Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Sunt si eu pe-aici, transparenta. Va citesc pe sarite, incerc sa invat!

Ven, cu intarziere, Felicitari si la mai mare!. E o mare realizare, ma bucur tare mult sa vad cum altii se iubesc atat, eu una nu am reusit sa am nicio relatie mai lunga de un an jumate Si nici nu ma vad 'nevasta'. Da' e fain sa vezi ca altii pot! Pupici si respectele mele lu' tati, ca te-a scos in oras!

Ma retrag, mai privesc 'din culise'.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Ah, cum am putut uita!

L-am vazut pe 'gandacelul' Andrew, ce mare eee! Hihi, zici ca e un iepuras si rade din toata inima! Mare veselie! Un de la mine catre cetateanul american!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

stoisor, imi pare rau sa aud ca iar sunteti bolnavioare, da' stiu ca o sa fie totul ok, poate de data asta va imunizati Have fun in 'luna de foc'! Mie mi se pare foarte fain sa te duci la atatea party-uri! Bine, sa mai ai si $ ...

alinusa, y-ha! Munte, ai? Vad ca nu stai degeaba! Distractie placuta si relaxare totala!

Ellenuta, si eu discutam cu mama aseara referitor la agresivitate, mi-e teama de momentul ala cand o sa inceapa Conrad sa faca rau altora, deja a inceput sa aiba un comportament neanderthalian, fuge catre copii cu mainile putin ridicate si tipa, sa ii sperie, si copiii fug din calea lui.. Daca o sa mai si muste... Mi-e sa nu il tina mama sechestrat in casa, ca ea e genul 'ma face de rusine!', desi il iubeste enorm.

Nu mai stiu ce mai aveam de zis, acum chiar ca ma retrag, pupici si o dupa-amiaza placuta!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

intru si eu sa ma plang, milan face febra de doua zile,noaptea la 4 ore e fierbinte, azi noapte a fost serioasa rau, 39.5, in rest doar ii curg mucisorii moderat, care i au curs toata saptamana
eu sunt terminata de oboseala si nu am avut curaj sa ma culc si eu acum cand doarme, stau sa il pazesc, vad ca nu a mai facut acum. La noapte sa vedem cum va fi, ca noaptea sunt momentele dificile.

maselele au inceput sa iasa dar a zis si doctora, cum stiam si eu, ca nu are cum sa dea doar eruptia febra asa mare, ci se presupune ca avem un virusel cu care luptam

sanatate multa si celorlalti bolnaviori!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

ema, si nu tuseste, nu nimic? Are pofta de mancare? Are o stare generala ok? Uf, pup Milanu' mic, sa ii treaca repede! Si sa nu fie nimic grav!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Heheiiiiiiiii CUSCRA VEN - La multi ani fericiti!!! sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa va pastrati veselia multi multi ani de cum incolo! Pup fata, Cristi si baietii!

Despre E-coli - hai ca sigur ii dai in cap de data asta

Raly - mamica curajoasa ai zis? Hmmm trebuia sa ma vezi cum faceam pe mine de teama in fata salii

Puuuuupic ca s-a trezit Stef si tre sa-i dau papa de pranz la 4

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ceva ce am citit aici pe forum, postat de o mamica .. miereamara .. superb spus .. aveti rabdare sa cititi caci e tare frumos spus si este pura realitatea!

""Eu cred ca gresim din start cand ne imaginam ca viata noastra va mai fi la fel dupa nasterea unui copil sau doi sau trei. Avem high expectations si cand nu reusim sa ne regasim momentele de liniste devenim frustrate, nervoase, etc si banuiesc ca e normal.

"Normalitatea" asa cum o percepeam noi inainte nu mai exista si asteptarile noastre trebuie sa se adapteze noilor conditii. Nu mai putem sa facem un dus de 30 de minute si ne rezumam la unul de 5 minute, timp in care ne spalam cu sapun prin partile esentiale si restul clatim cu apa. Mancam pe fuga, nu ne mai trezim odihnite la 10 ci ne trezim cu ochii impaienjeniti de somn la 5-6-7 si prima gija nu mai este sa punem cafeaua pe foc si sa aprindem tigara, ci sa scoatem tzatza sau sa pregatim biberonul. Cand plecam in oras prima grija nu mai e sa asortam pantofii cu geanta si sa ne punem rimel pe gene ci sa fim sigure ca nu am uitat nimic din arsenalul babybag, biberoane, jucarii, diapers. Faci sex cu sotul cu urechea ciulita la interfon si la primul scancet te opresti spre exasperarea masculului care nu intelege cum brusc din primul barbat al casei a ajuns undeva la coada listei de prioritati. Matza rasfatata nu mai intelege cum brusc te transformi intr-o vrajitoare care ii arde o matura pe spinare la auzul miorlaului dulce care altadata te facea sa razi, dar acum te scoate din sarite pt ca iti trezeste copilul. Ai kk sub unghiile care altadata etalau o manichiura fratuzeasca dusa la perfectiune.
Bale pe haine si eventual piure de fructe uscat sau lapte regurgitat. Cand mergi la cumparaturi te opresti prima data la raionul de bebei, nu la cel de cosmetice si bijuterii. Cand vorbesti cu prietenii le faci capul patrat despre cat de funny e bebe cand face pisu pe tine si aia se uita oripilati la tine, mai ales dc nu au copii. Cand iti spune cineva ca e prea gras/slab copilul esti gata sa sari la gatul lui.

C'mon people lumea asa cum o stiam noi nu mai exista!
Dar e mult mai frumoasa acum, cu un zambet stirb de bebe care iti insenineaza dimineata si te face sa uiti de toate "inconvenientele".

O sa avem toata viata sa recuperam somnul pierdut , dar noptile astea in care ne pazim copilasii nu o sa le mai avem niciodata. Si zau ca imi dau lacrimile cand ma gandesc ca maine, peste o saptamana, o luna, un an, bebe va creste si va devenit tot mai independent si vor veni alte griji.
Credeti ca vom putea dormi inainte de prima zi de scoala a copilului sau cand va lua carnetul de sofer si va pleca o noapte intreaga.
Cred ca atunci vom fi mult mai ingrijorate si stresat decat suntem acum.
E o vorba, copii mici, griji mici, copii mari, griji mari!

Eu nu pot sa-l aud plangand mai mult de cinci minute. Nu il las sa planga si il adom in fiecare seara leganat pe brate sau pe picioare.Curand nu o sa mai vrea el sa fie tinut in brate si eu o sa fiu cea care o sa adoarma plangand, de ciuda ca mi-a crescut copilul si nu mai are nevoie de mine.
Nici mie nu-mi place sa adorm singura. Si daca eu, ditamai iapa la 31 de ani simt nevoia sa fiu tinuta in brate inainte sa adorm, apoi e de la sine inteles ca un copilas mic simte nevoia ca mama sa-l poarte in lumea viselor.
In plus parerea mea este ca un copil ale carui nevoi sunt satisfacute imediat se va transforma intr-un adolescent si mai tarziu un adult, cu incredere in viata, fara anxietati.Pentru ca acum toata lumea lui este mama. Si are nevoie ca lumea lui sa ii ofere siguranta si consecventa pt ca la varsta asta, alaturi de nevoile fiziologice, cele legate de confort psihic sunt primordiale pt a-l ajuta sa-si construiasca increderea in sine si mediul inconjurator. Care mediu inconjurator, ma repet, este format din mama si tata.
Parerea mea, of course, ramane de vazut mai tarziu daca instinctul meu de mama m-a inselat. Eu sper sa nu!

Haha, apropo de viata before and after, uite acum am realizat ca de azi dimineata umblu cu doua pete mari de kk pe maieu, cand m-am uitat in oglinda nu stiam ce's petele alea maro, dar cand le-am mirosit mi-am dat seama imediat:)))

Am uitat sa adaug ca n-am crezut niciodata ca voi avea rabdare o ora sa asamblez un carut/playground/scaun de masa/swing, etc, etc, cu surubelnite si scheme sau ca ore in sir voi putea asculta aceeasi melodie tembela de la mobile, on and on and on....sau ca un film poate fi savurat pe bucati scurte de 10 minute in decursul unei saptamani, timp in care in primele cinci minute ma chinuiam sa imi aduc aminte ce s-a petrecut in ziua anterioara sau ca un kk de bb poate fi motiv de discutie vreun sfert de ora, cand tatal intra pe usa ostenit de la job si in loc sa-l intampini languroasa, imbracata intr-un halatel care iti acopera juma de fund (ceea ce drept vorbind nu e greu deloc avand in vedere dimensiunile "obiectului" in cauza dupa nastere, tu il intampini extaziata de faptul ca bebe a facut kk dupa trei zile si minune...era galben cu seminte de mustar, ca la carte, dar totusi esti ingrijorata ca e un pic rosu la funduletz, desi tu i-ai dat cu crema si pediatrul te-a asigurat ca e totul in regula, si ca mai are (sau ti se pare)acelasi tip de iritatie si un pic pe degetul mic de la piciorul stang si ca ai citit tu nu's ce articol, pe care i l-ai forwardat bineinteles amaratului de tata cu indicatii precise si un titlu impozant "IMPORTANT!!!!" scris cu un font mare ca sa-l orbeasca si o culoare rosu turbat ca sa fii sigura ca nu-l omite printre zecile de emails cu adevarat importante primite de amarat de la servici.

Daca i-a curs si un pic nasul la copil sau a stranutat de doua ori intr-o ora, si incepi sa turui si despre asta, e clar! Sotul in mod sigur va avea "ore suplimentare" la servici impuse de un deadline E-X-T-R-E-M de important:)))))"

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Elle ...hmmm, da, cam asa e

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Intr-adevar frumos spus si perfect adevarat! Citisem si am recitit cu placere caci ma regasesc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ceva ce am citit aici pe forum, postat de o mamica .. miereamara .. superb spus .. aveti rabdare sa cititi caci e tare frumos spus si este pura realitatea!

""Eu cred ca gresim din start cand ne imaginam ca viata noastra va mai fi la fel dupa nasterea unui copil sau doi sau trei. Avem high expectations si cand nu reusim sa ne regasim momentele de liniste devenim frustrate, nervoase, etc si banuiesc ca e normal.

"Normalitatea" asa cum o percepeam noi inainte nu mai exista si asteptarile noastre trebuie sa se adapteze noilor conditii. Nu mai putem sa facem un dus de 30 de minute si ne rezumam la unul de 5 minute, timp in care ne spalam cu sapun prin partile esentiale si restul clatim cu apa. Mancam pe fuga, nu ne mai trezim odihnite la 10 ci ne trezim cu ochii impaienjeniti de somn la 5-6-7 si prima gija nu mai este sa punem cafeaua pe foc si sa aprindem tigara, ci sa scoatem tzatza sau sa pregatim biberonul. Cand plecam in oras prima grija nu mai e sa asortam pantofii cu geanta si sa ne punem rimel pe gene ci sa fim sigure ca nu am uitat nimic din arsenalul babybag, biberoane, jucarii, diapers. Faci sex cu sotul cu urechea ciulita la interfon si la primul scancet te opresti spre exasperarea masculului care nu intelege cum brusc din primul barbat al casei a ajuns undeva la coada listei de prioritati. Matza rasfatata nu mai intelege cum brusc te transformi intr-o vrajitoare care ii arde o matura pe spinare la auzul miorlaului dulce care altadata te facea sa razi, dar acum te scoate din sarite pt ca iti trezeste copilul. Ai kk sub unghiile care altadata etalau o manichiura fratuzeasca dusa la perfectiune.
Bale pe haine si eventual piure de fructe uscat sau lapte regurgitat. Cand mergi la cumparaturi te opresti prima data la raionul de bebei, nu la cel de cosmetice si bijuterii. Cand vorbesti cu prietenii le faci capul patrat despre cat de funny e bebe cand face pisu pe tine si aia se uita oripilati la tine, mai ales dc nu au copii. Cand iti spune cineva ca e prea gras/slab copilul esti gata sa sari la gatul lui.

C'mon people lumea asa cum o stiam noi nu mai exista!
Dar e mult mai frumoasa acum, cu un zambet stirb de bebe care iti insenineaza dimineata si te face sa uiti de toate "inconvenientele".

O sa avem toata viata sa recuperam somnul pierdut , dar noptile astea in care ne pazim copilasii nu o sa le mai avem niciodata. Si zau ca imi dau lacrimile cand ma gandesc ca maine, peste o saptamana, o luna, un an, bebe va creste si va devenit tot mai independent si vor veni alte griji.
Credeti ca vom putea dormi inainte de prima zi de scoala a copilului sau cand va lua carnetul de sofer si va pleca o noapte intreaga.
Cred ca atunci vom fi mult mai ingrijorate si stresat decat suntem acum.
E o vorba, copii mici, griji mici, copii mari, griji mari!

Eu nu pot sa-l aud plangand mai mult de cinci minute. Nu il las sa planga si il adom in fiecare seara leganat pe brate sau pe picioare.Curand nu o sa mai vrea el sa fie tinut in brate si eu o sa fiu cea care o sa adoarma plangand, de ciuda ca mi-a crescut copilul si nu mai are nevoie de mine.
Nici mie nu-mi place sa adorm singura. Si daca eu, ditamai iapa la 31 de ani simt nevoia sa fiu tinuta in brate inainte sa adorm, apoi e de la sine inteles ca un copilas mic simte nevoia ca mama sa-l poarte in lumea viselor.
In plus parerea mea este ca un copil ale carui nevoi sunt satisfacute imediat se va transforma intr-un adolescent si mai tarziu un adult, cu incredere in viata, fara anxietati.Pentru ca acum toata lumea lui este mama. Si are nevoie ca lumea lui sa ii ofere siguranta si consecventa pt ca la varsta asta, alaturi de nevoile fiziologice, cele legate de confort psihic sunt primordiale pt a-l ajuta sa-si construiasca increderea in sine si mediul inconjurator. Care mediu inconjurator, ma repet, este format din mama si tata.
Parerea mea, of course, ramane de vazut mai tarziu daca instinctul meu de mama m-a inselat. Eu sper sa nu!

Haha, apropo de viata before and after, uite acum am realizat ca de azi dimineata umblu cu doua pete mari de kk pe maieu, cand m-am uitat in oglinda nu stiam ce's petele alea maro, dar cand le-am mirosit mi-am dat seama imediat:)))

Am uitat sa adaug ca n-am crezut niciodata ca voi avea rabdare o ora sa asamblez un carut/playground/scaun de masa/swing, etc, etc, cu surubelnite si scheme sau ca ore in sir voi putea asculta aceeasi melodie tembela de la mobile, on and on and on....sau ca un film poate fi savurat pe bucati scurte de 10 minute in decursul unei saptamani, timp in care in primele cinci minute ma chinuiam sa imi aduc aminte ce s-a petrecut in ziua anterioara sau ca un kk de bb poate fi motiv de discutie vreun sfert de ora, cand tatal intra pe usa ostenit de la job si in loc sa-l intampini languroasa, imbracata intr-un halatel care iti acopera juma de fund (ceea ce drept vorbind nu e greu deloc avand in vedere dimensiunile "obiectului" in cauza dupa nastere, tu il intampini extaziata de faptul ca bebe a facut kk dupa trei zile si minune...era galben cu seminte de mustar, ca la carte, dar totusi esti ingrijorata ca e un pic rosu la funduletz, desi tu i-ai dat cu crema si pediatrul te-a asigurat ca e totul in regula, si ca mai are (sau ti se pare)acelasi tip de iritatie si un pic pe degetul mic de la piciorul stang si ca ai citit tu nu's ce articol, pe care i l-ai forwardat bineinteles amaratului de tata cu indicatii precise si un titlu impozant "IMPORTANT!!!!" scris cu un font mare ca sa-l orbeasca si o culoare rosu turbat ca sa fii sigura ca nu-l omite printre zecile de emails cu adevarat importante primite de amarat de la servici.

Daca i-a curs si un pic nasul la copil sau a stranutat de doua ori intr-o ora, si incepi sa turui si despre asta, e clar! Sotul in mod sigur va avea "ore suplimentare" la servici impuse de un deadline E-X-T-R-E-M de important:)))))"

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ce e scris cu verde, cu aia sunt de acord, in rest nu ma regasesc absolut deloc.
La mine nu se intampla deloc asa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput