Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 23
ligia13 spune:
Nu nu, nu e numai o agentie!
Dar daca de la Tez Tour vine ca e stop sale..pot sa ma dau eu peste cap...ca nu am de unde scoate locuri!
Cat despre Letoonia ai dreptate...sper sa nu fie probleme!
bb_yasmi spune:
ligia mi se pare cam ciudat sa fie stop sale de pe acum la asa multe hoteluri. ai incercat la mai multe agentii??
da, cine a fost la letoonia a fost la hotel, nu la bumgalow.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Anculina spune:
Noi am fost si in 2008, dar fara fetita, iar acum ne-am luat iar bilete, mergem cu fetita de data asta in Antalya, la Royal Wings.
E de vis, merita toti banii, e un paradis atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Pentru copii au atata de multe optiuni, piscine, aquaparc, parc de distractie,incat data trecuta ne-a parut asa de rau ca nu am luat-o cu noi...
Am luat deja biletele.
Perioada 16 - 23 iunie. Mai vine cineva?
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anculina Noi am fost si in 2008, dar fara fetita, iar acum ne-am luat iar bilete, mergem cu fetita de data asta in Antalya, la Royal Wings. E de vis, merita toti banii, e un paradis atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pentru copii au atata de multe optiuni, piscine, aquaparc, parc de distractie,incat data trecuta ne-a parut asa de rau ca nu am luat-o cu noi... Am luat deja biletele. Perioada 16 - 23 iunie. Mai vine cineva? "In Our Darkest Hour In my Deepest Despair Will you still care? Will you be there? I'll never let you part For you're always in my heart!" |
Cat te-au costat biletele, si prin ce agentie ai luat?
lidiadanaila spune:
ANCULINA ne suprapunem nitel ca si perioada , suntem 2 familii , incepem pe 19 , stam 10 nopti.....ca si pret pentru YUPPY ...10 nopti camera see view , copil 6 ani , avion , toate taxele incluse , 2300 euro....abia astept , am mai fost in turcia acum 2 ani la delphin pallace.
yuppy spune:
Lidia, din pacate anul acesta avem buget de criza, trebuie sa ne multumim cu Bulgaria sau Grecia( depinde ce oferta gasim).
ligia13 spune:
Din motive de buget de criza...am ales pana la urma Belek Beach!
Sper sa nu regretam!
Anculina spune:
Lidiadanaila, pai vorbim, poate ne cunoastem pe acolo, nu?
Si noi trebuia sa fim tot 2 familii, sa vina niste preteni de-ai nostru cu baietelul, dar au renuntat din cauza pretului, au ales ceva mai ieftin in Grecia, asa ca am ramas doar noi.
Cost: 1.200 euro, camera cu vedere la mare, prin Patriot.
Yuppi, eu am un apartament in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, intr-un complex nou, cu piscina, daca vrei sa mergi, da-mi PM si iti trimit detalii.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
lenca spune:
buna fetelor, eu vreau pt la vara de pe 28 iunie sa plecam la un hotel din Alanya-Hotel GRANADA LUXURY RESORT&SPA
se deschide pe 1 mai 2010, ilstie cineva, vine cineva cu noi??
Anculina spune:
Lidiadanaila
Cum a fost la Dolphine?
L-am vazut pe afara cand am trecut spre Royal Wings, arata f bine.
Dar au tot asa de multe optiuni pt copii ca Royal Wings?
Yuppi
Noi nu mergem cu avionul, noi mergem cu masina, oprim si prin Instanbul vreo 2- 3 zile, deci la noi nu sunt incluse costurile de avion, taxe aeroprt, etc, pt ca am luat cu transport individual.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part