Vacanta in Turcia (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

salutare.a stat cineva la ELA RESORT?imi puteti spune impresii.ma tenteaza pt ca am vazut pe net ca au un club pt copii care pare interesant,Fox kids.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ioana_mada, am stat noi acum 2 ani de zile si ni s-a parut superb. Nu avem nimic de comentat, totul este la superlativ, dupa experienta noastra.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Xio, daca vrei sa te zapaceasca soarele...

In iulie e imposibil de stat la plaja, poti sa stai la soare doar dimineata si dupa-amiaza tarziu;

dimineata soarele rasare din spatele plajei (invers ca la Marea Neagra), si daca hotelul e chiar la marginea plajei (cum e Grand Ozcelik), o sa fie umbra pana spre ora 9-10,

de excursii nu mai zic, temperaturile depasesc lejer 40 grade celsius in miezul zilei...aaa, daca vrei sa stai la piscina, sub umbrela, sau sa dormi in camera la racoare...da, poti sa mergi linistita in luna iulie

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

buna fetelor, unde ati facut asigurarile medicale, dc se pot scrie sa nu fie considerata reclama.noi mergem de pe 20 iunie in Antalya cu fetele, una de 1 an si cealalta de 5 ani; ma interesa dc exista vreo conventie intre ministerele sanatatii;tr sa platim dc "Doamne Fereste" se intampla ceva si venim cu chitantele apoi in Romania spre a fi decontate;
mai merge cineva cu copii mici de pe 20 iunie in antalya-hotel Miracle?
poate facem o echipa acolo...
Elena, mami de 2 printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi am facut mereu asigurarile de RAI si n-au fost nici un fel de probleme. Chiar am spus mai devreme ca una dintre prietenele cu care am fost a avut probleme cu ce mic si a stat in spital, i-au facut cei dew la RAI decontarea imediat, in 2 zile. Fara o mie de hartzoage, faxuri si alte nebunii. Acolo le facem si anul acesta.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Noi am facut mereu asigurarile de RAI si n-au fost nici un fel de probleme. Chiar am spus mai devreme ca una dintre prietenele cu care am fost a avut probleme cu ce mic si a stat in spital, i-au facut cei dew la RAI decontarea imediat, in 2 zile. Fara o mie de hartzoage, faxuri si alte nebunii. Acolo le facem si anul acesta.

RAI inseamna RAI ASIGURARI - Roumanie Assurance International S.A?
la ei pe site scrie ca asigurarea medicala se poate comanda si plati on-line

difera cu ceva fata de asigurarile oferite de altii?de agentiile de turism,de exemplu?

e mai scump la ei decat la altii?

asigurarea de baza,"Turist",vad ca se face numai pt tari din spatiul Schengen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

mersi bebe_beca.e adevarat ca nu prea au verdeata la ELA;asa citeam pe netin opinia unui turist.La GLORIA SERENITY a fost cineva?Au atractii pt cei mici,de 2 ani jumate mai exact?mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana _mada prietenii nostri cu care mergem anul asta au cam batut Turcia in vacanta cu copiii si le-a placut enorm Gloria Golf. Au fost anul trecut. Am inteles ca e lipit de Serenity si de Verde si poti folosi facilitatile de la toate 3. Oricum, ei mi-au zis ca la Gloria Golf este locul de joaca, parcul acvatic si toate atractiile pentru copii, am vazut pozele si intr-adevar arata superb. La Serenity am inteles ca e mai de cupluri asa, e mai liniste si nu au facilitati pentru copii. Singura chestie care i-a deranjat (serviciile au fost la superlativ) a fost ca faceau mult pana la plaja, trebuia sa treci pe un pod, pe un fel de rau care despartea plaja de vile...In rest numai de bine. Cica pentru copii e un paradis. Vroiau si anul asta tot acolo dar i-am convins sa incercam si altceva, acum daca o sa fie mai nasol la Sungate sigur o sa mi se sparga in cap aceasta decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine habar nu am daca difera sau nu, poate doar la pret, ca in rest toti ofera cam acelasi lucru. Ideea era ca-s seriosi si dau banii imediat, fara sa te plimbe, fara 1000 de harztoage. In fond asta conteaza mult, pt mine cel putin....Merg tot pe mana lor pt ca-s verificati, nu risc..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Madau, acum am intrat si eu pe site-ul RAI. Voi ati facut asigurare simpla sau cea premium?

A avut cineva asigurare la Allianz? A fost ok?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput