Vacanta in Turcia (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Bogdanai,m-ai pus pe ganduri parca mi-am pierdut entuziasmul de a mai pleca dar nu mai pot da inapoi,biletele sunt cumparate de mult.Sper sa fie bine mai ales ca avem si bebele micut care doarme ziua.Poti sa imi spui te rog mai multe despre mancare? Am ceva emotii la capitolul asta pentru ca acum 2 ani am fost la hotel efesia si am facut o enterocolita de toata frumusetea de-am ajuns in spital cu perfuzii si tot tacamul ca sa nu mai zic cat am stat in camera si m-am chinuit cu febra si regim alimentar.De aceea anul acesta am ales un hotel de 5 stele si am mers pe mana doamnei de la agentia de turism care ne cunoaste si ne-a asigurat ca este ok din toate punctele de vedere.Ramane de vazut,sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliee spune:

apropos de botanik!!!
anu trecut am fost la side ,CLUB VOYAGE unde a fost destul de ok,si dintre cei cu care am vb acolo unii fusesera cu un an inainte la BOTANIK,si au spus ca nu se compara.. club voyage mult mai bun!!!...se pare ca singurul atu al botanikului este amplasarea intr-o fosta gradina botanica!!!...club voyage asta este intr-o padure de pini,deci diferente prea mari n-ar fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit si eu azi voucherele si biletele de avion, maine bagaje si poimaine dimineata decolam. Sper sa fie ok, incerc sa mai intru de acolo sa va mai dau primele impresii ref la hotel

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki31

Bogdanai,m-ai pus pe ganduri parca mi-am pierdut entuziasmul de a mai pleca dar nu mai pot da inapoi,biletele sunt cumparate de mult.Sper sa fie bine mai ales ca avem si bebele micut care doarme ziua.Poti sa imi spui te rog mai multe despre mancare? Am ceva emotii la capitolul asta pentru ca acum 2 ani am fost la hotel efesia si am facut o enterocolita de toata frumusetea de-am ajuns in spital cu perfuzii si tot tacamul ca sa nu mai zic cat am stat in camera si m-am chinuit cu febra si regim alimentar.De aceea anul acesta am ales un hotel de 5 stele si am mers pe mana doamnei de la agentia de turism care ne cunoaste si ne-a asigurat ca este ok din toate punctele de vedere.Ramane de vazut,sper sa fie bine.

Pentru toata lumea - e vorba de hotel SURMELI Efes - KUSADASI
Despre mancare ... n-am avut probleme de care zici tu. Pot sa-ti spun ce am mancat noi si aia mica in general si a fost ok: iaurt, masline, toate felurile de paine, paste, dulciuri, musaca, orez, gratare, fripturi, lapte, branza, cascaval, shaorma, vinete pane, rondele de ceapa pane, un fel de gulas (niste carne cu tot felul de sosuri) etc. Nu foarte pe gustul meu, cam multa mancare gatita (adica cu sos), dar buna, nu era veche sau stricata. Poti sa mananci cu incredere.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Crinutz, la ce hotel ai stat in Bodrum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Crinutz, la ce hotel ai stat in Bodrum?

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

La Aegean Dream resort, 5 stele, in corpul recent renovat "select dream" care avea ceva mai multe facilitati decat cel standard desi si acolo era frumos. Nu am intrat intr-o camera standard dar cred ca era ok. Iar la noi era frumos ca am stat la parter si aveam piscina in fata camerei. Era o piscina in care faceau o baie doar cei care stateau acolo, in acele camere adica nu venea oricine din tot resortul si deci nu era galagie. Dar era f cool sa iesi din camera direct langa piscina albastra.
o sa pun si poze dar trebuie sa le recuperez de la prieteni.

oricum camera a fost fff ok, mare, cu plasma, baie mare in care aveai de toate de la sapun in dipensere mari dove pana la sampon dove (eu m-am carat cu toate dupa mine, daca stiam....), iti puneau crema de corp, balsam si un sampon in niste recipiente micute gen crem, uscator, papuci ca lumea din prosop nu din aia carpa, halate de baie, etc. La unii le facea aranjamente din prosop cu petale (la noi nu au ajuns sa ne faca....).
Cam asta despre camere. Restaurantul f bine aprovizionat, priveliste super de la masa, apusuri superbe, animation team dementiala, spectacole nu f elaborate dar haioase (ne-am stricat de ras), mini disco pt copii f tare, topogane pt cui ii place, cam de toate...

a fost f frumos, nu m-am asteptat !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Multumesc pentru raspuns,m-am mai linistit pentru ca sincer la capitolul asta aveam cele mai mari emotii dupa experienta de acum 2 ani.Concediu palcut fetelor care urmeaza sa plece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Buna, scriu si eu, poate intereseaza pe cineva, stiu sigur ca mie mi-ar fi placut sa stiu cateva din astea pana sa

plec si nu am gasit pe nicaieri. Deci primul concediu in Antalya a fost anul trecut la hotel IC Santai (nu l-am

ales eu, dar a trebuit sa reprogramez concediul si era singurul disponibil) de 5* in Belek cu UAI. Am fost cu

masina, am mers o zi si o noapte, o singura masina, nu am avut nici o problema, (am pierdut drumul in Bulgaria cu

tot GPS-ul, noroc ca aveam o harta pe laptop), peisajul este superb cel putin ultimii 200-300km cand treci muntii -

stiu ca vedeam pe gps ca mai avem 70km si eram disperata ca eram tot in creierul muntilor si ma gandeam mereu cand

vedeam ca se despart muntii ca iesim dintre ei si vad marea si am vazut-o abia dupa ce am ajuns la hotel. Intr-una

din plimbarile cu masina in Lara am vazut hotelul Delphin Palace DeLuxe si am ramas impresionata de cum arata, cum

am ajuns in camera l-am googled. Si am vazut ca era in topul preferintelor romanilor, cu un pret aproape dublu fata

de Santai. Asa ca anul asta am zis hai la Delphin 14 zile cu avionul, ca cum ne permitem, dupa criza cine stie...

Sotu a visat saracu 6 luni la fripturile de miel (pana atunci nu era chip sa guste miel) si bineinteles ca nu a

avut parte de ele.
Comparatie personala a drumului cu masina sau avionul - ca bani noi ajungem tot cam pe acolo, daca ma gandesc ca

fac 2 zile pe drum, ca nu imi place sa dorm in masina (de fapt cred ca nu ii place nimanui), deci platesc o camera

la un hotel pe drum, mancam toti 3 in cele 2 zile si am urat dintotdeauna mancarea din punga - la scoala mai bine

faceam foamea decat sa mananc pachetelul de acasa. Bineinteles ca ne-am oprit prin toate OMV-urile din drum ca

aveau loc de joaca sa se mai dezmorteasca Adi (avea 2 ani anul trecut), ne luam suc,apa el toate prostiile si cate

o masinuta. Cu avionul sincer nu mi-a placut - nu imi place sa depind de altii. Sunt din Rm Valcea si am plecat din

Bucuresti - am plecat de acasa cu 4 ore inainte de imbarcare, sa fiu sigura ca ajungem. Plus alte 2 ore inainte de

decolare sa fim in aeroport. Alte 2 ore zborul, noroc ca am fost cu Tezul si nu ne-au mai tinut si prin aeroport...

Si un alt stres al meu cu avionul sunt bagajele. Cu masina am plecat de abia se inchidea portbagajul si am venit si

mai full - tot locul din fata dreapta si in spate pe jos era plin... Acum a trebuit sa intru in 2 genti si am stat

si mai mult. Noroc ca i-a mai crescut lui Adi piciorul acolo si nu ne-am mai intors cu papucii, sandalele, adidasii

si am avut loc sa iau rahat si bomboane pentru vecini.. Noroc si ca am dat peste o turcoaica draguta la aeroport -

cele 2 genti aveau 64kg, noi aveam voie maxim 60kg, dar nu a zis nimic si a trecut 52 pe bilet. Ca sa nu mai zic ca

nu am dormit noaptea stresata ca imi depaseste geanta 32kg si nu mi-o urca in avion... Deci de acord ca e mai

obositor cu masina, dar e MUUUUUL mai relaxant in acelasi timp - fac ce vreau eu oricand si peisajul merita. La

anul cu masina clar, pana si Adi acum la 3 ani mi-a spus ca la anul vrea cu Honda.
Hotelul m-a dezamagit total anul acesta (Delphin Palace) - stiu ca multe o sa-mi sariti in cap, dar e punctul meu

de vedere si poate mai ajuta pe alti oameni simpli ca mine. Cred ca este prea #fancy# pentru mine (scuze, dar nu

gasesc cuvant echivalent in romana, poate #de fitze#). Stresanta rau de tot faza cu bacsisul - eu stiu ca turcii

l-au inventat, dar nu mi se pare normal sa-mi spuna ghida dupa un drum de 15km sa las daca vreau ceva soferului ca

m-a adus repede, doar asta ii e meseria, nu? Trebuia sa-i dau lui Cristi tot salariul meu pe un an ca m-a adus anul

trecut 2000km? Sau sa vina camerista cu pumnul de marunt sa-mi bata la usa sa ma intrebe daca vreau schimbat ca o

sa am nevoie.. Sau sa fie in restaurant cutii pentru bacsisul bucatariei - sunt in concediu intr-un loc de vis, de

lux, unde nu stau sa ma gandesc ce amarat e turcul ca nu are din ce trai, si trebuie sa-i dau eu 1-2E... La Santai

nici nu am vazut persoana care ne facea curat, aici venea mereu cu minibar numai cand dormea Adi.La Delphin nu ne

schimbau lenjeria zilnic, la Santai da. Nu zic ca eu o acasa o schimb la saptamana, nu zilnic, deci nu ma

deranjeaza, dar am incercat sa vad pentru ce are un pret dublu si e asa bine cotat...
Eu ma duc la mare pentru mare, daca vreau piscina ies in curte sau pe balcon intr-o galeata.. La Delphin nu ai voi

cu scaunele si saltelele mai aproape de 30-40m de mare, suficient cat sa nu o auzi sau sa simti briza. Deci stau ca

la noi pe prosop (desi am vazut ca am fost singurii nebuni care au stat asa). La Santai puteai sa le duci si in

mare, nu era nici o problema...Aceiasi discriminare ca peste tot - la toate piscinele frigidere pline cu de toate

si baruri, pe plaja sufletu'. Repet nu ma deranjeaza sa merg 200-300 de m, vorbeam doar de ce ti se ofera..
Unul din cele mai grave lucruri - mancarea. La Santai aveai in fiecare seara grataruri - peste de vreo 3 feluri,

pui si nelipsitul miel, piure tot timpul si fel si fel de lucruri care se pot manca. Aici miel am avut 1 zi din

cele 14 zile, peste mai era, dar nu mereu - au avut seara de peste in care nenea bucataru imi taia mie bucata din

rechin cat vream eu si mi-o frigea - ce sa-ti spun ca trebuie sa stau 1 ora la coada sa iau o bucata de rechin ales

de mine, parca nu puteau sa-l faca pe tot si isi alegea fiecare bucata. Fel si fel de mancaruri gatite - stiu ca

aici iar o sa sariti toate - dar daca imi pun 1 frunza de patrunjel ornata cu branza de capra cu kiwi si un cleste

de crab nu inseamna ca mananc, inseamna caa iau unul sa giust sa pot sa ma dau mare ca am mancat nu stiu ce... Nu

zic ca nu or fi si 1-2 carora chiar sa le placa, dar va spun ca m-am uitata la lume in farfurii (aveam balconul

deasupra terasei) si cand dormea Adi inevitabil ii vedeam ce mananca - cartofi prajiti cu cascaval ras cu ketchup,

spaghetti cu sos si pui la rotisor. Si iar ce mi s-a parut JENANT la asa hoptel sau la asa pretentii - intr-o seara

au avut rulada de miel care nu s-a mancat, a doua zi au avut o tocana cu aceeasi rulada....... Toate sosurile si

toata mancarea picanta - adi nu prea a avut ce sa manace - mancare pentru copii - macaroane foerte simple peste

care nu aveaio ce sa pui ca toate sosurile erau fierte, cartofi taiati mar copti si carne de pui la cuptor. Cam

atat a fost pentru ei. Dimineata era un chin sa gasesc pe undeva un ou fiert - la Santai aveaui oua fierte 5 min

si oua fioerte 7 min. Deci la Delphin mancare variata, dar nu prea aveai ce sa mananci de fapt...
Iar citisem ca este un hotel foarte bine cotat pt activitati pt copii - poate pentru copii de peste 7 ani -

leaganele, trambulina, casutele pentru copii mici erau inghesuite intr-un colt, nici nu il puteam da in leagan ca

il loveam de palmierul din spate, casuta cu geamurile rupte, la miniclub fusese candva mocheta pe jos, dar era

partial acoperita de nisip - nu adus atunci pe picioare se vedea ca nu fusese maturat nicodata se pietrificase cu

mocheta cu tot, toate rupte, decolorate, atarnate...
Si cel mai deranjant lucru la tot hotelul sunt romanii - sunt mult prea multi si deranjanti. Vezi oameni simpli

englezi, germani, chiar rusii si vezi cate una cu papuci cu tocuri de 10cm aurii pe podul de blani de peste nisip

pe plaja, cu mega ochelari aurii, cu 10 lanturi si cercei si o tona de machiaj - nu trebuie sa zica nimic, sigur e

romanca - si chiar erau foarte multe... Sau dai 2000 E sa te simti bine in concediu, te duci cu barca si vii si te

certi cu barbatul pe plaja de ce i-a dat 50Euro ca ea reusise sa il convinga sa le ia doar cu 30 ... jenant... In

ultimele 2 zile au venit in camerele de langa romani - cand au intrat in camera prima data eram in pat langa Adi

care dpormea . Cand au dat cu usa initial am crezut ca e cutremur, asa s-a miscat patul.. si ganditi-va ca au

vizitat toate cele 4 camere ale grupului.... si dulapurile apoi, si baile, si terasele... Si seara am gasit acelasi

grup vsel la bar - un bar de vreo 10m, trei fete pe scaunele din dreapta, trei baieti pe cele din stanga, intre ei

un singur om care nu a rezistat mai mult de 5 min, si asa discutau intre ei....
Si ca sa imi intregeasca parerea despre noi - in Antalya pe aeroport toata lumea cu un zambet, un welcome, ceva.

Ajung in Otopeni, Adi abia astepta sa il vada pe bunic, si bineinteles ca s-a dus gramada la controlul

pasapoartelor, la care paznicul - tineti-l pana la linia galbena, ce nu intelegeti romaneste? (in traducere welcome

back)....
Deci depinde pentru ce va duceti la Delphin si ce asteptari aveti fiecare - daca sunteti genul normal si reti doar

sa va dimtiti bine eu zic sa va ganditi la alt hotel pentru ca nu merita diferenta de pret... Eu una nu m-am

simtit bine... (nici rau, dar nu a fost cum ma asteptam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Si inca ceva - anul trecut am fost 10 zile de pe 20 septembrie, vremea a fost superba, apa marii foarte calda. Acum am fost de pe 4iunie - 18 iunie, si deja era prea cald, langa mare nu simteai caldura, dar nisipul ardea groaznic, si apa au fost 2 zile in care mi s-a parut gheata - nu stiu daca chiar era rece sau era prea cald la soare si asa parea... Deci ca vreme e mai bine in septembrie, poate ma mai duc o data la toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Totonica, profit de ocazie sa te intreb cum a fost cu aerul conditionat la Ic Santai. Noi plecam maine acolo si sper sa fie bine mai ales ca mergem cu pitica de un an si cinci luni.

Si inca o intrebare pt toate fetele care au mai fost in Turcia. Ati avut cu voi ceva contra tantarilor? E nevoie de asa ceva? Mai ales ca nu am gasit nici un spray sa poate fi folosit pt copii sub 2 ani.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput