La noi la Galati sa veniti (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Heloo - helooooo...

Haidetzi la o cafelutza , poate va vine cheful de vorba...





Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Oooo, incepem incetul cu incetul sa ne adunam!
SU-PER!!!

In primul rand roxi ma bucur ca am primit cateva vesti de la tine, chiar daca una calda, alta rece. Ma bucur enorm ca ati reusit sa va impliniti un vis...asta cu casuta. Aproape ca-s invidioasa (dar intr-un mod pozitiv! ) Cred si eu ca baietii sunt in extaz!
Cat despre partea profesionala...o sa vezi ca o sa apara soarele si pe straduta ta. Dar stau si ma gandesc...cum mama ma-sii te-a dat in somaj, ca tu in iunie abia terminai cu CIC-ul. Fir-ar ei de @@$#%@!$#%@$%^*^(*#! (si noi asteptam sa rasara alt soare )

cristina Dar tu nu stii ca in concediu, macar cateva zile trebuie sa fie rezervate DOAR pentru tine??? Asa ca-n visul tau [;] Fara var, fara geamuri, fara nimic?? Cand spuneai ca intri in CO, in august?? Bravo! Si lasa, ca izolatia casei oricum o faceti, nu ramane restanta... Oricum, spor in toate!
Eu tot in august intru in CO...si dup-aia ma angajez ca "proaspata gospodina". Asa imi propusesem ieri. Maine s-ar putea sa ma vreau cucoana


Mihaela Speram sa iti gasesti energia si sa vii cat mai des pe la noi, eventual; sa ne incanti cu ispravile Mirunei. Ce zici?


Alina "Kung-Fu" la nunta??? Te distrasi sau nu prea??Ca banuiesc ca sauna ati reusit sa faceti

Eu am asa o stare de..."lasa-ma ca sa te las"...si cred ca si din cauza caldurii excesive. Mai, nu-mi place frigul de nicio culoare, sunt indragostita de vara, dar cand se fac 50 de grade in apartament parca nu-mi mai convine. Nu am pus AC ca am persoane alergice in casa. Ma inebuneste al meu sot!!! Eu las totul deschis, sa se aeriseasca, sa se faca curent, el...vine-n urma si ermetizeaza
Asta e, e al meu "si la bine si la greu" cum s-ar zice!

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza! Eu vreau cafea marreee...Fata mea s-a gandit ca e nostim sa se joace si sa chiuie la 3 dimineata Acum e amuzant cand povestesc dar nu va spun ce imi venea sa dorm in picioare Acum doarme pustoaica, de, ea n-are griji.
Liliac inca nu am ce peripetii sa pove de Mirunica mea dar putin mai incolo sa te tii ce va urma. Acum e abia la faza de ridicat in picioare si strigat toata ziua cat o tin plamanii ta-ta-ta-ta! Mama e doar pe post de mancare
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Roxi si eu te invidiez pentru casuta , tare mi-ar placea si mie, da nu avem finante , cat despre munca, asta e, tinem pumnii sa iti gasesti cat mai repede.

Liliac la nunta fu ok, am besici in talpi si acum si as mai fi dansat da nu ma mai tineau balamalele, adika talpile, la urmatoarea nunta nu mai plac fara papuci cu talpa plata la sacosa.
Cat despre inchisul geamurilor asa face si al meu , cica sa nu stea Vlad in curent, nu prea are el succes, da incearca .

Ieri am fost libera si ii spun copilului din dotare: azi stai cu mami, tati pleaca la munca", eh mi-a facut niste scene si fandari, ma batea ca sa plec eu, ca nu vrea sa stea cu mine , sa stea tati cu l, daca nu bunicu, bunica, ii luase pe toti la rand numai pe masa nu o roia, ce sa zic mi-au dat lacrimile, mi-a stricat ziua, adika plodul meu vrea sa stea cu oricine numai cu mine nu , mai tarziu s-a calmat si ne-am plimbat si m-a tocat de bani, deci eu pentru asta sunt buna , mai trist e ca nu e prima data cand face asa, de multe ori cand ajung acasa la 4 urla ca sa plec inapoi la servici si el sa stea cu bunicu, nah ca am zis, daca ma mai supara imi fac o fata si pe el il dau sa il cresca tasu si bunicasu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mihaela sa stii ca noi ne bucuram si de chiuituri si de prostioare Ne bucuram de orice trasnaie si ne intristam cand nu-s toate cum ar trebui sa fie. Important e sa spunem!

Alinooo Cred ca e ceva in subconstientul tau care lucreaza-lucreaza-lucreaza... Ca sa nu mai discutam ca si Vlad impreuna cu restul familionului parca s-au coalizat sa comploteze . Vezi ca pana la urma pe undeva te gandesti ca este loc si pentru al doilea?? Cat despre santajul sentimental/material...moama, vrei sa-ti predau?? Nu-s scumpa, deh, vremuri de criza
Stii cum spune fii-mea? "Mami, mie nu-mi trebuie animal de casa..ca am deja un papagal si-un caine!" (in traducere libera...eu sunt papagalul si tat-su e cainele...o sa dezvolt cu alta ocazie...)

Asta cu ermetizatu' copilului este prea tare!! Eu i-am adus lu' al meu si documentatie cum ca ideea de curent nu imbolnaveste...ci doar diferentele f mari de temperatura, bla-bla-uri, dar ma contreaza cu nonsalanta, si cand nu mai are argumente imi baga rinita lui alergica sub nas Mai pot eu sa comentez ceva??? Tac si deschid geamurile pe la spatele lui Ca-n filmele cu prosti

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata.

Ca tot veni vorba de geamuri.....ei, de cand ne-am mutat la strada principala am descoperit eu ca am o problema cu zgomotul....zgomotele nocturne. Sotu deschide geamurile , eu le vreau inchise....norocul meu ca acum folosim AC-ul si trebuie sa stea inchise....
Noaptea, pe str Brailei se fac intreceri cu masinile ca altfel nu-mi pot da seama de ce se merge cu asa viteza....la asta adaugam salvarile (ca doar spitalul e aproape) cu semnalele acustice pornite....apoi diversi tineri galagiosi....cainii.....Somnul meu bucatit oricum de cei doi copii e .....de fapt nu e, ca lipseste cu desavarsire.

Alina, nu te scandaliza te rog....si fiica mea la fel face....de cand e in vacanta.....ba e plecata la tara cu ai mei, ba doarme la mama....ba la soacra.....Ieri dimineata m-a sunat sa mi spuna ca vrea acasa, eu fericita...aseara la plimbare dragoste mare, o duc la McDonald's o dau in toate trasnaile....apoi ne oprim cu gasca la terasa...i-ai ce vrea...se joaca cu copiii prietenilor...la plecare bocet mare ca ea nu doarme acasa ea vrea la bunica sa (soacra). Si nu m-am putut intelege cu ea...asa ca a dormit, din nou la ea.
Cand era mai mica nu plangea dupa mama care pleca la serviciu, ci dupa dadaca.
Acum ma consolez cu Luca, care desi are doar 10 luni plange dimineata cand ne vede plecand. Ideea cu al doilea copil, functioneaza deci.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Liliac nu e doar mintea mea care lucreaza ieri cand am ajuns acasa plodul dormea, cand s-a trezit, cu ochii lipiti a zis :" nu vrei cu mami", asta e, m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neatza... haideti sa bem o cafelutza....

Fetelor, nu-i bai ca trag copii la bunici, sau in general la persoanele cu care isi petrec marea majoritate a timpului... Asta e un semn ca le e bine, si sunt fericiti, ca nu sufera cand parintii nu sunt langa ei... Si nu e cel mai important ca ei sa fie fericiti???
Plus de asta, sa privim din celalt unghi... E sufocant sa ai un copil care sa refuze cu desavarsire sa se dezlipeasca de tine.. Eu una m-am chinuit enorm cu Razvan ca sa-l ”vindec” de chestia asta.. Si nu ma refer la perioada cand era foarte mic. Oriunde mergeam, in vizita sau in vacante, se tinea scai de mine, numai in brate la mine ar fi stat. Refuza cu desavarsire sa se indeparteze de mine sau sa-mi dea drumu la mana. Si va spun, nu e deloc placut sa vezi cum copilul tau nu vrea sa capete putina independenta. Abia dupa primul an de gradinita a devenit si el mai libertin, oarecum, mai pleaca si de langa mine, se duce in vizita la vecini singur, fara mine. Asta e o realizare privita din punctul meu de vedere.
Insa la partea cu dormitul pe la bunici stam mai prost, deocamdata doar la una din bunici accepta sa doarma, desi, ironie, cu bunicii ceilalti isi petrece ziua cand nu sunt eu acasa, si acum in vacante. Deci e chestie de obisnuinta, de rutina zilnica cu care ei sunt obisnuiti...
Si va mai zic ceva, profitati de timpul liber pe care vi-l ofera copii cu buna stiinta. Eu una tanjesc cateodata sa mai petrec un timp singura cu sotul meu, sa ne uitam la un film linistiti, fara sa ma strige copilul de ”ciiiinspe” mii de ori, sa ies la o plimbare pe inserat fara sa fiu atenta sa nu cada copilul.. si etc, etc...

Asa ca, haidetzi sa fructificam fiecare mica oportunitate pe care viata ne-o ofera... Micile placeri fac viata mai frumoasa....

Vaiii..ce m-a lovit ”gargara” .... ce pacat pe voi ca nu puteti sa-mi dati ”stop”, cand ma pornesc asa la discutii de-astea filozofice..hihihih


Hai va pup. Sa aveti o zi excelenta...

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mai al meu nu plange ca vrea la bunici sa stea acolo sa respir si eu, nuuuuu, el sta acasa la noi cu bunicasu, cand vine sotul sta cu el si eu stau singura, ca m-as bucura sa vrea sa stea la bunici o zi doua, da nu il tine nimeni soacra are o nepoata mica care sta cu ea, deci Vlad nu mai are loc iar la mama sta dor cand mergem la vreo nunta sau daca am nevoie sa il las 2-3 ore atat.

Hai ca m-am plans destul, azi cand am sunat acasa i-am zis bunicului sa mi-l dea pe vlad la tel si auzeam cum tipa :"nu vrei sa vorbesti cu mama".

Laura in timp te obisnuiesti cu galagia , eu la mama nici nu auzeam, acum unde stau io e liniste si cand ajung la mama ma deranjeaza zgomotul continuu, deci e chestie de obisnuinta.

Cristina chiar te tii de scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Da Alina, v-am spus ca vreau sa recuperez. Sper sa si reusesc, hihihi

Oricum DC-ul asta e un droghi, cum am putin ragaz pe aici la servici, cum intru sa vaz daca a mai scris cineva.. Acasa oricum nu apuc sa intru.


Byeeeee

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput