Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)
Raspunsuri - Pagina 6
davira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_banu fetelor care mai plecati in concediu?la noi a mai ramas putin timp...in 30 iunie avem plecarea la nessebar...cine mai pleaca acolo pina atunci sa mai scrie din impresiivacanta placuta va doresc la toate |
anul trecut am fost la nessebar,hotel nessebar mare
suberb
un 8-9 dau mincarii care nu era perfecta
dar...ne-am descurcat
zona-i superba, cu parc pentru copii
curat
davira spune:
la elenite a mers cineva?
cum se ajunge acolo daca stie cineva
despre hotel royal park stie cineva
merciiii
numeioana spune:
Simona, plecati la Ralitsa 3* sau la superior? Te rog din suflet, cand va intoarceti sa intri sa ne spui cum a fost... Ma toto gandesc sa merg acolo si am un baietel de 1 an si 3 luni...vreau sa fie conditii bune... Multumesc!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aissa spune:
Alexa cine stie cand ne iese "gasca". Anul trecut am mers ad-hoc in gasca in CO cu Rozi, decizie luata de pe o zi pe alta, asa ca orice e posibil. Pupici si de la noi!
Si eu iti recomand Arabella, la Bolero tanjesc deocamdata ca nu am reusit sa ma incadrez acolo la pret, dar din Nisipuri pe mine una nu ma intereseaza alt hotel. Am preferat (si asa mi-a recomandat si agentia prin care merg anul asta) sa iau doar 5 nopti la Arabella, decat sa stau 6-7 nopti la un hotel mai ieftin.
Desi e de 4*, eu il compar lejer cu Palace Nessebar, care e de 5*, probabil ca parcul mare de acolo face diferenta de o stea. Altfel, prin comparatie cu alte hoteluri de 4* din Nisipuri, hotelurile Grifid sunt net superioare la calitatea serviciilor, desi putin mai scumpe.
alina2006 spune:
Buna! A rezervat cineva pe www.albena.bg?
Va rog sa-mi spuneti daca da, cum se face rezervarea? On-line sau prin telefon si cum se plateste? E de incredere?
Multumesc!!
mikim spune:
Eu am facut rezervare pt 29 iulie, 5 nopti, pa elenite.
Am mari emotii, inclusiv cu agentia.
O sa incers sa sun la hotel, sa-mi confirme rezervare.
A mai fost cineva pe acolo???? Eu am gasit o ag care a oferit o reducere de 20%, am si un bebe mic, acum are 7 luni, si vroiam ceva linistit.
MAri emotii....
Mihaela, mama Karlei 22.08.2000
28+
LYADA spune:
Noi am fost la Planeta anul trecut - in mare e ok, depinde cu ce experiente personale compari. Statiunea ne-a placut, f animata.
mai jos postarile de anul trecut
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123749
gabiarama spune:
Am tot studiat pe net oferte de cazare la hotelurile din Albena si nu am vazut nici o varianta de 3 adulti + 3 copii(2-7 ani).Stiti cumva cazuri de genul acesta ?
E prima oara cind incercam un concediu cu toti copiii in afara Romaniei .Ce imi recomandati ?
Incerc intre timp sa citesc si capitolele din urma sa vad impresiile voastre ca sa imi fac si eu o idee si sa stiu ce sa caut la agentii.
livia72 spune:
Multumesc mult, Bianca. In mare suna suficient de bine pentru mine. Eu vreau un apartament ca am 2 copii si merg pe all inclusive. Cam nasol cu parcarea...Sper sa ne descurcam.