Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 24
lidiadanaila spune:
ANCULINA...pai pe 19 , ramine sa ne gasesti tu , [fam.danaila]....si atunci o sa facem paralela intre delphin si royal la un coctail !!!!....toate au bile albe si negre la cite ceva !!!!....oricum astea sunt cam in top pentru familii cu copii , raport calitate pret , sa nu fie un resort prea mare ca suntem comozi, etc.
lidiadanaila spune:
Fetelor....ce politici au turcii in caz de vizite ale prietenilor sau rudelor de la alte hoteluri ?? De ex , noi o sa fim la royal wings , si in aceiasi perioada o am pe cumnata cu socrii la miracle ???Credeti ca ne putem vizita ?? Cind am stat la delphin acum 2 ani , eu si baietelul nu prea purtam bratara la mina [i-am rugat pe cei de la receptie sa o capseze mai larga], si le tineam prin genti si buzunare....insa intr-o zi cind am plecat de pe plaja sa intram in resort , m-a intrebat un turc de bratara !!! Ce stiti ???
Anculina spune:
Lidiadanila
Cand am fost tot la Royal Wings in 2008 erau o gramada de romani, chiar in aceeasi perioada cu noi au fost la acelasi hotel niste cunostinte si am aflat ca am fost la acelasi hotel in aceeasi perioada dupa ce ne-am intors in tara, acolo nu ne-am intalnit
Asa ca nu prea stiu cum sa va gesesc eu...Sa punem un carton cu numele vostru ca la aeroport...
In legatura cu accesul altor persoane care nu sunt cazate in hotelul respectiv, nu stiu cum va mai fi vara asta, dar in 2008 erau extrem de stricti. Nu aveam bratari, aveam carduri de acces, insa noi am fost cu masina si am iesit de cateva ori din resort si am fost sa colindam prin Antalya (orasul), iar la intoarcerea in hotel, ne-au verificat foarte strict, zici ca ne cazam din nou...Asa ca, la cum am vazut ca ne-au verificat pe noi, care de fapt eram cazati acolo, imi inchipui ca altii care nu sunt cazati acolo nici nu intra...dar nu stiu sigur...Noi n-am primit vizite, am avut tot asa niste cunostinte care au fost in aceeasi perioada la Concorde, insa am aflat tot dupa ce am revenit in tara...
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
lenca spune:
Din pacate pentru toata luna iunie-iulie nu mai sunt locuri la acest hotel, asa ca ne-am hotarat pana la urma la un hotel in Kemer-Hotel Limak Limra, incepand cu 28 iunie pentru 7 nopti.
A mai fost cineva la acest hotel, ne dati si noua detalii.
Va multumesc, Elena -mami de 2 printese
Bebe Beca spune:
Lidia, o varianta de a va vedea este sa va intalniti pe plaja.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
lidiadanaila spune:
ANCULINA , sa-mi trimiti un pm cu numele de familie al vostru !!....ce nu poti intreba la receptie unde sunt cazati ixulestii ???.....si va sun pe fixu' din camera....tre' sa ne gasim !!
madau spune:
Am facut si noi azi rezervarea pt ELA QUALITY, din 15 iunie. Abia astept
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX