Vacanta in Turcia (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Buna. Daca se intoarce cineva de la su sesi deluxe sa-mi spuna si mie ce impresii si-a facut. Si daca se poate ce ruta a ales. Va multumesc.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Raldi eu plec acolo pe 25...o sa intru sa povestesc ce si cum. Despre ruta...nu te pot ajuta pt ca noi mergem cu avionul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Puisor,
Anul trecut cand am fost la Papillon Belvil am avut asigurare Allianz. Nu am avut insa nici o problema de sanatate cu cel mic, insa i-am ales pe ei la recomandarea unei prietene care fusese in vacanta in Antalya si fetita ei a facut enterocolita. Au stat o seara in spital, dar nu au platit nimic. Au sunat si au verificat si atat.
Vacanta placuta!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

deci,
imi voi raspunde singura la intrebari,deoarece m-am intors din lara si in afara de o mica "cearta" pe net vis-a-vis de intrebarea lansata de mine intre 2 colege care posteaza vad ca tot nu am aflat nimic.

in concluzie,poate ca ce scriu eu aici va folosi cuiva:am stat 7 zile si am ales urmatoarele-in ziua 2 o baie turceasca la hamam in lara(nu la hotel unde e mult mai scump),o excursie pe varful tahtali la 2365 m si un pranz la o pastravarie,si un spectacol cu Fire of Anatolia.as mai fi ales dar nu mai prea aveam timp de plaja.

daca vreti amanunte ,intrebati!

sejur placut celorlalte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi Yagmur

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raldi spune:

Multumesc Madau. Drum bun si asteptam vesti.

dumitrescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

deci,
imi voi raspunde singura la intrebari,deoarece m-am intors din lara si in afara de o mica "cearta" pe net vis-a-vis de intrebarea lansata de mine intre 2 colege care posteaza vad ca tot nu am aflat nimic.

in concluzie,poate ca ce scriu eu aici va folosi cuiva:am stat 7 zile si am ales urmatoarele-in ziua 2 o baie turceasca la hamam in lara(nu la hotel unde e mult mai scump),o excursie pe varful tahtali la 2365 m si un pranz la o pastravarie,si un spectacol cu Fire of Anatolia.as mai fi ales dar nu mai prea aveam timp de plaja.

daca vreti amanunte ,intrebati!

sejur placut celorlalte!!!!

cred ca la mine te referi,ca si eu intrebam "ce se mai poate face in Antalya inafara de stat in hotel toata ziua".Nici eu n-am aflat absolut nimic decat ca cica vorbesc "in necunostinta de cauza".Iar cine era in masura sa vorbeasca in cunostinta de cauza nu ne-a spus nimic,decat ca e preferabil sa cumparam excursiile de la agentiile cu tarife mai mari

Dar sa lasam asta.Bine ai venit inapoi.Pe mine chiar ma intereseaza amanunte despre excursia pe care ai facut-o pe varful ala si despre pranzul la pastravarie.
Sper sa ai un pic de timp si chef sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

jasmine,
excursia acostat 45 euro de pers,pt copil de 4 ani gratis,pt copil >6 ani cred ca era 25 euro.
am plecat la ora 9 de la hotel fame residence din lara si ne-am intors la orele 17.varful Tahtali e la 2365 m de unde vezi tot golful antalya ,pe munte vulcanic,peisajul e spectaculos,urcatul cu telecabina de asemenea.la intoarcere,pranzul la Ulupinar,cu mesele plasate pe rau,iar in apa sunt pastravi si rate.copiii sunt foarte incantati,restaurantul e pitoresc,iar pastravul e servit copt in vase de lut.
sa nu uit,drumul dus-intors e de-a lungul coastei golfului si ai ocazia sa vezi marea si diferite orasele.
mie chiar mi-a placut si recunosc de asemenea ca am luat excursia de la ghid,ca singura nu aveam curajul sa plec,mai ales ca nu prea se vorbeste engleza ci doar limba rusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

suna foarte tentant!
cam la ce distanta de Lara e muntele Tahtali?
cam cat ati mers cu autocarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Buna.

Pleaca cineva sambata (20.06) spre Turcia? Nu conteaza unde (noi mergem in Ozdere, la 35 km de Kusadasi, la hotel Grand Efe).
Noi plecam singuri (adica doar o masina) si cautam un partener de drum macar prin Bulgaria...

Mersi!

kalid si copiii : alex (4 ani) si ioana (9 ani)

Mergi la inceput