Vacanta in Turcia (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

si noi plecam maine cu avionul in Antalya-hotel Miracle, sper sa fie pana la urma o vacanta reusita.
mai pleaca cineva maine cu avionul din Baneasa spre Antalya?
revin cu detalii la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ne-am intors aseara din bodrum. A fost fff frumos. O sa va povestesc cat de curand cum a fost.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

crinutz,

chiar sunt curioasa ce ne povestesti despre bodrum.vreau sa aleg si aceasta destinatie.

unde e aeroportul,cat dureaza transferul si ce excursii poti faca in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Bonsai, noi am fost cu masinile si daca ar fi sa ma mai duc o data tot asa as face pt ca nu se merita sa dai atatia bani pe avion. A fost f ok drumul, am avut in fiecare maisna copii mici deci...au rezistat eroic. Drumul e f frumos mai ales in turcia, autostrada de zeci de km cu leandrii de toate culorile pe mijloc.....palmieri, sosele super, peisaje f frumoase..chiar se merita. Canakkale unde am stat o nopate popas e f frumos, e port si chiar ai ce vedea in el. Exista acolo calul troian care a fost in acel film celebru, buticuri, magazine cu reduceri super, vapoare, pescari, fff frumos ce sa mai....Terase pe faleza cu zeci de oameni care joaca la mese table si remy....o alta lume.
In Bodrum am avut senzatia ca sunt in grecia. Am mers destul de milt pe trmul marii iar peisajul e de vis.

Hotelul f misto, am avut ceva ob la cazare dar in cauza agentiei de la noi. Am avut camera la perter care iesea direct in piscina....era mai deosebit. in rest manacare la greu, bautura la fel, restaurante a la carte, plaja destul de ok, topogane super pt cui ii place, 2 piscine mari si una mica de copii dar ceea ce ne-a delectat a fost echipa de entertaiment care a fost super tare. Tot concediul a fost un ras....
Sunt multe de spus dar nu-mi vin in cap acu. O s apun si poze dar tre sa le sortez.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Salut ,

Din experienta voastra, ce imi puteti spune despre rezervarile facute direct pe site-urile oficiale ale hotelurilor din Turcia, fara agentii intermediare (ma intereseaza in special in Kusadasi) ?

A procedat cineva in acest fel pana acum ? Rezervarea facuta direct la hotel a fost ok, au fost sau nu probleme la receptie in momentul sosirii ?

De ce intreb asta : am 2 variante de sejur in Kusadasi - una prin rezervare directa cu 40 E/noapte/persoana in camera dubla pretul de la receptie si alta, prin agentie, cu 46 E/noapte/persoana in camera dubla (sistem all-inclusive in ambele cazuri, aceeasi perioada, acelasi hotel de 4 stele, camere cu vedere la mare).

Partea proasta e ca agentia cere avans de 30% si daca nu mai pot pleca in sejur, nu-mi pot recupera banii de avans decat daca inchei cu agentia asigurarea storno (45 RON/persoana), dar motivele renuntarii la sejur trebuie sa fie intemeiate si justificate cu acte, altfel daca renunt la sejurul luat prin agentie fara asigurare storno sau pe motiv neintemeiat (cu asigurare) pierd banii de avans. A, si nu pot incheia asigurarea daca nu am pasaport, eu nu am si dureaza 20 zile emiterea lui in regim normal, daca vreau la urgenta platesc suplimentar. Pana imi iese mie pasaportul este posibil sa nu mai gasesc camere libere la hotel, prin agentie.

Una peste alta, sejurul prin agentie ma "seaca" la buzunar cu o suma frumusica (in comparatie cu rezervarea directa la hotel), pe care as prefera s-o folosesc in alt scop - cumparaturi, excursii optionale, etc.

Pe cand la hotel platesc in momentul sosirii, nu am nici-un alt fel de obligatie.

Ce sa fac ? A mers cineva pe rezervare directa la hotel ?
Multumesc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kalid

Pt. XIO:

Este in Kusadasi, Hotel Sealight, au si site (sealighthotel.com) (sper sa nu se considere reclama, dar mie chiar mi-a placut). Am fost cu Rezeda (dar anul asta am schimbat agentia: Carpe Diem).
Anul trecut am platit 1200 (parca) euro pt. 7 nopti (camera tip family room).

kalid si copiii : alex (5 ani) si ioana (10 ani)

Multumesc mult , Kalid!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie daca trebuie procura legalizata pentru a intra in Turcia cu masina firmei (by the way, firma e a mea si masina e achitata integral).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salut, am tot citit ce ati scris, o intrebare aveam, nu e nimeni care merge sau a fost in Alanya/Incekum?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutza

dianapas, te rog cand vii sa imi spui si mie cum a fost.
asa stiri la cald...
noi plecam pe 29 august asa ca deocamdata mai avem de asteptat.
ma intereseaza si cum arata acest tip de camera care in poze arata totusi destul de mare.
va duceti cu masina?
cat va costat biletul?

vacanta placuta si sa auzim de bine.

albinutza

albinutza, plecam cu avionul. Nu am optat pentu masina, am scos-o din calcule de la inceput, copiii fiind mici si drumul lung.

Nu mai stiu cat am dat pe bilete, o sa ma uit acasa pe chitanta si iti spun. oricum, peste 2000 Eur.

O sa fac poze la camera si le voi trimite.

Multam de urari, sper sa fie ok in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilola80 spune:

e prima data cand scriu, vineri ne-am intors de la Botanik si ma gandesc ca poate ajuta pe cineva relatarile mele.
am fost cu fetita de 11 luni. hotelul e intr-adevar pt familii cu copii.
partea de restaurant/ baruri e super OK, era mancare fiarta si blender langa, biscuiti pt copii si ceva budinci. mai erau pui, curcan, peste facute pe gratar care se puteau da bebeilor, si multe fructe. daca cereai apa, iti dadeau o sticla, la fel la bere, chiar si vin. nu faceau economii.
plaja e cu pietre mari, trebuie sa umbli incaltat. sunt 2 patrate amenajate cu nisip pt copii.
pe plaja si la una din piscine sunt baldachine, bune pt stat cu copiii, alaptat,...
partea de hotel e slabuta, nu e un hotel propiu-zis, sunt mai multe corpuri. camera noastra era despartita de cea vecina printr-o usa prin care se auzea absolut tot; la fel se auzea tot de pe coridor. camera e mica pt un hotel de 5 stele, dar are un pat dublu si unul simplu. usile de la baie si de la intrare scartaiau f tare. la ora 3 veneau pe coridor cu caruciorul cu bauturi pt minibar, faceau galagie; daca asta e ora de somn, ghinion.
gradina e superba, te poti plimba la umbra si ziua.
sezlonguri se gaseau la piscina, mare si dupa-masa si hotelul era plin. bataia era pt baldachine pe la 6-7 dimineata.
partea proasta - ceilalti romani, cam multi. noi stateam la o piscina cica pt relaxare, unde era un semn sa nu faci galagie, nu era nici muzica. in ultimele zile au venit 2 grupuri de romani care efectiv tipau - ei asa vorbeau intre ei. erau si multi rusi, dar eu personal n-am ce sa le reclam.
din experienta avuta daca mai mergem in Turcia mergem doar la hoteluri cunoscute. Botanikul era superlaudat si tot am avut surprize.
vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput