Antalya aceeasi structura, dar la Nessebar Palace am avut camera + camaruta interioara, ceea ce ar fi de asteptat sa se repete.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

In Albena gasesti hotele care ofera family-room. Cele de la Gergana, pe care le-am vazut eu, sunt compuse din 2 camere care au o usa comuna. Fiecare camera are un pat dublu + 2 paturi suprapuse + baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui davira

la elenite a mers cineva?
cum se ajunge acolo daca stie cineva
despre hotel royal park stie cineva

merciiii

buna.noi am fost anul trecut in sept. la elenite, hotel andalusia, in acelasi complex cu royal park.
e la cativa km mai jos de sunny beach, dar vad ca ti=a pus cineva o harta.noi am fost cu charter avion si nu stiu exact cum.
la royal beach e ok, stai linistita.ce anume vrei sa stii?

Noi ne-am tot invartit cu criza asta si am platit avans pt. Hotel Laguna Mare, Albena individual, cu masina, 2 adulti+1 bb <2ani, 663 euro de pe 29.06 7 nopti, AI.
A mai fost cineva aici, ca nu prea am timp sa caut in urma..multumesc anticipat.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

kriss79, si eu sunt interesata de elenite si de royak park. sper sa-mi povesteasca davira impresii de anul acesta , ea se intoarce inainte sa plec eu. Am gasit f.f. putine pareri despre elenite. ceea ce am gasit este ca: cazarea este ok, camere mari (desi nu am pretentii), curate . in schimb nu am gasit pareri bune despre mancare si o problema des mentionata erau viespii.

te rog mult, daca ai timp, sa ne povestesti despre mancare: ce, unde, cum? bauturi racoritoare (pt. mine si fetita , ca tati sigur se descurca cu berea), inghetate, fructe.

sunt atat de deranjante viespii? adica iti scot ochii tot timpul? tr. sa te feresti din minut in minut sau mai apare 1-2 la ora? ati avut probleme? intepaturi?

multumesc anticipat.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mai avem o luna pana plecam si am inceput sa-mi fac "temele": am cumparat o harta ca n-aveam si am vazut traseul, azi merge sotul in service cu masina ca am descoperit ca ne-a expirat ITP-ul de la inceputul lunii...ma rog, si am mai scris eu ca vrem sa fim pe vama dimineata, cand incepe sa se lumineze, ca sa facem mare parte din drum cand dorm copiii. Plecand devreme, vom si ajunge devreme, asa ca vrem sa trecem prin Nessebar, sa vizitam ce-i de vizitat si apoi sa ne continuam drumul spre Duni. Acum vine intrebarea: ce vizitam in Nessebar? Am inteles ca orasul vechi, dar e ceva anume? Si cum ajung acolo, e usor, sunt indicatoare?

Fetelor care pleaca zilele acestea le urez vacanta placuta, iar la intoarcere le asteptam cu impresii.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Fetelor,eu iubesc BULGARIA,drept urmare ca in fiecare an am fost acolo la mare,intai la Nisipuri,la Arabella,apoi in Albena la Kaliacra.Din punctul meu de vedere prefer hotelul Arabella in nisipuri.Este mai elegant,mai putin permisiv decat Kaliacra.Serviciile sunt excelente(masa,cazare,divertisment)si sunt turisti din mai multe tari,parca nu te simti ca la Mamaia. La Kaliacra sunt aproape numai romani cu obiceiurile de rigoare:umplerea farfuriilor pana la refuz,cararea a maldere de mancare in camere(ceea ce la Arabella nu e permis),adunarea sezlongurilor de pe plaja pt.toti membrii familiei desi ai dreptul doar la 2 pe camera,vorbit tare,inghesuit la mese cate 10 la o masuta,etc.Serviciile bulgarilor au fost fara repros la ambele hoteluti,dar Kaliacra e bun pt cei cu copii mici care vor pe plaja.
Eu am stat la superior,camera e foarte mare incap usor si 5 persoane in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

GOLDEN YAVOR din Nisipuri va spune ceva ??? Am cazare si AI in august si as fi vrut o parere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vero_vero spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasonia

Fetelor,eu iubesc BULGARIA,drept urmare ca in fiecare an am fost acolo la mare,intai la Nisipuri,la Arabella,apoi in Albena la Kaliacra.Din punctul meu de vedere prefer hotelul Arabella in nisipuri.Este mai elegant,mai putin permisiv decat Kaliacra.Serviciile sunt excelente(masa,cazare,divertisment)si sunt turisti din mai multe tari,parca nu te simti ca la Mamaia. La Kaliacra sunt aproape numai romani cu obiceiurile de rigoare:umplerea farfuriilor pana la refuz,cararea a maldere de mancare in camere(ceea ce la Arabella nu e permis),adunarea sezlongurilor de pe plaja pt.toti membrii familiei desi ai dreptul doar la 2 pe camera,vorbit tare,inghesuit la mese cate 10 la o masuta,etc.Serviciile bulgarilor au fost fara repros la ambele hoteluti,dar Kaliacra e bun pt cei cu copii mici care vor pe plaja.
Eu am stat la superior,camera e foarte mare incap usor si 5 persoane in ea.

dana

Noi plecam in Albena - Hotel Kaliakra o saptamana 5 - 12 iulie.
OFFFF,Dana, de asta imi era si mie frica cel mai tare. Ai surprins foarte bine atmosfera. Noi nu mai avem cum sa renuntam...asa ca mergem inainte. Hotelul mi-a fost recomandat de niste prieteni, mai ales pentru ca avem doi copii mici (Andrei 5 ani juma' si Ioana 2 ani juma').
Mai astept tovarase de suferinta.
Mai merge cineva in aceasta perioada???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi cunoastem mai multe familii (ne tot intalnim in parc cu copiii) care merg an de an la Kaliakra / Albena si sant foarte incantati.
Anul acesta au plecat 14 zile (13-27 iunie) si i-a costat 1600 Euro.

Noi ne orientam dupa buget... si vom merge la 2 Mai. Poate la anul incercam si noi Bulgaria, acum cu criza asta ramanem la un concediu mai modest.

Vreme buna va dorim !

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Noi mergem la Kaliakra, Albena, da' in august...
Pentru noi 2, plus copiii, care oricum platesc doar taxa de statiune de 3 euro, am platit 1.000 euro/7 nopti. E mult, e putin, vom vedea...

N-am mai iesit cu copiii din tara, dar sper sa fie bine. Am preferat Albena ca-i mai aproape de tara si sa nu mergem ca nebunii prin caldura, ca poate nu reusim sa ne luam masina cu aer conditionat pana atunci...

Hotelul ne-a fost recomandat de niste prieteni, da' l-am ales din motiv de localizare pe plaja. Ca n-am chef sa urc, cobor, merg km intregi pana la plaja si inapoi...

O sa vizitam si alte statiuni pentru a sti cum arata si poate la anul revenim. Sau poate coboram spre ecuator...:D

Mergi la inceput