Vacanta in Turcia (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

noi bagam cate 2 ani, 2 ani la delphin in Lara, 2 la ela si acum am inceput cu rixos. Acum cred ca depinde de la om la om de pretentiile pe care le ai, noi am fost 3 familii + copiii si ne intoarcem linistiti la anul.
Si referitor la disponibilitatea sezlongurilor singura discutie am vut-o cu niste romani. Ne-am dus la 5 la piscina mare am vazut 2 sezlonguri goale, am pus lucrurile si m-am dus la Pilates , 2 m mai incolo. Au venit mi-au luat lucrurile de pe sezlong le-au aruncat jos si s-au instalat frumos. Cum eram la 2 m si am auzit vazut i-am intrebat de ce fac asta si au pretextat ca erau sezlongurile lor de dimineatza. Chiar am comentat ca mai bine invatau de la rusi si isi lasau macar prosopul si o palarie ca sa blocheze locurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui clyo

Gabi, multumesc....da, aceeasi parere, dezamagire maxima....
dar...surpriza...am avut usa la baie

Marina, pt noi asta a fost a 6a oara in Antalya; am inceput cu Gloria Golf, am continuat cu Zeugma, Delphin (palace si Diva), Ela si Rixos.
dupa Ela, Rixos mi s-a parut cel mai slab ca si servicii.
la spa nu am fost, deci nu pot comenta.

Te rog frumos, daca ai putea sa povestesti mai multe despre Gloria Golf? Ar fi un loc potrivit pentru copii?
Citind despre Antalya...sunt intr-o ceata deasa...nu stiu ce sa aleg..
Merci mult!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

noi am fost la Gloria acum 3 ani, deci intre timp lucrurile poate ca s-au schimbat.
camera e ok, nimic impresionant, cu mobilier destul de vechi dar serviciile au fost bune.
piscinele curate, mancare multa si diversificata, nimic de reprosat.

spune-mi exact ce te intereseaza si incerc sa-mi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

am mai pus poze in albumul cu Bodrum de la Aegean Dream Resort pe cine interseaza of course.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://travel.webshots.com/album/573223612vBpPcE - Bodrum, Aegean Dream resort-2009
http://travel.webshots.com/album/573221650angsLU - Canakkale
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Clyo,

Rixos Premium este hotelul din Belek cu Troy Aqualand si Delphinarium
sau este vorba despre alt hotel.

Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Noi am mers anul asta pentru prima data in Turcia,
la Alva Donna Exclusive &spa
site-ul arata incantator si ne-a placut si pretul si
am facut aceasta incercare.

Am tras lozul castigator:

http://www.sfaturidevacanta.ro/viewtopic.php?f=17&t=85

Acum dupa ce am citit subievtul pot spune ca mi-ar fi placut o echipa mai buna de animatori sa ne ridice la dans. Am prins in schimb spectacolul de gala care a fost impresionant (cu scaune imbracate si decoratiuni ca la nunta, cu un tort cat casa) dansatori, circari
artificii ....

Sa aveti bafta la alegere si vacanta placuta!

asa a ales fiica-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Sunt in cautari si prospectari pentru un eventual concediu la jumatatea lunii septembrie.
Din experienta anului trecut, credeti , cele care ati fost in perioada similara , ca e riscant, sau pot spera ca va fi vremea ok si pentru plaja si pentru baie?

As vrea Kusadasi ca am fost acum 5 ani si mi-a ramas inima acolo. In plus, as vrea sa mergem si cu fata de 4 ani si in principiu cu masina personala, ca e mult mai comod pentru ea. O alta statiune unde se ajunge usor cu masina care ar fi?

Ce recomandari hoteliere aveti de ultima ora si ce modalitate de eventuala rezervare imi puteti sugera?

Astept cu mare interes sugestiile voastre. Intre timp, omor booking-ul si mai ma documentez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Midori

Clyo,

Rixos Premium este hotelul din Belek cu Troy Aqualand si Delphinarium
sau este vorba despre alt hotel.

Thanks

exact despre acela este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna plimbaretelor!
Am ramas datoare cu un raspuns, a trecut deja o luna de cand m-am intors din Turcia si e cazul sa povestesc si eu ceva.
E a treia oara in Turcia, prima data in Marmaris, acum 9 ani (nu mi-a placut deloc), a doua oara (am zis totusi sa mai incerc) in Belek, World of Wonders- Kremlin Palace- nu mi-a placut deloc, am jurat ca nu mai revin...Nu mi-a placut atmosfera de tarc de lux, dreptunghiul perfect pe care era asezat hotelul era f bine intretinut, in rest mai nimic. In stanga lui kremlin nu era nimic, doar un maidan cu materiale de constructii si gunoaie (am avut parte de o camera cu priveliste peste gard- incantator), in dreapta era alt WOW- Topkapi parca...Antalya mi s-a parut murdara...sincer am plecat anul asta cu inima stransa, la insistentele unei bune prietene, sa mergem cu copiii (doar noi, fara soti, ca pe-al meu nu-l mai prindeam in Turcia) sa se distreze copiii.
Dupa multe cautari si intrebari, la sugestia unor prieteni plimbareti si pretentiosi am rezervat la Rixos Sungate, in Kemer (Beldibi, ca zona).
Am stat 7 zile si o sa ma intorc si la anul in aceeasi formula (cu copiii, prietena mea si copiii ei). A fost f f frumos. Hotelul este asezat intr-o zona superba, la poalele muntilor, are o plaja de 1 km lungime, f lata, e intins pe 23 de hectare intr-o padure de pini superba (nu am reusit sa ajung la un colt al resortului sa vad peste faimosul gard cum e in stanga sau dreapta, pentru ca e padure si e f f mare). Am avut o camera standard in rezervare, hotelul fiind format dintr-o cladire principala, o zona cu vile de lux, o zona cu vile mai inalta (6 etaje- Terrace Houses) si o zona cu vile asezate in fata unui lac artificial (Lake Houses). Spre norocul nostru, si fara sa cerem upgrade, am primit o camera la Terrace Houses si nu camera standard la hotelul principal, intr-o zona superba, in padurea de pini, cu hamace si pajisti superbe, langa Aquapark-ul de copii si cel de adulti si f aproape de plaja (cam 5 minute de mers incet- cu copiii de manuta).
Totul a fost la superlativ, mi-a placut ca nu era aglomerat, sau nu se vedea lucrul acesta, locuri berechet la orice ora pe sezlonguri, la piscina si la mare, plaja f frumoasa. Am mancat la restaurantele principale tip bufet, nu ne-am aventurat la cele 8 cu specific si a la carte din cauza de copiii mici si mofturosi, dar si la restaurantele principale (3 la numar) era f bine si variat.
Mi-a placut ca aveau f multe chestii speciale pentru copii. Aquapark-ul copiilor era inchis (gard si poarta inchisa electric, cu buton sus), o piscina mare cu tobogane cu apa si alte tobogane mai mici fara apa), un restaurant special pentru copii unde se servea mancare f buna si dietetica, cu colt de bebelusi (carne fiarta, legume fierte, blendere, cereale instant si lapte praf), un loc de joaca imens tot in incinta Kids Kingdom (unde era aquaparkul) intr-o padure de pini, cu jucarii Chicco si o mini gradina zoologica. La restaurantul principal era si un restaurant de copii tot cu mancare speciala, cu plasme mari cu desene animate si masute mici cu desene haioase), un Amfiteatru urias unde erau spectacole pentru copii in fiecare seara si o scena frumoasa pe malul marii unde erau spectacole pentru adulti. La pranz copiii mancau la restaurantul de la piscina, apoi nani, noi mamicile mancam pe plaja la unul dintre cele 2 restaurante care erau acolo, unde se intreceau in clatite d-alea umplute, cartofi copti cu umpluturi, kebab-uri, inghetata turceasca plus alte multe feluri de salate, carne si garnituri. Practic se putea manca pana la ora 2 noaptea (restaurantele principale se mai deschideau pentru un late dinner la ora 12 pana la 2), asta m-a cam socat cand am vazut pe program dar am vazut ca se duceau oamenii la masa (saracii) dupa spectacol, pe la 12 noaptea.
Fetita cea mica a dormit pe sezlong la umbra, la mare, in carucior, in restaurant, seara la spectacol, cea mare nu se culca pana nu se termina show-ul (de la scena de adulti), am avut ce face. Si mi-a placut ca era un cadru natural special, cu padurea de pini batrana (la Kremlin toti pomii erau tineri, se vedea ca fusesera plantati cu maxim 10 ani in urma, vegetatia era deci mai artificiala), tufe de leandri uriasi si aquaparkul de adulti cu niste tobogane bestiale (ne-am dat pe rand, noi mamicile ) Copiii s-au simtit f bine si nu am avut vreo problema cu bolile drept pentru care ne vom intoarce la anul si nu mai experimentez, am vazut ca e super ok aici si nu vreau sa risc sa compar cu Sungate alt club si sa imi dea cu minus. Am cunoscut 2 familii f simpatice de romani acolo (f putini romani, din pacate) care se intorceau la Sungate an de an de cativa ani incoace. Unii mi-au spus ca au incercat si altceva dar tot aici s-au simtit mai bine si s-au intors.
Rusi da, multi, dar nu m-au deranjat. In principal erau rusoaice (superbe) cu copii si cu bona dupa ele, fara soti, care rodeau salata si cocktailuri de fructe toata ziua si faceau step aerobic si pilates langa plaja. Alte natii nu prea am vazut, poate cativa turci si ceva nemti, dar cam atat. Oricum in ruseste ni se vorbea si noua non-stop

Ah, de camera nu am zis...Nu stiu ce sa zic, era f mare, 48 de m patrati, cu mocheta groasa pe jos, un pat urias si un colt gen living, alaturat, cu o canapea extensibila, masa , 2 fotolii, un balcon chiar mare si o baie f ok, cu dus si cada separat. Confortabil si curat, spectaculoasa era privelistea cu pajiste cu gazon verde in fata, si hamace prinse de pini, se vedea si marea si aquapark-ul copiilor. In resort trecea o masinuta electrica , ei ii spuneau Bus, care facea legatura intre corpurile de vila, receptie, restaurantele din centrul statiunii...nu prea l-am folosit, am mers pe jos, nu sunt distante chiar mici dar erau scurtaturi pe care le-am invatat pana la urma. Primele 2 zile a fost mai complicat ca ne-am cam pierdut, din centru spre vila noastra, dar dupa aia ne-am obisnuit. In "centru" erau magazine (ceva blanuri, ceva bijuterii, articole de plaja, un Benetton cu preturi bune, d-astea), barurile principale, restaurantele principale si o parte din cele cu specific. A fost frumos si o sa il recomand si eu la randul meu. si va doresc vacanta placuta celor care mai au inca vacanta in fata! (sunt invidioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Buna kid2003,

Super prezentarea ta... intreb numai cum era cu plaja? e cu nisip? intrarea in apa e lina , avem nevoie de papuci speciali? plaja e lata? locuri sunt destule la plaja? soare este tot timpul pe plaja? (intreb ca am auzit ca in partea de Kemer vine umbra dupaamiaza). Pun si eu intrebari ca pare super hotelul (avem in vedere pt la anu') dar noi suntem fani plaja si preferam nisip... de aceea tot am ocolit zona Kemer... dar poate ca la Rixos acolo turcii au carat nisipul pt plaja... la cate nu fac turcii pt turisti !!!

Mergi la inceput