Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 21
madalina28 spune:
Ce s-au aprins spiritele de la cateva cuvinte
, eu una ma regasesc in ceea ce a scris, chiar nu ma ajuta nimeni mai si lucrez acasa din ziua din care am venit de la maternitate.Tipa cred ca vb oricum metaforic si generalizat ideea principala este ca noi suntem clar pe locul XX (eu de ex in loc sa fac baie 30 min prefer sa fac 10 iar restul sa il impart intre alte activitati pe care nu le pot face cand este Sofiuca treaza), relatia cu tati fie ca recunoastem sau nu s-a schimbat pt ca nu mai este el pe primul loc sau centrul universului nostru oricat de mult l-am iubi.
Ven multi ani inainte alaturi de sotul tau sa aveti parte numai de impliniri, sanatate si fericire!
Eladeea, Sofiuca a facut febra 3 zile apoi a aparut eruptia pe corp arata ca o spuzeala rosiatica, nu am dat-o cu absolut nimic eruptia a durat cam 2 zile, cand aceasta dispare boala nu mai este contagioasa, roseola infantum poate fi facuta de mai multe ori de copii pana in 2 ani!Sanatate puiului!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
madalina28 spune:
Si pt ca este deja trecut de mizul noptii
LA MULTI ANI GRATI!
Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de superbii tai copii si de cei dragi tie!Un mare buchet de
si multi pupici!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Mitsu-bishu spune:
Hello, o sa ma bag eu sa fac capitol nou.. Huhurezesc pe-aici, in cautarea chefului de invatat.
Anandrei, am aruncat si eu un ochi pe bloguri, felicitari ca ai scapat de sesiune! Va doresc vacanta placuta, o sa fie nice si fara Davidu'. Sincer, nici eu nu l-as lua cu masina pana acolo... Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa il iau pe Conrad cu trenul pana la SB - 5 h de mers... Aia e! Sper sa fie ok. Da' pana-n Maramu'.. valeeeu! De 2 x mai mult drum!
Am citit si eu ce a spus tipa, nu in intregime ca nu am avut rabdare. Si da, cu riscul de a va supara, cred ca exagereaza. Nu zic, eu practic nu il mai cresc pe Conrad, dar imi aduc aminte cum era.. Si poate oi fi eu egoista, dar l-am mai lasat cateodata pe el deoparte sa imi vad de ale mele. Si da, l-am lasat sa urle si o jumate de ora. Nu ca sa imi beau cafeaua, ci pentru ca se incapatana sa nu doarma in patutul lui. In fine, ar fi multe de zis, eu una vad 'mamitul' o treaba pe care fiecare o practica in mod unic. Analogii ar fi destule, da' si ora e destula, si nu o sa fac teoria chibritului. The bottom line e ca nu e un adevar general valabil ce a spus mamica in cauza. Nu o sa fiu falsa si sa neg ca nu mi-a schimbat total viata. Ba da, dar asta nu inseamna ca traiesc numai pentru a fi mama... Inca mai traiesc si eu, ca entitate separata de Conrad.
In fine, nu o sa continui. Ma bag la capitol nou si apoi zzzzzzZZZZZZzzzz! Pups!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!